Vi bruger fastelavnstønden når vi holder fastelavn i grundejerforening. De er super hjælpsomme, hurtige til afsendelse af vare og vi har altid modtaget det korrekte. Det er dejligt at der er luksus s... Se mere

Bestilte to sæt kostumer og tilbehør, men det ene sæt havde pletter på bukserne og hatten var i stykker. Jeg ringede til en fantastisk kundeservice, sendte billeder af tingene og så fik jeg tilse... Se mere

Dagen efter jeg havde bestilt et kostume var det åbenbart kommet en forsinkelse på leveringen. Derfor ringede en sød dame for at informere mig om forsinkelsen og for at sikre sig at kostumet kunne nå... Se mere

Fin service, men desværre en fejl på produktet(fik 50 % nedslag) og tilsendt forkert størrelse end bestilte(men viste sig at passe), så ……..

1. Dyr og kæledyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På Fastelavn.dk finder du et kæmpe udvalg af fastelavns kostumer og tilbehør både til store og små børn, så din søn eller datter kan blive klar til, at slå katten af tønden og gå rundt at rasle i byen. Måske er dit barn også så heldig, at han eller hun bliver kåret som årets kattekonge eller kattedronning i forbindelse med tøndeslagningen. Skal dit barn klædes ud som en sej superhelt, en modig militærmand, den verdenskendte Nintendo figur Super Mario, en hellig nonne, en hårdkogt gangster, en farverig hippiepige, en sød kat eller noget helt andet, så finder du med garanti fastelavns kostumet her hos Fastelavn.dk

4,7

helt okay

Ingen klager der... hurtig levering gode priser..

21. marts 2017

Hej Sunne.

Det er da herligt at du synes det hele er gået op i en højere enhed, - både med priser og levering. Jeg håber at hilse på dig på webshoppen, næste gang der står festligheder i kalenderen.

Tusind tak for de fire flotte stjerner. Hvis du har en god idé til, hvad vi kan gøre bedre, til næste gang vi forhåbentlig skal handle sammen, så vi kan fortjene den sidste stjerne😉, så vil jeg blive meget glad, hvis du vil skrive til os på infog@fastelavn.dk.

Super duper behandling

Hurtigt,effektivt, pålideligt og masser af info gennem forløbet.

10. november 2016

Hej Conny.

Sikken en skøn anmeldelse du har lavet af os. Tusind tak for den. Det er sådan vi ønsker det skal være for alle vores herlige kunder.

Mange tak for den smukke stjernehimmel.

Fanny -Fastelavn.dk

Super service.

Jeg blev ringet op i forbindelse med at min vare var blevet en enkelt dag forsinket. De beklagede meget. Det er sgu super service. 😀👍

31. oktober 2016

Hej Lars.

Det er herligt, at du synes godt om vores gode kundeservice. Vi gør hvad vi kan for at følge vores varer helt til dørs, så vores kunder hele tiden ved, hvad der sker.

Tak fordi du gav dig tid til at skrive til os, og af hjertet tak for de smukke stjerner.

Godt

Fik min varer, i fin stand

17. oktober 2016

Hej Camilla.

Det glæder mig, at du har været godt tilfreds med din vare.

Jeg håber vi får fornøjelsen af at handle med dig igen ved næste festlige lejlighed. Tusind tak for den flotte topkarakter til os.

Fanny - Fastelavn.dk

Vis anmeldelser på alle sprog. (28 anmeldelser)