Mage til ringe dyrlæge skal man lede…
Mage til ringe dyrlæge skal man lede længe efter, vi havde vores 4 mdr gammel hvalp til dyrlæge først grundet blærebetændelse og i sammen forbindelse blev hun pludselig halt på venstre forben efter 3 opfølgende konsultationer besluttede dyrlæge Niels at beholde hende til videre udredning, og da vi hentede hende om eftermiddagen blev vi kaldt ind i konsultationen hvor han sad og sagde at det så ikke godt ud med vores hvalp og at hun ikke ville blive gammel, og vi skulle tage hende med hjem og tænke over om vi ville aflive hende grundet alvorlige medfødte skader på skulder og albuer, vi var helt ødelagt og kontaktede derefter en anden dyrlæge, dagen efter ringer den ortopæd kirurg som har kigget på hendes røgten billeder og snakket med sin kollega i Århus som synes vi skulle slå koldt vand i blodet og at hun kunne vokse fra det. Så det var ikke så alvorligt som først antaget. Vi står 14.000 fattigere utrolig trætte og samtidig lettet da vi er kommet hjem fra ny dyrlæge som undersøgt vores hvalp og ikke mener der er et problem. Men sikke et tortur dyrlægen i Svenstrup har udsat vores familie for. Vi sætter aldrig vores ben der mere!!