Farmors Outlet.dk Anmeldelser

4,9

Jeg har købt babytøj i str. 32, 40 og 44 til vores lille barnebarn, som er født 6 uger for tidligt. Tøjet er i en fantastisk kvalitet og prisen er lav. Så alt i alt en super oplevelse og ikke sidst... Se mere

Rigtig god oplevelse! Den ene farve sut vi bestilte var i restordre, men i stedet for at vi skulle vente ekstra lang tid, eller evt kun kunne modtage 2 i stedet for tre sutter, sendte de en i en and... Se mere

Har kun positive ting at sige, om Farmors Outlet. Man kan købe utroligt billige børneprodukter og servicen er helt i top. Produkterne er mærkevarer, så hvis man gider at bruge lidt tid på at kigge... Se mere

1. Legetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos farmorsoutlet finder du mange gode kvalitetsprodukter indenfor legetøj, bamser samt baby- og børneudstyr. Vi har f.eks. De kendte vaskbare bamser fra det Svenske firma Teddykompani, Trunki produkter som en sjov børnekuffert, lækre fleece tæpper med pude, BoostApak selepude med rygsæk m.m. Mange af de kendte figurer fra DR`børneserier. Legetøj i god kvalitet udført i træ fra det kendte Tyske firma Legler og det danske firma Krea + meget mere til de kreative børn hvor både fantasi og motorik styrkes. Jeg har hurtig levering, bestilles inden kl. 15.00 sendes varen samme dag. Fast lav fragt kr. 29,-

Dukke Elise

Jeg bestilte dukke Elise til mit barnebarn. Det har været en meget effektiv, enkel og venlig kontakt - jeg fik endda en lille håndskrevet hilsen med sammen med dukken, som er lige som beskrevet: sød og blød.
Tak for god service.

11. januar 2021

En super oplevelse

En super oplevelse!

og super hurtig levering af varen. Desuden fik jeg et dejligt håndskrevet kort i pakken. Tusind tak Connie :-)

21. december 2020

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse at handle på farmorsoutlet.dk
Min bestilling blev leveret super hurtigt og oveni købet med en fin håndskrevet hilsen. Kan varmt anbefale at handle der, det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler på hjemmesiden.

19. december 2020

Farmors outlet havde det produkt jeg…

Farmors outlet havde det produkt jeg ledte efter til en rigtig god pris, hurtig levering og problemfri transaktion, og endda en personlig håndskevet seddel i pakken. Jeg vil i høj grad anbefale at købe legetøj hos Farmors Outlet.

8. december 2020

Det er nemt og billigt

Hurtig levering, gode billige priser/tilbud og nemt at finde rund og bestille fra websitet OG så tid til at skrive en lille personlig hilsen til købet - Dejligt med en "overskuds betjening" rigtig "farmorsagtig"

14. november 2020

Meget god hjemmeside billigt og hurtigt

Det er første gang jeg bestiller fra Farmorsoutlet.dk og jeg er meget tilfreds med hjemmesiden. Den er nem og navigere og det er nogle super gode priser.

Jeg bestilte 30 stk plastik lommer til pokemonkort og de kom to dage efter lige som der blev skrevet på hjemmesiden.
Da jeg åbnede min pakke var der også en lille håndskreven seddel med en sød lille hilsen, det syntes jeg var meget sødt af dem.
Alt i alt er det et meget godt sted at finde ting og sager.

11. oktober 2020

Meget seriøs hjemmeside

Meget seriøs hjemmeside. Man får sine vare til tiden. Indholdet er bare i orden.
Og så med følger der et lille personligt brev/hilsen, hvis jeg kunne give 6 stjerner, gjorde jeg det 😊 meget tilfreds. Lotte knudsen

20. august 2020

Fantastisk service

Fantastisk service, har handlet der flere gange og elsker den personlige hilsen man får hver gang. Denne gang svarede hun hurtigt efter jeg havde bestilt, da de ikke havde flere blebadebukser tilbage i den den str og farve jeg havde valgt. Fik tog nye valgmulighed og sagde at hvis jeg nåede at svare inden kl 23 samme aften(søndag) ville de blive sendt dagen efter. Tirsdags modtog jeg pakken og de passede perfekt til min datter 😊😊
Bliv ved med at give de personlige hilsner, det gør det bare mere hyggeligt at handle med dig

25. juli 2020

Billigt hurtigt og personligt fantastiske

Har i dag fået leveret min pakke med pokemon samlemappe og det var fantastisk oplevelse at åbne pakken der lå en personlig hilsen det vil jeg ikke glemme og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der det var billigt og hurtig levering og så at få den hilsen med på vejen 🤩

22. juli 2020

Jeg er fan!

Første men BESTEMT IKKE SIDSTE GANG jeg køber noget herfra!
Havde bestilt nogle charms til loombands, til min datter - og glæden var enorm da hun pakkede den ene søde Disney figur ud, efter den anden!
Oveni købet var der en sød sommerhilsen på skrift!
✔️ Super service
✔️ Hurtig levering
🤷🏼‍♀️ WHAT'S NOT TO LIKE! 👍🏻👌🏻

14. juli 2020

Nu havde jeg min først handel på Farmor…

Nu havde jeg min først handel på Farmor Outlet
Og det er ikke sidste gang jeg handeler der sikken en service man får der havde købt en el motorcykle som var defekt fik den sendt retur der gik et par dage hvorefter jeg ringede og fik en snak med Connie jeg blev spurgt om jeg have pengene retur eller en ny maskine jeg valgte en ny maskine, 10 minutter efter blev jeg ringet op igen de var udgået for denne maskine men fik en anden uden merberegning så igen må jeg konstatere at de ⭐⭐⭐⭐⭐ ikke er nok kunne jeg give mere end ⭐⭐⭐⭐⭐ så fik de det .

Fantastisk sted at handle
Fantastisk hurtig Levring

Takker for en hurtig levering
Takker for et fantastisk sted at handle

18. juni 2020

Meget venlig og servicemindet.

Meget venlig og servicemindet.

Vi havde problemer med et løbehjul, hvor producenten ikke ville tage ansvaret. Alligevel fik vi lov til at vælge et andet (det tidligere produkt blev ikke længere solgt på hjemmesiden), som blev sendt til os samme dag.

Jeg har indtryk af en meget reel og velmenende forretning. Det kan varmt anbefales at handle her.

15. maj 2020