Mine ting er blevet væk 2 gange men ellers altid haft en fantastisk oplevelse
jeg bestilte mit tøj d. 29 oktober, og fik mit tøj d. 17 nov. leveringstiden er lidt langsom, men kvaliteten af tøjet er guld værd! Alt tøjet sad som det skulle :)
Jeg er overordnet super glad for mit tøj derfra! Der gik 9 hverdage inden det kom til DK, hvor man så bare skal være OBS. på, at man jo skal betale told........... Som er en R** dyr omgang... Se mere
I love FN!!!I love FN!!!
- Tøjbutik
- også i
- Børnetøjsbutik
- Dametøjsbutik
- Herretøjsbutik
- Kosmetikforretning
- Tøjbutik med store størrelser
Fashion Nova is the top online fashion store for women. Shop sexy club dresses, jeans, shoes, bodysuits, skirts, and more. Affordable fashion online.
90058, Vernon, USA
- www.fashionnova.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Overraskende fantastisk!
Jeg havde længe overvejet at købe tøj fra FashionNova. Jeg var skeptisk i starten, da jeg havde læst herinde, at mange ikke havde modtaget deres pakker. Dog valgte jeg at kaste mig ud i det, og bestilte et par bukser, en bluse, to jumpsuits, et bælte og et par ørerringe. Pakken kom efter 14 dage, hvilket er en okay leveringstid, når man tager højde for, at tingene bliver sent fra USA. Alle mine ting var i pakken, alt var i fineste orden og tøjet passede PERFEKT. Bestiller helt sikkert derfra igen!
FANTASTISK. FANTASTISK. FANTASTISK. ELSKER FASHIONNOVA
Jeg bestilte 3 par bukser, 2 fra deres eget brand og et par fra "cello".
Deres priser er udsædvanlig gode, de er så billige ift. deres kvalitet og pasningsform. Jeg har brugt enormt mange penge på at finde bukser der passer mine ben og min talje. H&M har været det nærmeste jeg kunne passe, og havde en "billig" pris.
Jeg synes kvaliteten af bukserne er vildt god, kan klart anbefaldes. Især hvis man har en smal talje og større ben. Angående transporten har jeg intet at klage over. Det tog 8 dage og ingen told (heldigvis), jeg læste også en del anmeldelser og tænkte dog lidt "mine ting kommer ikke" men heldigvis kom de, og de kom ekstremt hurtigt.
Så jeg er vildt glad, og regner stærkt med at bestille derfra igen.
BEDSTE TØJ SITE!
BEDSTE TØJ SITE!
Jeg elsker Fashionnova.com! Jeg har endnu ikke oplevet told på min varer (THANK GOD!) og jeg er talt forelsket i alle deres højtaljede jeans - det er spot on!
Fyn og jylland er ikke inkluderet
Super godt billig pris man får hvad man bestiller men vil ikke recommend hvis man ikke bor i hovedstads området, da pakken måske ikke kommer
Der er næsten gået 3 måneder
Der er næsten gået 3 måneder, og jeg har endnu ikke fået min pakke, total scam. Spild af penge, ingen garanti, jeg forsætter med at købe tøj fra legit hjemmesider istedet for sådan noget bras!
Jeg har haft en VIRKELIG dårlig…
Jeg har haft en VIRKELIG dårlig oplevelse! Jeg købte for 2600 kr og 10 stykker tøj ialt. Der gik over 6 uger før min pakke kom og i den lå der kun 1 kjole og de resterende 9 ting har jeg aldrig modtaget.
De svare ikke på kundeservice og jeg har heller ikke fået nogle penge tilbage. Den kjole jeg fik kostede kun 170 danske kroner, så det vil sige at de har snydt mig for over 2400 kr. :(
Fin levering og ok bukser
Tog ca. 2 uger før det ankom. Havde bestilt 4 par bukser i samme størrelse, men kun 2 passede (perfekt), de andre var et nummer for lille... Mærkeligt når alle bukserne er fashionnovas eget brand 🤣
Ellers fin levering uden told. Der er andre herinde som spørger til “Awaiting collection from local Parcelforce Depot” - det er PostNord
Tag nummeret som står længere nede inde på PPX, det starter med CK og skriv det ind i postnords track N trace... Så ser i kontoret hvor det er leveret.
You welcome.
Super :D
Lækker kvalitet, og hurtig levering (ifht det kommer fra USA).
DÅRLIG SERVICE
DÅRLIG SERVICE
Jeg bestilte en nederdel på Fashion nova for 2 uger siden. Leveringen er til 5-10 dage, jeg har ikke modtaget min pakke.
På track and trace har den stået det samme sted i 2 dage. Jeg er pisse sur over det her, da jeg bestilte den i god tid. Jeg har bestilt ved dem før, der havde jeg ingen problemer, mine ting kom omkring de 5-10 dage. Jeg har skrevet til fashion nova 2 gange nu, og jeg har intet svar fået!
Elsker elsker elsker fashion Nova men…
Elsker elsker elsker fashion Nova men nøj hvor er jeg træt af tolden.. alle mine pakker er taget i tolden og det er pisse dyrt..
Elsker fashionnova!!!!!
Elsker fashionnova!!!!!!
Husk på det tager 15-20 dage for levering, men super godkendt!!!
Lad vær med at købe der fra!!!
Har ikke modtaget min ting efter en måned, og de svarer hverke på email eller facebook :))
Godt!
Elsker!! fashionnova. Lækkert tøj, som sidder som det skal, til virkelig gode priser. Ofte har de også rabatkoder oveni. Kan kun anbefales.
Jeg har kun haft gode oplevelser med…
Jeg har kun haft gode oplevelser med den her side! Størrelserne kan drille lidt. Jeg bruger normalt S-M, men her holder jeg mig udelukkende til M. Der går ca 2 uger før man modtaget varen, men det gør mig bestemt ikke noget. Deres tøj er også til en god pris, og det fremhæver former på en rigtig god måde! Jeg vil forsætte med at bestille tøj fra Fashion Nova :)
Har bestilt 2 par bukser og har stadig…
Har bestilt 2 par bukser og har stadig ikke modtaget dem efter to måneders tid.
Har prøvet at skrive til dem men det hjælp ikke
Fashion Nova er 10/10🔥
Super fed hjemmeside! Hurtig levering og bedste costumers service👌🏼
KÆMPE FAN!
Jeg købte et par jeans fra fashionnova der hedder ''Perfectly Classic Jeans - Black'', fordi jeg havde hørt så meget om dem fra diverse youtubere, og jeg forstår det udmærket. Disse jeans er fuldstændige fantastiske! Fragten kostede næsten ingenting, fordi jeg fik 30% rabat på min ordre, og jeg kom af med ca 200kr, for de skønneste jeans. Jeg betalte ikke told, hvilket selvfølgelig bare kan være mig der er heldig, men jeg ville gerne betale told, for jeans så fantastiske.
Fragten tog længere tid en beskrevet: omkring 20 dage, hvilket jeg også havde regnet med, siden jeg blev gjort opmærksom på, at fragten kan være forskellig til internationale lande.
Hvis du er interesseret i bukserne så er jeg 160cm og vejer omkring 57kg, og købte en størrelse 5 og de passede perfekt!
SCAM!!
Jeg bestilte 2 kjoler, og før jeg overhovedet fik en mail at det har godkendt transaction har det allerede hævet penge fra min bank!! hvilken jeg syntes det var mærkelig, men efter en uges tid fik stadig ikke noget mail fra dem så jeg besluttet og kontakter dem på facebook og fik svaret at den førstre ordre er blevet sendt men desværre det andet kunne ikke sender da kjoler var ikke på lager længere og lovede så at jeg få min penge tilbage til min konto...15 dage senere har ikke fået penge og skrev til dem igen..så får man ingen svare!! ved ikke om jeg overhovedet få min penge tilbage men jeg syntes det er virkelig for dårlig at det kan tillade sig at bar hæve penge med det samme fra min konto uden at det overhovedet kigger om deres tøj er på lager!! SCAM!! indtil jeg ffå min penge igen så kalder jeg bare det er scamm! lad være med at bestilt noget som helst fra dette hjemmesiden! man skal være virkelig heldig at man få overhovedet noget fra dem!
Ikke modtaget ordre efter 2 måneder
Jeg har ikke modtaget min ordre. Selv efter 2 måneder.
Jeg vidste at min ordre ville være forsinket grundet Black Friday og jul, men efter 1,5 måned skrev jeg til selve Fashionnova hvor jeg blot fik en besked om at de ikke kunne hjælpe, da min ordre var sendt afsted.
Da jeg så skrev til firmaet Parcelforce, som skulle flyve min ordre til Danmark, fik jeg igen besked om at de ikke kunne hjælpe fordi min pakke var blevet sendt retur.
Jeg har på intet tidspunkt fået besked på at min pakke skulle være ankommet.
Den har ligget hos Parcelforce's depot i Danmark og er ikke blevet sendt videre derfra.
De skriver nu at jeg skal kontakte Fanshionnova for at få min pakke sendt tilbage til Danmark.
Set ud fra de seneste andre anmeldelser, er jeg langt fra den eneste som har haft problemer med dette firma!
Måske fungere det bare kun optimalt i USA og UK.
jeg har ikke fået mine ting
jeg har ikke fået mine ting, på trods af at jeg har ventet en måned nu. jeg fraråder alle fra at købe på denne side.