Jeg havde fået en bog med mindre fejl i. Ikke nok med at jeg blev tilbudt et rimeligt afslag - de skrev faktisk til mig efter noget tid, hvor de ikke havde hørt fra mig. Det er nærværende og pers... Se mere
Hyggelig gammel butik drevet af nogle fantastisk mennesker. Hvis du har interesse for tegneserier er butikken helt sikkert et besøge værd. På grund af konkurrence fra internettet har de desværre ik... Se mere
Jeg elsker, at Fantask har sådan et imponerende udvalg af brugte rollespilsmaterialer. Der er masser af skatte at finde til supergode priser. Desuden er det også en af de få butikker i Danmark, hvo... Se mere
Fantask-isk. Den absolut bedste oplevelse hvis man vil handle tegneserier, fantasy, sci-fi og board games. Er kommer i Fantask siden jeg begyndte at male figurer for nu 35 år siden og det ha... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danmarks ældste spil- og tegneseriebutik (Verdens ældste "Comics & Science-Fiction Bookstore") Fantask åbnede første gang dørene d. 22. oktober 1971 og har siden skabt begejstring og glæde i alle små nørders hjerter. Hvad enten du søger tegneserier, bøger, brætspil eller rollespil, er Fantask stedet at søge.
Sankt Peders Stræde 18, 1453, København K, Danmark
- fantask@fantask.dk
- www.fantask.dk
danmarks bedste, verdens ældste
altid på kundens side. sådan skal det være - især når det drejer sig om import fra USA, hvilket det gør i fantask.
Fantas... Fantaski...... FANTASTISK
Kundeservicen er meget hjælpsom. Da jeg lavet en bestilling kom mine ting dagen efter.
Kan varmt anbefale dem.
Ok butik der dog lidt lever på at der er få konkurrenter
Udmærket service og udvalg, men deres sortiment kan være noget svingende og deres priser skeler ofte til den høje ende. Man kan godt mærke at det er en af de gamle tegneserie og rollespils-butikker i landet på godt og ondt.
Ingen klager herfra!
Nu har jeg aldrig prøvet deres webshop, så kan ikke udtale mig om leverinstid o.s.v, men jeg har kun haft gode oplevelser i deres fysiske shop, hvor de kun har været hjælpsomme, smilende, og hvor deres produkter har været af god kvalitet, og god udvalg.
Meget mere er der ikke at sige, men top-karakterer herfra!
God butik til bøger tegneserier, de har dog lidt besvær hvis man bestiller noget hos dem
No title
Fin service.
Kan lave fejl, men har aldrig oplevet de ikke ville rette det.