Falsled Kro Anmeldelser 42

2,8

Fint indrettet og hyggeligt værelse nr 8! Fantastisk søde tjenere og personale. Alle indstillet på at give gæsterne en dejlig oplevelse uden at blive for "selvoptaget"! Vildmarksbadet var sk... Se mere

Påskefrokost Karrysalat med skorpe. Bar bræg af at være lavet flere timer i forvejen og opbevaret på køl. Kold røget laks med skorpe. Bar bræg af at være lavet flere timer i forvejen og opbevare... Se mere

Fantastisk ophold - og oplevelse! Falsled Kro er et helt særligt sted - både den super hyggelige kro og de skønne, personlige værelser; beliggenheden og ikke mindst maden og servicen. Vi fik fremrag... Se mere

2,8

Middel

Vist en gammel Michelin

I betragtning af at vi betalte en klækkelig sum for ophold og mad - syntes jeg langt fra det var pengene værd, hotelværelset var hyggeligt og absolut godkendt, Maden lugtede ikke af Michelin langt fra, men det værste var vinmenuen som kostede 1075 kr og sammenlagt blev der serveret under en halv flaske og der manglede vin mellem retterne - sidst så var tjenerne unge travle og uerfarne, faktisk lidt øv

17. september 2022

Levede desværre ikke op til forventningerne

Ved ankomst kunne vi desværre ikke umiddelbart ses i reservationer, på trods af, at disse var booket for over 3 måneder siden. Min mand og jeg har fødselsdage med 27 timers forskel og endda samme år og indenfor små 3,2 km. Derfor havde vi forventet, da dette var fortalt ved booking, at der var nogen der ønskede min mand tillykke da vi ankom, men nej ikke engang ved bordet og middagen var der nogen der huskede det, ingen ekstra vin, lækker dessert eller andet, dagen efter min fødselsdag var der bestilt morgenmad i suiten, men desværre glemte kroen at levere den, så vi måtte skynde os afsted for at få morgenmed igen uden undskyldninger eller noget ekstra, middagen ligeså. Efter at have fejret fødselsdage rundt omkring i verden er det vores absolut værste oplevelser, og vi kommer bestemt ikke igen. Da undertegnede er skaldyrsallergiker ligesom mange andre er der stort stort set ingen alternative andet end grønne blade og blomster. Tjenerne ved ikke helt hvad de serverer, og væver et eller andet. Altialt en meget kedelig oplevelse. Personalet er alt for urutineret og ikke interesseret i kundernes ve og vel. Ved rundgang i Kroens "berømte urtehaver" så vi at disse ikke var vedligeholdt, men stort set bestod af ukrudt. Så desværre må vi erkende, at der er langt til bare at se skyggen af en enkelt stjerne. Vi må derfor konkludere, at kroen ikke lever op til kundernes forventninger. Prisniveauet er meget højt, desværre er service, mad og andet det ikke.

18. juli 2022

Ikke den bedste oplevelse desværre

Ikke den bedste oplevelse desværre. Værelser ikke ret velholdte, men det kunne jeg overleve. Maden var ok, søde mennesker, MEN ekstremt små portioner. Men 2.200 for 8 almindelige drinks er helt off. Specielt når tjeneren siger de koster 165 kroner stykket. 165 er i forvejen off, men 8x165 giver 1.320 kroner... ...klagede over det i receptionen, men de gjorde intet ved det. Betalte, gik og kommer ikke tilbage.

24. marts 2022

Vi havde glædet os til at prøve kroen…

Vi havde glædet os til at prøve kroen for første gang, da det var min fødselsdag. Vi havde gjort opmærksom på vi havde børn med. Og skulle overnatte det. Vi følte Os som bønder der blev modtaget ved det kongelige.

Maden var virkelig god, fantastiske kokke.

Men alt andet var nærmest pinligt ringe. Brug jeres penge et andet sted. Deres arrogante personale ødelægger stedet ånd. Så de to stjerner er for maden. Som havde fortjent 5 stjerner, men resten trækker det så meget ned.

8. februar 2022

Har været der igen

Har været der igen - og igen det mest fantastiske sted i Danmark. Stemningen på denne skønne kro er altid helt ubeskrivelig. Maden og personalet altid super professionel TAK TAK TAK

29. december 2021

Jeg skriver denne anmeldelse fordi jeg…

Jeg skriver denne anmeldelse fordi jeg var der for to år side var nede og få en gourmet hotdog som virkelig var alle 50 kr værd og jeg glædede mig til at jeg kunne få samme oplevelse i år men der blev jeg skuffet det var en almindelig hotdog ok pølsen men der var godt nok ristet og sikkert en langelænder og det var så det og prisen for en sådan hotdog var så lige 60 kroner så min skuffelse var ikke til at skjule skal i hvert fald ikke have det næste år. Føler mig snydt

22. november 2021

God mad, under middel overnatning

God mad og rigtig god betjening. Desværre måtte vi flytte værelse kl. 1:30 om natten da guldvarmen var på maks. årets varmeste dag. Søde tjenere hjalp os over på et andet værelse og vi blev kompenseret, men det er ikke årsagen til de få stjerner.
Helt forventelige ting var ikke i orden på værelset: Shampo flaskerne var halvt fyldte, toiletrullen var brugt af og flaskerne med spiritus var halvtomme. Ting man forventer er i orden på et værelse til så høj pris. Det giver en oplevelse af at værelset er “brugt” og jeg har aldrig oplevet lignende, selv på hotellet til mere moderate priser. Restaurantoplevelsen i sig selv var enormt god, men selve pakken med overnatning var under middel.

25. juli 2021

Lidt skuffet

Vi har netop tilbragt en aften på Kroen, med 6 retters Almanak menu inkl. vinmenu.
Dejlig, men ikke imponerende mad. Smukke omgivelser. Betjeningen virkede uopmærksom, upersonlig og træt. I løbet af aftenen havde vi 5 forskellige tjenere, hvor én ud af de fem var smilende.
Jeg er ikke imponeret, Og til en samlet regning på 7350 kr, er jeg faktisk lidt skuffet.

27. september 2020

Frokost

Frokost
Jeg fik en lidt kedelig hummersalat men min ledsagers toast var lækker. Jeg blev overhovedet ikke mæt, dem var lidt forretagtig i størrelsen og måtte spise da jeg kom hjem igen. Tjeneren præsenterede ikke maden.
Virkelig hyggelig gårdhave.

25. juli 2020

Vi skulle fejre 40 års bryllupsdag

Vi skulle fejre 40 års bryllupsdag
Bestilte menu og anførte intolerans for laktose som foreskrevet.
Da vi kom var snaks ikke laktosefri
Følgende retter heller ikke laktosefri
Ikke engang smør til flutes
Vi accepterede fa det jo ikke er en allergi men intolerans.
Dessert blev ændret uden at orientere os til skiveskårne jordbær med en skefuld sorbet
Altsammen amatøragtigt.
Efter middagen anførte jeg at vi ikke var tilfredse det blev overhørt.
Sendte mail et par dage efter der blot anførte at det nok var misforståelse i køkkenet
Der er meget langt til internationale stjerner
Altså dårlig oplevelse og dårlig håndtering

2. juli 2020

Frokost på Falsled Kro - Nej tak!

Vi havde høje forventninger da vi (familie på 5) for første gang i torsdags (18/6) besøgte Falsled kro. Vi havde glædet os, og stemmen i telefonen havde været meget venlig og imødekommende. Det startede fint, dejligt og hyggeligt sted.
Vi fik et bord i et hjørne i gårdhaven og så ventede vi, længe.
“Beklager ventetiden, nu skal jeg være der” sagde tjeneren og tog blokken frem. Vi valgte østers til 3 personer som forret og en ret på kortet til hver person. Han var hurtigt på vej væk igen, da vi lige måtte minde ham om at vi da også gerne ville bestille noget at drikke til vores mad. “Nåh ja, I skal da have drikkevarer, det er jo der jeg tjener mine penge”, sagde han.
Vi bestilte øl, vin og lemonade til alle 5.
Vi startede med østers, der skulle vise sig at være det bedste. Det var lækkert, smagte godt og var en flot servering. Vi ville dog gerne have haft lidt mere brød til de ikke-østers-spisende, og forsøgte derfor flere gange at få kontakt til de 2 tjenere, men de ænsede os ikke. Da den ene langt om længe kom for at tage vores østers-tallerkner ud, sagde jeg “Vi bliver lidt glemt herovre”. “Vi ville gerne have haft lidt mere brød”. “Nå” sagde han og hentede lidt brød, men ingen olivenolie, som fulgte med første brødkurv.

Så fulgte endnu en laaang ventetid.
Der var 2 tjenere til ialt 4 borde i gårdhaven, men det var åbenbart mere end de kunne klare. Tjenerne viste stor opmærksomhed for et bord med 2 snakkende herrer, men glemte desværre os andre 5 ved bordet i hjørnet.

Maden kom, vi havde bestilt laks, 2 x skinke med soltørret tomat, foie gras toast og dagens ret, som var en salat med hummer. Tallerknerne blev stillet på bordet og væk var tjeneren, ingen præsentation.
Maden var i det store hele god, dog var salaten med hummer lidt uinteressant. Laksen var lækker og smeltede på tungen. Toasten med foie gras var god. De soltørrede tomater til skinken var der desværre ingen af, de var skiftet ud med alm tomatskiver.

Der var ikke meget andet end laks og skinke på tallerknerne, som skulle have været serveret med brød til, men tjenerne opdagede aldrig at vi manglede brød før vi var færdige med at spise.

Alle retterne på nær toasten, var forretstørrelser.

Da vi var færdige med laks, skinke. osv, og bad om at se menukortet igen, fik vi at vide at det salte køkken var lukket, så nu var det kun desserter eller mere skinke, vi kunne bestille.
Vi bestilte de 2 muligheder der var; ost og dessert.
Brieosten med kartoffelsalat, var en underlig bastant servering, der manglede syre, friskhed og noget sprødt. En noget sær blanding der slet ikke harmonerede. Desserten med bærsorbet, havde fået et alt for stort skud sort peber, så det desværre overtog den ellers gode smag. Hverken osten eller
desserten faldt i god jord hos de 5 spisende.
Vi havde bestilt 7 ud af de 8 mulige retter på kortet, og det hele på nær ost og dessert smagte godt, dog uden at være noget ekstraordinært.

Vores oplevelse ville have været noget bedre hvis tjenerne havde gjort sig den ulejlighed at spørge om vi havde været der før, havde introduceret dagens ret, havde fortalt at det anbefales at vælge 2-3 retter for at blive mæt, havde været opmærksom på om der manglede brød, olivenolie og drikkevarer og ikke mindst fortalt lidt om retterne ved servering.
Det ville også have været rart at få information om “det salte køkken lukker om lidt, så hvis I vil bestille mere, er der mulighed for det nu“ Den manglende information og opmærksomhed fra tjenerne, gjorde desværre at vi gik skuffede og ikke mætte derfra.
Priserne er i den høje ende, hvilket er forventeligt på en Michelin restaurant, men at betale 200,- kr for vand i karafler, er lige at stramme den.

Betjeningen svarede til hvad man kan forvente på en middelmådig café, med ikke-uddannet personale, ikke en restaurant i Michelinklassen. Vi kommer ikke igen.

20. juni 2020

Virkelig skønt døgn på Falsled Kro

Virkelig skønt døgn på Falsled Kro - og jeg kommer gerne igen til denne lille perle
Det er dyrt men dejligt. Servicen og omsorgen for os gæster er i top. Kroen er idyllisk og alt emmer af luksus
Dog synes jeg at vinmenuen, som vi valgte til vores almanak menu, er alt for dyr og man er fedtet med dråberne. Jeg vil vælge anderledes når jeg besøger stedet næste gang
Tak for virkelig lækker oplevelse i de dejligste omgivelser

1. april 2019

Eksklusivt sted med gennemført kvalitet

Besøgte kroen i starten af juli. Stor oplevelse med gennemført kvalitet af både værelser og restaurant. Fin og høflig betjening. Kan ikke lade være med at sammenligne med Paul Cunninghams Henne Kirkeby Kro, og de to etablissementer er meget lig hinanden i kvalitet. Prisen er også høj! For to personer med morgenmad og aftensmad samt et af de bedre værelser, så er vi over 10.000 kr.

16. juli 2018

Jeg gav min kæreste et gavekort til …

Jeg gav min kæreste et gavekort til Falsled kro i julegave
Det blev så brugt i denne uge.
Et døgn med en dejlig velkomst.
Blev ført til værelse nr.14, som var meget lækkert.
Kaffen med lækker æbledessert smagte skønt
Vi blev introduceret til aftenens meny m. Valg af vin ( lidt dyrt) men det var forventeligt.
Start kl. 18.30 hvor der blev serveret små lækre startere.
Så til bords med en meget venlig charmerende tjener.
Så fulgte 6 små lækre serveringer.
Nogle mere tillokkende end andre.
Man fornemmer at alt er lavet fra bunden.
Sortfodsgrisen var et hit fantastisk kød samt tilberedning hm. Lækkert
Udsigten var enestående alle reaktioner var venlige og med humor fra de unge tjenere.
Kaffe i pejsestuen med petitfour. Som mere var konfekt?
Dejlig seng dejligt badeværelse med alt hvad man kan ønske sig.
Morgenmadsoplevelsen meget anderledes skyr m. Hjemmelavet musli speltgrød var et hit melon var perfekt.
Men brødet var ikke lige os.
Pålæg 🙄bacon var overstegt og tørt. Juicen meget lækker.
Alt i alt en oplevelse af god service og imødekommenhed.
Om man er til gourmet er det man finder ud af ved at prøve.
Det være hermed gjort.
Tak for en dyr men dejlig oplevelse.

9. april 2017

FANTASTISK!!!!!!

Min kæreste og jeg besøgte Falsled Kro denne sommer, hvor vi overnattede én nat og fik 9-retters aftenmenu med vin samt morgenmad. Der kan ikke sættes en finger på noget som helst. Dette er egentlig lidt utroligt, da jeg på forhånd havde så store forventninger, at de ville være svære at leve op til. Men FANTASTISK mad, betjening og super dejligt værelse. Jeg har ellers spist gourmet flere gange (også 3 stjernet Michelin), men Falsled kros mad er noget af det bedste jeg har fået. Prisen er pebret, ja, men det var hver en krone værd. Det eneste dårlige at sige er, at vi kun var der et enkelt døgn. Vi glæder os til at komme tilbage!!!!!!

20. oktober 2011

Er dette din virksomhed?