Pris og produkt hænger ikke sammen
Nedenfor den mail jeg har send til farout efter kurset d. 8-9 juni 2013.
Hej Farout.
Jeg var på jeres MTB kursus i weekend og har lyst til at give jer lidt feedback på oplevelsen.
Jeg må desværre sige, at det ikke helt levede op til mine forventninger og jeg må indrømme, at jeg på vejen hjem sad med en følelse af at jeg havde betalt det dobbelt af, hvad jeg reelt havde fået, samt at oplysninger på jeres hjemmeside er noget sparesomme iforhold til, hvordan virkeligheden ser ud.
1) På jeres hjemmeside står der intet om at der kun er koldt bad og at der ikke er rigtige toiletter. Begge dele kan jeg fint leve med, hvis det ikke var fordi jeg havde forventet noget andet. Når I skriver kursuscenter på jeres hjemmeside, får jeg en opfattelse af, at der i hvert fald er til at man kan komme ordentligt i bad efter en tur i skoven på sin mtb. Hvis det havde været koldt og regnet var jeg blevet skuffet, hvis jeg ikke kunne få et varmt bad, når vi var kommet hjem fra turen på sporene. Det synes jeg klart skal fremgå af jeres hjemmeside, så andre ligesom mig ikke forventer noget andet end det de får. Om eftermiddagen bliver der også spurgt til om vildmarksbadet bliver åbent. Der til bliver der svaret; det tager 3 timer før det er varmt. Efterfølgende sker der ikke noget.
2) MTB guiderne: Guiderne på vores mtb tur virkede ikke altid til at vide, hvor vi skulle hen og kørte for det meste forrest begge to selvom der var et par stykker der havde det svært nede bagi. Det var ofte deltagere på kurset, der måtte gøre opmærksom på, at der var nogen andre deltager bagude. Selvom der var to guider. Guider havde ingen fornemmelse for hvor gruppen var. Flere gange gav især en anden deltager, udtryk for at han synes, det var for svært. Det blev der ikke lyttet til snare tværtimod. Guiderne havde ellers mulighed for at dele sig op og køre i to grupper. Jeg synes også, at det er underligt, at der bliver sagt, at der er omkring 150 km spor også kører vi frem og tilbage på det samme spor. Et spor der flere steder ikke var til at køre på medmindre, at man var en meget rutineret mtb cykelist. På jeres hjemmeside står der, at alle kan køre med også selvom man er nybegynder. Jeg vil sige, at jeg var glade for, at jeg ikke var nybegynder og skulle hænge på. Synes i skal tænker mere over at niveau inddele på de fremtidige hold.
3) Generelt følte jeg mig ikke mødt og havde en fornemmelse af, at der manglede styr på tingene. F.eks. spørg jeg på et tidspunkt, hvad vi skal have til aftensmad. Der til bliver der svaret; mad. Det er ikke det jeg forventer på en tur, som jeg har betalt 1145 kr. for.
4) Maden var fin, hvis kurset ikke havde kostet 1145. Frokost til hele cykelholdet kostet max 300 kr for begge dage.
5) På vejen hjem sad min makker og jeg og snakkede om at det havde været så små ting, der skulle til for ændrer oplevelse. Har er et par af de ting vi snakkde. Eks.
a. Bedre info på hjemmesiden, så det stemmer overens med det man får. Eks. Intet varmt vand osv.
b. Guider der havde en bedre fornemmelse for gruppe og bedre til at give individuelle ideer til kørsel. Og bedre overblik.
c. At den mad vi skulle lave var indkøbt på forhånd,
d. At det der bliver reklameret for på hjemmesiden også kommer til at ske. Eks. Vildmarksbad.
Jeg må sige, at jeg på ingen måde har lyst til at anbefale Farout til andre og havde håbet på en anden oplevelse end den jeg fik. Pris og produkt hænger i min verden slet ikke sammen. Havde det været muligt at få penge retur havde jeg gjort et. Kurset som jeg ser det burde ikke koste meget over 600 kr.
Jeg har endvidere tænkt mig at anmelde jer på trustpilot, så andre ikke får samme oplevelse, som jeg har haft. Det undre mig endvidere, at I ikke har taget det til efterretning, når jeg på trustpilot kan læse at jeg ikke er den eneste der har denne oplevelse
I er velkommen til at kontakte mig, hvis i vil have nogle af tingene uddybet.
Opdatering 20 juni 2013
Farout har efter min mail rettet på deres hjemmeside så oplysninger om deres kursuscenter stemmer overens med det man får. Dvs. at der nu står at det er med koldt bad udendørs og dasser.
Farout påstår i vores mail korrespondance at det hele tiden har stået på deres hjemmeside, at der kun var koldt bad og dasser. Men jeg havde tilfældigvis min ipad stående på deres hjemmeside, som var opload tirsdag d. 11 juni, hvor der ikke var blevet tilføjet noget. Onsdag eftermiddag ser jeg til min stor glæde at de har tilføjet det på deres hjemmeside. Jeg skriver efterfølge til farout, at jeg synes det er dejligt at de har tilføjet det, så andre ikke køber et og får noget andet. Farout påstår at hjemmesiden ikke er opdateret siden okt. 2012. Jeg sender efterfølgende det skærmprint jeg havde på min ipad, som bevis for at det ikke har stået der.
Farout påstår forsat, at der ikke er rettet eller tilføjet noget selvom jeg havde vedhæftet et skræmprint, hvor det ikke stod på fra tirsdag d. 11 juni.
Jeg har efterfølgende skrevet til farout, at jeg synes vi skal lade det lægge, da mit mål med min feedback var at få dem til at skrive de rigtige oplysninger på deres hjemmeside. Så man får det man forventer.
10. juni 2013