Nytårsfest
Nytår. Flot, flot arrangement i det hyggeligste traditionsrige hotel, der rummer et hav af historier. Lækker mad, vin, kanon betjening og fest 🎉 med en flok fantastiske mennesker SKÅL. 🥂. Hatten for en super vellykket aften og nat 💥.
The Falcon Hotel has been fully refurbished to its original splendor after being under new ownership since 2011, and is now an elegant and welcoming place to enjoy a restful break, high tea in the afternoon or a wonderful evening meal. Each room in Th...
Market Place, LE15 9QH, Uppingham, Storbritannien
Havde set artikel om hotellet i Børsen. Så, så spændende ud og besluttede at det skulle prøves.
Vi blev ikke skuffet. Helt fantatiske oplevelse, fuldstændig gennemført.
Temaet storvilds-hotel, fyldt med alle mulige og umulige ting. Så smukt og gennemført. Man kan bruge timer på at gå rundt og se de smukke ting og de mange flotte udstoppet dyr. Som hotelejeren selv skulle have skudt.
Meget smukt og seværdig var det sjove akvarium med vandmænd i den store spisestue.
Smukke, smukke værelser, fantatisk natur, så dejligt at vågne op og kunne skimte havet.
Der var ogsåen meget fin og personlig betjening. Kan kun sige: Prøv det.
og vi kommer tilbage igen :-)
Fra det sekund man træder ind, er det som at gå ind i et natur- og safariunivers. Store planter, udstoppede dyr og safarihatte på væggene. Et gennemført tema der bestemt er et besøg værd!
Efter nogle dage med steaks og diverse fisk fra Bornholms røgerier ledte vi efter noget andet, der ikke var for fancy, men som samtidig skilte sig ud fra de restauranter. Og det gjorde både maden og oplevelsen på The Falcon Hotel.
Vi fik Hemingways sharing menu bestående af 7 lækre retter, og det var bestemt alle pengene værd. Både på grund af den gode mad, men især personalet. Kort efter ankomst, hvor vi blev taget pænt imod, spurgte vi om vi måtte kigge rundt. Det skal siges, at det nærmest er som at træde ind i et mini-museum, og der derfor er meget at kigge på (både udstilling og møblering). Kort efter kom selveste hotelejeren Mette og hotelhunden Tikka for at hilse. Vi fik hele historien om hotellets opstart og rejse, og en uformel snak om Bornholm. Ganske personlig og hyggelig oplevelse.
Så hvis i ikke lige ved hvor i skal spise eller blot har lyst til en drink, kan vi varmt anbefale The Falcon Hotel. Vi kommer bestemt igen for den eventyr-agtige atmosfære, og muligvis også for at overnatte.
Bonusinfo: God udsigt til vandet og så er der også mulighed for diverse brætspil.