Fairtime Danmark ApS Anmeldelser 270

5,0

Ledte efter uret med selvlysende effekt (hele natten) Fandt et TAWATEC ur til herren og et TRASER ur til konen, desværre havde Fairtime ikke urene i sortimentet! kontaktede Fairtime og en time sener... Se mere

Købte mit andet Davosa TT professionel GMT, dog speciel edition. Igen super service og dialog. De sendte det samme dag de fik det fra Fabrik, afleverede sendt om aften til GLS og sendte det med Expres... Se mere

Jeg kan kun anbefale fairtime.dk 125%. De har en fantastisk service, svarer på E-mails lynende hurtigt, og beskriver varerne meget præcist. Kunne jeg, gav jeg dem gerne 10 stjerner. Handler... Se mere

Kontaktede Ole fra fairtime.dk for at høre nærmere angående deres pris garenti mod andre dk sider. Han slog prisen fra den konkurrende side selvom den faktisk virkede lidt lodden i kanten, og 2 dage... Se mere

1. Smykkeforretning
  2. Urforretning

Ure til rigtige mænd fra Fairtime Danmark. Se vores store udvalg af ure til mænd fra Squale, Laco, Davosa, Elliot Brown, Chris Benz, Traser og mange flere. Hos os finder du herreure for en hver smag. Vi er er autoriseret forhandler af alle vores urmærker - din garanti for tryghed og kvalitet.

5,0

Kan kun anbefale at handle ved Fairtime Danmark

Fairtime er en utrolig serviceminded forhandler med et stort udvalg af lækre og anderledes ure. Anderledes på den måde at de har et udvalg af specielle ude du ikke lige finder andre steder i Danmark. Er specielt glad for Laco og Squale, begge mærker de forhandler.
Kan kun anbefale at handle ved Fairtime Danmark.

17. januar 2024

Det var så anden gang !

Det var så anden gang ! ….. jeg købte ur hos Fairtime, igen second to none service og betjening og dette sammen med super produkter. Ser frem til tredie gang.

29. november 2022

Fairtime har styr på tiden.

Det har været en 5 stjernet oplevelse, at handle med Fairtime.
Kundens behov er virkelig i centrum, og servicen er fremragende og kompetent.
Behøver jeg at skrive, uret blev leveret lige til tiden.
VH
Torben B.

24. august 2022

Endnu engang en positiv oplevelse!

Endnu engang en positiv oplevelse at handle med Rasmus hos Fairtime. Ur kom lynhurtigt ud til mig - fik nyeste version direkte fra producent.
Kan absolut anbefale at shoppe ved Fairtime - hurtigt, enkelt, med priser der er meget konkurrencedygtige.

4. august 2022

Virkelig god service og lige så god pris

Jeg købte et forrygende flot ur (et blåt Squale 1521). Super service undervejs. Rigtig god pris. Vi havde en fin dialog via mail, inden uret blev puttet i indkøbskurven -- sammen med nogle ekstra remme. Uret var fremme på ca 24 timer. Jeg er så glad for både ur og købs-oplevelser, at jeg skriver min første Trustpilot-anmeldelse. Jeg kan på det varmeste anbefale Fairtime.dk.

18. august 2021

Kære Fairtime

Kære Fairtime. Jeg er yderst tilfreds med mit nye ur og samtale/ bestilling/ levering, og selv om jeg ikke fysisk har været i jeres butik virker det som et hyggeligt sted at handle. MVH John Larsen.

13. januar 2021

Køb dit ur her :-)

Jeg kan kun sige gode ting om Fairtime Danmark ApS, super god service og meget hurtige leverancer. Og selv hvis man er en krævende kunde som mig, så er servicen stadig i top. Kan virkelig anbefale deres ur-shop! Mh. Peter

20. december 2020

Mit drømmeur

Ringede til dem inden køb og fik en rigtig rar, ærlig og informativ snak. Bestilte mit drømme ur og fik det 2dage efter. God og pålidelig service. Tak for en god oplevelse. Mvh Christopher John Paine (Roskilde)

9. oktober 2020