2,6

Under middel

Tastefejl?

Kørte helt fra Jylland for at hente en Camp-let, som i annoncen var en årg.2007, Rigtig pæn og velholdt, kun brugt 3 uger, altid stået idendøre.
Det viste sig så at være løgn.
De havde haft den i 3 år, og jo der havde den muligvis stået inde, men på et eller andet tidspunkt havde den været opbevaret et sted med meget høj luftfugtighed, for det øveste stativ som er lavet af metal var meget angrebet af rust.
Rigtig pæn og velholdt? Sidst den var blevet brugt, havde det tydeligvis været vådt, for den nederste del af teltet var total mudret til, hvilket så også var kommet på inderkabinen da man havde pakket det sammen.
Kun brugt 3 uger? Ja det passer måske meget godt, hvis altså det er 3 uger på Roskilde festival (så ved vi også hvor mudderet kommer fra ;-)
Da jeg bad om at se registreringsatesten, kunne jeg konstatere at den så også var 2 år ældre end oplyst i annoncen nemlig årg. 2005. Det konfronterede jeg ham med, hvortil han svarede at det var guloggratis som havde lavet en tastefejl (kunnet ikke engang selv tage skylden for det) jeg spurgte ham så om det var guloggratis der skrev hans annoncer, hvor på jeg fik af vide at jeg bare kunne køre hjem til Jylland igen, hvilket jeg så gjorde.
Mærkeligt nok var jeg faktisk glad da jeg kørte hjem ad igen, glad for at jeg ikke var faldet for hans løgnehistorier og havde købt noget som ikke var det jeg kørte hjemmefra efter.

28. maj 2016

Hvad er et tilbud værd?

Jeg skulle havde foretaget en større reparation af min Nissan, hvor vi både taler nye dæk, service, skift af bremseklodser/-skiver, motorolie, mv.
Jeg indhentede et tilbud på 22.000 kroner samtidig med, at jeg bookede lejebilen for 2 dage.
De bliver ikke færdige til tiden, og det ender med, at jeg skal bruge mere end en time på at transportere mig selv frem og tilbage (uden bil) til trods for, at lejebilen var booket, men denne skulle returneres, fordi de havde lejet den ude i byen, da deres egen havde de booket til en anden kunde.
Da jeg så modtager fakturaen er den 4,500 kroner højere end tilbuddet. Det ville havde været god stil at ringe undervejs og oplyse omkring dette.

12. februar 2015

Fusker firma og snyder med timeløn

Jeg skulle have tjekket bilen for luft og manden tager 503kr for det, han fortæller samtidig at der er mange andre ting som skal laves, da jeg lige har haft den til mekanikken er det tvivlsomt. Han tager løn for 1 time og da han ikke havde nået at kigge på den inden jeg kom ved jeg at hans arbejde Max har taget 20mim. Efter at havde talt med min mekanikker henvender jeg mig igen og fortæller at det han har "lavet" ligger på omkring 100kr. (Faktisk kontaktede min mekaniker ham for at fortælle at han havde snydt mig, hvor han ligger røret på). Han begynder at diskuterer og vil ikke betale mig noget beløb tilbage. Synes at det er så frækt bare fordi at man ikke ved noget om biler at de fusker med timeløn og at hive en ventil på plads skal koste 503kr!!

6. maj 2014

God service og kvalitetsbevidste

Har fået udført flere reparationer, og har været tilfreds med både service og udførte arbejde.
Fik skiftet bagenden på min bil, og de oplyste at arbejdet ikke var i orden da der var en mindre fabrikationsfejl på bestilte vare til bilen. Det var ikke til at se, hvis de ikke havde fortalt det, så den blev skiftet ugen efter.
Ringer altid tilbage og overholder aftaler :-) :-) :-)

2. januar 2010

Er dette din virksomhed?