Rigtig god oplevelse! Først og fremmest, kørte Fadeless et mega godt tilbud, og hermed var jeg også indstillet på dårligere kvalitet. Men tvært imod. Kvaliteten af produkterne var helt i top, og s... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 41 af de 89 bedste virksomheder i Smykkeforretning
Timeless accessories for everyday life. Since 2022, we've believed that great design shouldn't come with a luxury price tag. So we craft every piece — from frames to fine details — with care, intention, and quality you can feel. For your mornings, your moments, your way of living. Designed for you. Made to last.
Danmark
- www.fadeless.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Kunne ikke blive bedre
Hurtig levering, og passer på varen. Perfekt resultat, kunne ikke blive bedre.
Rigtig gode produkter og hurtig levering
Rigtig gode produkter og hurtig levering
Kundeservice og hurtigt levering
God kundeservice og hurtig levering
Mer end stabilt
God kvalitet ift pris
Gode tilbud
Stabilt ;)
KØB,KØB,KØB!!!
De tilbud de kører med på fadeless kan virke overvældende og man kan tænke, om dette nu kan passe - jeg må bare sige at både pris og kvalitet hænger utroligt godt sammen her, vanvittige produkter i rigtig god kvalitet!! Min varmeste anbefaling! Køb, køb, køb!!! Et lille ekstra plus er deres levering, man er informeret hele vejen og leveringen går rigtig hurtigt!!
Super god service!!!
Super god service!!!
Vi havde bestilt 4 for 1. Desværre sad 2 par ikke som ønsket. Skrev derfor ang. returnering, da jeg ikke helt forstod deres retur politik. Men fik tilbage svar som lød at de gerne vil sende 2 nye par på deres regning.
Kan varmt anbefaledes.
Dårlig produkter - endnu være returnering
Fin hjemme side og ok priser også fin levering.
Produktet var dog være en Kina produkter - føltes ikke som en 600 kr solbrille nok nærmere 30 kr.
Returnering er endnu være - 76 kr i returnering + at man skal printe fragt label og retur seddel (hvis man ikke har en printer kan man altså ikke returnere)
Så ja alt i alt hold jer væk - brug de ekstra penge også gå ned i en brillebutik og prøv brillerne inden du køber dem.

Besvarelse fra Fadeless
Top service!
Top service!
Alt gik lynhurtigt i forhold til kundeservice.
Dejlig kvalitet på solbriller.
Jeg købte det som gave til mit…
Jeg købte det som gave til mit barnebarn, han får det først på lørdag.
Jeg syntes det er et fint Smykke, jeg håber han syntes det samme.
Fadeless har et skønt udvalg af smykker…
Fadeless har et skønt udvalg af smykker til både ham og hende, på trods af at de henvender sig primært til hankøn. Der var hurtig levering og flot indpakning. Smykkerne er som på billederne, god kvalitet og vil blive brugt igen og igen.
Godt køb.
Super hurtigt ekspedition, fik brillerne indenfor 2-3 dage.
De var ligesom jeg havde forventet….kan helt klar anbefales.
DET fungere… Bestilte 4 par solbriller…
DET fungere… Bestilte 4 par solbriller på den nemmeste hjemmeside og modtog de fedeste solbriller allerede dagen efter. 5 stjerner fra mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg fik varen perfekt og hurtigt
Jeg fik varen perfekt og hurtigt. Dog blev jeg snydt lidt af farven
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, hurtig levering og et rigtig fint tilbud - samtidig god kvalitet
Mega god service kom utroligt hurtigt…
Mega god service kom utroligt hurtigt og meget nemt retur system er kæmpe fan af det hele
Super solbriller og de kom hurtig ik…
Super solbriller og de kom hurtig ik sidste gang jeg har handlet ved dem
Hurtig og problemfri levering
Fejlfrit fra ordreafgivelse til levering
God kvalitet effektiv levering
Hurtig og effektiv levering af god kvalitet. Især i forhold til prisen.
Virkelig imponeret