FashionGuru Anmeldelser 13

1,9

1. Dametøjsbutik
  2. Tøjbutik
  3. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Supastar.dk tilbud navn smykker fra Hollywood. Det er også Celebrity smykker, som er båret af Hollywood skuespillerinder. Navn Smykker, tilbehør og meget mere!

1,9

Under middel

elske den halskæde!

Modtaget mit navn halskæde, denne tirsdag, det kom helt i 9 dage!, Selvom hjemmesiden krav, vil det tage 14 til 21 dage, så det en meget god ting!

Det er nøjagtig det samme jeg ville, eller jeg vil sige, det er bedre end hvad jeg ville!

Jeg er bare elsker det, mange tak Supastar!

Charlotte

28. januar 2010

Super produkt

Bestilte en navnekæde til min kæreste. Leveringen skete rigtig hurtigt, og jeg er imponeret over den kvalitet jeg fik for pengene. Tilsvarende ville have kostet dobbelt så meget hos min guldsmed, så der blev penge tilbage til en lidt større julegave. Blev informereret godt under forløbet af kundeservice. Kan klart anbefale Supastar, 5/5 herfra!

11. januar 2010

En stavefejl, men ellers fint.

Min mor bestilte et navnearmbånd til mig. Pengene blev hævet, og synes tiden gik forholdsvis hurtigt - og vi modtog armbåndet. Men min mor blev desværre rigtig skuffet, da hun så, at min navn var stavet forkert.
Jeg kontaktede supastar.dk og forklarede. De var meget flinke og forstående, og beklagede fejlen. De bad mig tage et billede af armbåndet, så de kunne se, det var en stavefejl. Dette gjorde jeg hurtigt.
Der gik ikke længe, før jeg faktisk modtog armbåndet med mit rigtige navn.
Så både min mor og jeg er rigtig godt tilfredse - og varen er rigtig fin. :)

30. december 2009

Supastar.dk har fået ny ejer!

den tidligere ejer af Supestar.dk, har haft problemer med at styre denne små krævende hjemmeside. Så derfor er hjemmesiden solgt.
Jeg er den nye ejer, og jeg agter selvfølgelig at sende alle de kommende salg, og behandle kunderne ordentligt.
Og i fremtiden vil i se denne hjemmeside udvikle sig meget positivt, med flere produkter, og bedre service.
Om et par uger tager jeg over hjemmesiden, så giv den en chance til.

2. december 2009

De har taget betaling men jeg har ikke modtaget varen! :-(

Bestilte en halskæde for en måned siden, men har intet hørt selvom jeg har skrevet og prøvet at ringe mange gange. De har dog haft tid til at hæve pengene på min konto, så man kan vel godt kalde det tyveri. Handler ikke der igen og vil fraråde alle andre at gøre det!

15. september 2009

Kære Rene,

Vi er fra Supastar.dk!

Det er skuffende at konstatere, at du har Haft Problemer med Supastar.dk, vii vi gerne meddele Dem, at Supastar.dk er blevet solgt, og nu har en ny ejer.

Vi tilbyder en rigtig god kundeservice, bedes du give os en chance for at bevise os selv, og DU VIL blive meget glade for at opleve den forandring!

Lad os vide, din bekymring, og vi Vil meget gerne hjælpe dig, Hvis du ikke har Modtaget din vare, skal vi Enten producere en ny for dig, eller Vil vi refundere det Fulde beløb.

Som et tegn på undskyldning, vil vi gerne tilbyde dig rabat på 100 kr. på din næste ordre: Brug venligst denne rabat kode: Trustpilot100

Tak for din forståelse, og vi ser frem til at höre fra dig snart.

Mit Supastar.dk team slutter sig til mig og Ønske Dig og dine kære Happy New Year!

Dårligt ! ! ! Har endnu ikke fået smykket

Bestilte navnekæde til konfirmationsgave, efter flere rykker til Supastar og svar fra Morten via mail om mange gange undskyld og vås har jeg endnu ikke set mit smykke. Pengene blev hævet kort efter bestilling og nu er der gået 2 mdr. Vil aldrig mere gøre brug af Supastar.

8. juni 2009

Kære Larsen,

DÅRLIG kundeservice Utilfredsstillende vare

Jeg bestiller et navnesmykke og får sms og mail ang. at varen er afsendt. Der kommer dog ingen vare, trods at det aftalte beløb kort efter hæves fra min konto. Jeg forsøger utallige gange via mail og pr. telefon at få kontakt til firmaet - dog uden held. Der kommer først respons da jeg mailer muligheden for kontakt til Forbrugerklagenævnet. Varen afsendes og modtages først 14 dg efter det lovede tidspunkt og ligner på ingen måde det lovede smykke der er afbildet på hjemmesiden. Igen er det meget svært få kontakt via mail men jeg får dog endelig respons i form af tilbud på kompensation på 1/3 af beløbet. Dette accepterer jeg (navnesmykker kan ikke returneres) og igen oplever jeg en urimelig lang ventetid samt fuldstændig tavshed da jeg rykker for mine penge. Venter i skrivende stund fortsat på pengene og vil benytte ventetiden til at advare andre mod at benytte sig af ovennævnte firma da det skuffer på alle områder!

25. maj 2009

Kære Anne,

Har aldrig fået varen!

Ualmindelig dårlig behandling. Bestilte for 1 år siden en navnehalskæde, som jeg først modtog med fejl (skæv), anden gang med en knækket kæde og derefter har jeg ALDRIG fået min kæde (eller pengene) retur! Efter utallige mails og opringninger til Supastar, har jeg stadig ikke fået mine penge retur og har nu klaget til Forbrugerklagenævnet.

Kan absolut ikke anbefale Supastar.dk

14. april 2009

Kære Martina,

Ekstrem langsomme!

Supstar har et stort udvalg af unike vare! Desværre er deres service ikke unik, den er som så mange andre 2. rangs websites!

Jeg bestilte et styk Cruz Shar Tooth halskæde der inde en Søndag, den på gældende Fredag fik jeg en forvirrende besked, hvor der stod at ordren var blevet sendt, næste Tirsdag fik jeg så en SMS om at nu var pakken sendt! Jeg endte så med at modtage pakken om torsdagen!
Husk nu på, at der er 1-3 arbejdsdages leverings tid! Om min pakke var undervejs i 10 dage!

Alt i alt meget dårlig service - kan selvfølgelif ikke vide om dette var et enkeltstående tilfælde. Det skal dog siges, at varen ingenting fejlede.

12. marts 2009

Kære Peter,

Camilla

Købte tøj derinde fra for noget tid siden, og leveringen gik super hurtigt. Jeg skulle have byttet en enkelt af trøjerne til en lidt mindre, og ombytningen foregik superhurtigt. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der igen :)

15. juni 2008
Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto