Super service og fantastisk klipning
Lidt om os Hos Familiefrisøren er vi 11 friske Frisør med bred erfaring inden for hårmode. Vi har alle mange års erfaring i frisørfaget, og hos os kan hele familien blive klippet – både mor, far, børn og bedsteforældre. Vi hjælper gerne med opsætning til større begivenheder som bryllup, konfirmation eller runde fødselsdage. Vi bestræber os desuden hele tiden på at være med på tidens trends, og derfor nyder vi at tage på relevante kurser. For os er det vigtigt at levere en service i høj kvalitet, og vi bruger kun produkter, som vi kan stå inde for. Uanset om du har brug for en hurtig klipning eller en komplet makeover, så er du i trygge hænder hos os.
Granhøjvej 1, 8600, Silkeborg, Danmark
Super service og fantastisk klipning
Virkelig sød elev, Josefine. Hun har farvet mit hår så flot, og er også helt vildt tilfreds med klipningen. Super arbejde 😃
Rikke er en fantastisk frisør og et utroligt behageligt menneske. Man føler sig altid velkommen i salonen, og der er en skøn og afslappet atmosfære fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Hun er dygtig, grundig og lytter virkelig til ens ønsker, samtidig med at hun kommer med gode og ærlige råd. Jeg går altid derfra med et smil og en frisure, jeg er mere end tilfreds med.
Kan varmt anbefales! ✨
Vi har mange gange besøgt familiefrisøren, både mor og børn til farve, klip og køb af produkter. Super fint sted, skønne og dygtige frisører. Min søn har kastet sit hjerte på Michelle. Han nyder at komme i familiefrisøren, hvor der bliver serveret en kop varm kakao og en god snak om alt mellem himmel og jord. Tak Michelle - du er en stjerne ⭐️💇🏻♂️
Mine varmeste anbefalinger til Familie frisøren i Silkeborg!
Jeg er klippet Første gang af ung pige som mangler 1 år så udlært jeg troede hun var udlært er rigtig glad for det der vil jeg komme igen
Er flyttet fra Aarhus og valgte bare frisøren tættest på. Sikke en dejlig og skøn oplevelse. Virkelig dygtige frisører og det bedste er, at alle er glade og er gode kollegaer. Jeg er altid tilfreds og i godt humør, når jeg går derfra.
Det var velnok en overraskende god oplevelse hos Familiefrisøren på mit første besøg..og så på en solskinsdag.
Imødekommende, venlig og interesseret velkomst. Fik fin og kompetent vejledning om at få det bedste ud af stil og frisure...her kommer jeg med glæde igen.

Besvarelse fra Familie Frisøren Silkeborg
Altid MAX professionelle i deres valg med mit hår, Både i vejledning til produkter og ikke mindst klip og farve.
Der er ALTID super dejlig afslappet stemning, med plads til et godt grin.
Ejeren Rikke har et øje på alt omkring sig (på den gode måde), hun kommer altid lige omkring og giver et tip med på vejen, hvis der skulle være behov for dette når eleverne er i gang. Jeg har selv fået farvet hår ved en elev flere gange og er nu så glad for hendes arbejde, så eleven er 1. valg når det skal farve i. (I super fint samarbejde med Rikke)
De er super søde til at forsøge at presse en ind, når man liiiige har glemt man skal noget vigtigt og høstakken er blevet helt ustyrlig!!
OG så har de en helt fantastisk udekørende frisør. MONA der kommer til min mor på plejehjemmet. Elsker at min mor har en klip der passer godt til hende og at hun er glad og tryg, når Mona kommer forbi.
200% tilfreds med Familiefrisøren og har været det i en hel del år <3
TAK

Besvarelse fra Familie Frisøren Silkeborg
Hos Familiefrisøren kan jeg altid få en P-plads. Og den er gratis. 2 gange har frisøren helt uopfordret reduceret prisen på den klipning jeg havde bestilt, fordi det var en “mindre” klipning, der var behov for. Tak for det. Skønt at få “ mere end jeg forventede”. Der er altid god og munter stemning.

Besvarelse fra Familie Frisøren Silkeborg
Fantastik sted. altid søde og glade ansatte, man kan kun føle sig godt tilpas i denne salon. Virkelig god personlig betjening kunderne bliver virkelig set.
Kan klart anbefales

Besvarelse fra Familie Frisøren Silkeborg
Familie frisøren er et super skønt sted at komme og noget jeg sætter stor pris på er at der er liv og glæde mellem frisørerne i salonen. De er super gode til at klippe, da jeg er blevet klippet af flere forskellige og så kan jeg godt lide at man får en kop kaffe imens.
Jeg vil klart anbefalde Familie Frisøren

Besvarelse fra Familie Frisøren Silkeborg
Jeg er ny ved frisøren! Jeg kommer i god tid! Jeg havde en tid 16.10 og kommer til 16.35! Jeg bliver bekendt med en dame også har en tid 16.10! Jeg fik envidere af vide jeg skal bestille tid til hårvask som jeg ikke anede da jeg er ny! Jeg spørg hvor lang ti min klip vil tage, frisøren svare 20-30 minutter! Jeg har mega tykt hår! Min gamle frisør brugte ca 40-45 minutter! Jeg er dybt skuffet over min første oplevelse ved dem! Jeg lod selvføldig den anden dame komme til! Da jeg føler for andre!! Finder ny bedre frisør
Hele vores familie klippes her - elsker at de altid er så friske og klar til tiden. Kan kun anbefales 🤩🤩🤩🤩🤩

Besvarelse fra Familie Frisøren Silkeborg
Man føler sig altid velkommen dernede. Familiefrisøren er altid klar med råd og vejledning og har de bedste produkter..
Nu er vi kommet en del gange hos Familiefrisøren og det den dejligste oplevelse
En ting er at de ved hvad de gør når det kommer til klipning men de er også en håndfuld super dejlige og varme mennesker.
Er altid en positiv oplevelse for mig og min datter at komme forbi og besøge dem!
Forsæt det rigtig skønne arbejde :-)
Mvh Thomas & Elicia.