3,2

Middel

1 anmeldelse

3,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Utrolig uprofessionelt arbejde

Utrolig uprofessionelt arbejde og kommunikation.

Kære Aisha. Jeg ved godt, at du helst ikke vil have, at vi fortæller vores side af sagen. Men jeg har nu ret til at udtrykke min utilfredshed.

1) Det viste sig, at teksten i downtown beviset var forkert (i følge Aisha). Vi købte beviset, da det havde været på i lang tid, så der havde været rig mulighed for at rette op på det. Aisha vælger
dog heller ikke at informere om denne fejl ved indløsning, men bliver derimod irritabel da vi spørger ind til de produkter vi ikke har fået.
2) Min mand og jeg snakkede i lang tid om, hvordan vi bedst og nemmest fik lavet vores testamente – som jo er et standard dokument, da vi ikke har nogen ekstraordinære ønsker til det – og vi valgte Aisha via downtown frem for et af de mange andre (billigere) online muligheder bl.a. fordi vi rent faktisk gerne ville have de fysiske dokumenter tilsendt.
Derfor – hvis vi var blevet informeret korrekt, så havde vi benyttet os af vores returret eller aldrig købt værdibeviset.
3) Aisha var over 3 uger om overhovedet at sende et udkast og i mellemtiden måtte vi rykke for info, da vi intet hørte.
4) Vi fik tilsendt et dokument med en andens cpr nummer, som Aisha tydeligvis havde glemt at ’copy paste’ til vores.
5) Da vi påpeger fejlen, som vi finder en smule betænkelig hos en advokat, bliver vi svaret flabet igen med ”rolig nu”. At man skriver sådan til sin kunde er mig uforklarligt.
6) Aisha vil kun ringe efter kl.20 om aftenen og selvom jeg foreslår flere tidspunkter i løbet af alm. dagstimer hvor hun kan ringe mig op, nægter hun dette. Jeg forklarer at vi putter børn på det tidspunkt, så det er enormt ubelejligt for os. Vi ender endelig med at hun kan ringe kl19, selvom dette passer mig dårligt, går jeg med til det, da hun nægter andet.
7) Vi bliver beskyldt for at ”trække tingene i langdrag”, da vi har flere spørgsmål til det materiale vi får tilsendt på email, da vi ikke føler det er udførligt lavet. Vi beder rent faktisk bare advokaten om at opfylde den aftale vi har lavet og betalt for - en aftale som vi har på skrift.
8) Så vil Aisha have, at vi skal redegøre for, hvorfor vi overhovedet vil have fysiske dokumenter, når hun nu mener, at det er det samme som at sende via email. Men det er ikke den aftale vi har. Aisha burde som advokat have styr på, at det der står skrevet i en aftale er en aftale.
9) Aisha laver et udkast til et børnetestamente, men ringer ikke som aftalt for at gennemgå dokumentet. Og dokumentet er til dags dato aldrig blevet færdiglavet.
10) Næste dag kræver sender Aisha en email, hvor hun kræver 800 kr på mobilepay med 0 dages betalingsfrist.
11) Vi føler, at vi sidder med to ufærdige word-dokumenter, som vi lige så godt kunne have udfyldt og købt online.
12) Aishas kommunikation er uprofessionel og til tider direkte uhøflig. Hun prøver at give begrundelsen, at hendes firma ændrer i betingelserne fra d.1. maj - men vi har indgået vores aftale d.25. marts, så vi kan slet ikke forstå dette.
13) Vi får først afsluttet sagen og Aisha tilbagetrækker sit krav om ekstra betaling via mobilepay, da vi fortæller, at så må vi gå til advokatsamfundet med denne sag, da vi ikke føler os retfærdigt behandlet.

26. april 2019
Familieogarv-logo

Besvarelse fra Familieogarv

Kære Stina
Det er på ingen måder i orden at skrive en anmeldelse, som kun fortæller halvdelen af historien.
Familie og Arv har hele korrespondancen på mail, hvoraf din sprogtone meget tydelig fremgår.

Sagens forløb:
1. Du kontakter Familie og Arv den 25.marts 2019 vedr. bestilling af et testamente.
2. Familie og Arv svarer tilbage den 26.marts 2019, at vi vender tilbage med et udkast til dig.
3. Den 15. april 2019 skriver du igen, hvornår udkastet er klar. Du får et svar samme dag dvs. at vi har utrolig travlt pga. deals og at du får et udkast i morgen dvs. 16.april 2019.
4. Familie og Arv sender udkastet til dig som lovet den 16.april 2019.

5. Den 17.april 2019 skriver du til Familie og Arv, at cpr. nr. på dit barn ikke er korrekt indtastet. Herudover skriver du i mailen, hvorfor noget af teksten er markeret med gult. Du spørger endvidere, at hvorfor der ikke er blevet svaret på de spørgsmål du stiller. Alt dette skriver du med udråbstegn.

Samme dag får du svar fra Familie og Arv om, at du skal tage det med ro. Du får en forklaring på, at testamentet er et udkast og derfor er enkelte områder markeret med gult, som vil blive gennemgået over telefonen sammen med dig herunder cpr. nr, når hele dit testamente vil blive gennemgået.
I samme mail beklager Familie og Arv, at cpr. nr. ikke er indtastet helt korrekt og beklager, at der er sket en menneskelig fejl. Familie og Arv skriver endvidere i mailen, at det er en af årsagerne til, at vi altid ringer kunderne op, når udkastet er sendt, så hele testamentet kan gennemgås og indholdet bliver forklaret til kunderne.
Familie og Arv svarer også på, at dine spørgsmål ikke er glemt men noget, som vil blive drøftet med jer over telefonen.

6. Den 23. april 2019 vender du tilbage med et tlf. nr. som jeg kan ringe dig på. Familie og Arv svarer samme dag, om det passer dig i dag kl. 20. Du svarer samme dag, at det kun kan være mellem 16-17:30. Familie og Arv foreslår så 20:30 og det afviser du også. Du vil ikke samarbejde.
Du skriver så til sidst, at kl. 19 er det eneste tidspunkt i kan på. Familie og Arv accepterer tidspunktet og fik også ringet til jer kl. 19, hvor vi gennemgik hele testamentet og indholdet uden problemer. Efter gennemgangen af jeres testamente, som du var tilfreds med siger du, at du også ønsker at få udarbejdet et børnetestamente og ønsker en god pris for dette. Familie og Arv tilbyder at udarbejde et børnetestamente til dig til en fornuftig pris og dette accepterer du.

7. Den 25.april 2019 sender Familie og Arv et udkast til børnetestamente efter aftale med dig over telefonen. Udkast til børnetestsmente skulle gennemgås om aften men pga. dit eget valg om at afslutte forløbet her, er du ikke blevet ringet op.

Samme dag får du også dit endelige testamente med vejledning.
Du spørger samme dag, om det bliver sendt med posten, fordi det fremgår af det værdibevis du har købt. Familie og Arv svarer, at der er sket en fejl fra DT side, fordi vi havde bedt DT om at fjerne det med at sende med posten og det er ikke sket.

Du bliver utilfreds over, hvorfor Familie og Arv sender dokumenterne på 2 forskellige mails dvs. den ene med testamente og den anden med børnetestamente. Familie og Arv forklarer, at det er for at gøre det nemt og overskueligt for kunderne.

Du svarer samme dag, at det har været uheldigt med kommunikationen og ønsker at stoppe samarbejdet her. Familie og Arv svarer samme dag, at det bestemmer du selv. Vi har udarbejdet begge dokumenter og er selvfølgelig kede af over, at det skal afsluttes på denne måde.

8. Den 26.april 2019 skriver Familie og Arv, at du skal betale penge for det børnetestamente, som du har fået udarbejdet. Dette ønsker du ikke og skriver i stedet en anmeldelse i vrede.

Vi har endvidere haft forklaret dig, at Familie og Arv med de nye regler om personoplysninger ikke beder om personlig cpr. nr og at det er noget kunden selv skal skrive ind i sine dokumenter fremadrettet.

Familie og Arv’s værdier er baseret på tillid, tryghed, kvalitet og samarbejde og det vil vi tilstræbe at leve op til uanset, at kunder som dig forsøger at spænde ben.