Firmaet stod for renovering af…
Firmaet stod for renovering af skovparken i Christiansfeld. De har givet os et ringere køkken end det vi tidligere havde og det gamle køkken havde vi i 8 år og det har aldrig boblede ud i lågerne. Det nye køkken begyndte at boble ud efter blot 6 mdr. Formanden for projektet tog billeder og sagde at vi ikke blev hæftet for det i stedet for at løse problemet. Døren til toilettet er ikke en vådrumsdør så den er også begyndt at åbne sig for neden og det samme med skabet på toilettet bobler ud. Og det viser sig at udsugningen ikke har virket. Der er mellemrum fra dørkarme og til gulv så man kan se kiler. Og fordi der mangler fejelister så mistede vi en nøgle inde i væggen. Og i stedet for at tag kritikken til sig, begyndte Formanden at lange ud efter os med at sige at han er forarget over den måde vi holder lejligheden rent på og at gulvet var klistret selv om det ikke var, da vi lige havde vasket det et pr timer inden. Firmaet kan ikke tåle at få kritik af deres arbejde og vil springe der hvor gæret er lavest for at spare penge end at bringe tingene iorden! Hold jer fra dem.