Der er et meget flot udvalg og jeg synes priserne er meget rimelige samlinger med andre. Jeg savnede tydligere angivelse af leveringstid og bekræftigelse kom ikke med det samme. Så var i nogle dage... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Tumstocksvägen 9A, 187 66, Täby, Sverige
- +468261111
- kundeservice@familietapeter.dk
- www.familietapeter.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Tak for fine varer
Tak for fine varer - er meget tilfreds med tapetet. Også tak for god service og hurtig levering.
skønne og flotte tapeter
skønne og flotte tapeter, nemt at udregne hvor mange ruller der skal bruges. hurtig levering. god oplevelse
Fandt lige det tapet jeg havde set på…
Fandt lige det tapet jeg havde set på hos jer,til en god pris.
Hurtig levering og god hjemmeside
Jeg synes der er mega god service
Jeg synes der er mega god service. Jeg bestilte et tapet til en meget stor væg så skrev deres kundeservice til mig at det ville blive sløret hvis jeg tog den type og de hjælp mig med at finde en næsten magen til som de kunne lave i den størrelse. Det ser mega godt ud og er super til freds 😃
Købte maling der kom super hurtigt og…
Købte maling der kom super hurtigt og var lige så flot som den sku være 👍👍
Kvalitet og hurtig levering
Hurtig levering! Super fin kvalitet. Vi er meget tilfredse!
meget professionelt !
Rigtig hurtig levering lige til døren
Fantastisk oplevelse
Nem bestilling og ikke mindst, st der er gjort en indsats for at matche maling.
Hurtig levering, når man mandag mangler en bane for at blive færdig, onsdag kommer varen.
Fik endelig fat i det tapet jeg hade…
Fik endelig fat i det tapet jeg hade ledt efter 😊 super hurtigt 👍
⭐⭐⭐.
5⭐til produktet... Kun 3⭐ til hele forløbet. Bestiller på hjemmesiden... Får besked på den er i restordre fra leverandøren, det er helt fint tænker jeg da det ikke haster. Får en mail om at den nu er udgået og handlen er annulleret. Får efterfølgende efter et stykke tid en mail om det var en fejl og jeg kan bestille den på hjemmesiden igen. Et noget rodet forløb men elsker tapetet.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Jeg har bestilt tapet for langt over en…
Jeg har bestilt tapet for langt over en uge siden og det er stadig ikke dukket op, trods det er sendt med posten.. super dårlig stil

Besvarelse fra Familietapeter
Var i kontakt med en flink kundeservice…
Var i kontakt med en flink kundeservice medarbejder
Ingen kundeservice og uendelig leveringstid
Har d.20/11afgivet en ordre, og modtaget ordrebekræftelse men sidenhen intet hørt. Har sendt en mail med forespørgsel på status af min ordre og intet svar. Har tre dage senere igen skrevet til kundeservice og spurgt om det overhovedet er en aktiv mail da de ikke besvare den? Har efterfølgende modtaget besked retur at mailadressen til kundeservice ikke eksistere. Firmaet kan derfor ikke kontaktes på mail. Må nu forsøge via tlf. Har efterfølgende igen skrevet en mail, da de skriver at den skulle virke og besvares, men stadig intet hørt. Har d.3/12 forsøgt at ringe til firmaet, men opkaldet besvares ikke, man hænger i en kø der ikke reduceres. Har nu d.6/12 modtaget min bestilling og er meget tilfreds med kvaliteten og glad for mit tapet. Men der er plads til forbedring i forhold til kundeservice.

Besvarelse fra Familietapeter
Meget fin service!
Meget fin service!
Jeg havde bestilt tapet og maling, opdagede at der var for lidt og da jeg ville bestille mere af et bestemt tapet, var den udsolgt. Jeg ringede straks til dem og talte med Niclas som med det samme ledte alt igennem, og fandt en rulle af den tapet som ellers var udsolgt. Der gik dog lidt kuk i forsendelsen og jeg kontaktede dem, hvor efter de sendte den med express - for vi kunne ikke blive færdig med værelserne, førend vi havde tapetet. Tapetet kom dagen efter og er nu sat op! Så jeg har kun gode ord at sige om firmaet. Du kan trygt handle her!
Super flotte og rigtig god kvalitet 👍
Det kom hurtigt
Det kom hurtigt, det er super flot og jeg har ikke noget som helst at klage over 😍😍😍