Rigtig god oplevelse! Først og fremmest, kørte Fadeless et mega godt tilbud, og hermed var jeg også indstillet på dårligere kvalitet. Men tvært imod. Kvaliteten af produkterne var helt i top, og s... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 41 af de 89 bedste virksomheder i Smykkeforretning
Timeless accessories for everyday life. Since 2022, we've believed that great design shouldn't come with a luxury price tag. So we craft every piece — from frames to fine details — with care, intention, and quality you can feel. For your mornings, your moments, your way of living. Designed for you. Made to last.
Danmark
- www.fadeless.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg var til en fødselsdag
Jeg var til en fødselsdag. Da en af gæsterne havde jeres solbriller på. Jeg blev så begejstret, da jeg prøvede dem. At sådanne måtte jeg eje. Han fandt jeres hjemmeside, så jeg kunne bestille hele 4 stk. for ens pris. Har nok aldrig været så glad for solbriller før. Jeg købte og et par med gule glas til at køre med om aften for modlys fra bilerne. Så mange tak.🤩🤩😎😎
Dårlig kvalitet på det meste
Rigtig hurtig levering, men kvaliteten på produkterne er ikke super gode, desværre (især ikke smykkerne). Derfor ryger hele min ordre retur. Tiltalende med så gode tilbud, men der er en grund til så mange items for 1 pris.
Den kom hurtigt og det var fin kvalitet.
Besværlig returpolitik
Besværlig returpolitik. Prøvede at henvende mig telefonisk, men telefonnummeret opgivet på ordren var ikke tilgængeligt. Højt fragtgebyr på 73kr og jeg skulle selv printe label ud, hvor jeg efterhånden er vant til at de fleste har en QR kode eller vedlagt returlabel, det gør bare returneringen mere smidig. Jeg kunne ikke fra ordremailen komme ind og gøre klar til returneringen, der måtte jeg ind på hjemmesiden hvor så at komme til en “returportal” hvor returneringen kunne registreres efter opgivelse af ordrenummer og e-mail.
Ikke noget i vejen med produktet.
God kvalitet:)
God kvalitet:) virker perfekt ude på løbe turene🙃 ( købte en løbevest, drikkedunk og 2 par solbriller )
Rimelig hurtig levering
Rimelig hurtig levering, nemt at bestille og lækre ting.
De er nogen løver og sender pakken…
De er nogen løver og sender pakken hurtigt
Skal du have løbeudstyr? Køb det her
Det var en nem hjemmeside at finde rundt på. Tilbuddet var lige noget for mig som første gangskøber af løb vest og med meget ekstra udstyr. Hurtig levering og et fint kort hvor i der stod hvem der havde pakket ordren. Det syntes jeg er mega god stil af firmaet
Hurtig levering og fede produkter
Hurtig levering og virkelig fede produkter. Jeg købte 2 par løbebriller, 1 par solbriller og en drikkedunk til min løbevest
God kvalitet og service finder man hos fadeless
Min oplevelse på fadeless har været en af de bedste meget længe fantastisk og overskuelig hjemmeside, mega fede tilbud de kører med og kvaliteten er i top og leveringstiden er 1-2 dage servicen var også i top da der var sket en fejl med en af produkterne sender de et nyt med det samme vanvittig god service vil jeg sige. Kun positive oplevelser herfra👍
Super hurtig levering og vildt god…
Super hurtig levering og vildt god service.
Jeg har bestilt 4 par flotte…
Jeg har bestilt 4 par flotte solbriller. Et enkelt par kommer frem itu/defekt. Jeg kontaker Fadeless pr. mail og vupti. Så var der et helt nyt par dagen efter i min postkasse. Det er hurtig service!
Perfekt købs oplevelse
Perfekt købs oplevelse. Bestilte 4 par og skulle bytte 2 af dem, det fungererer super godt via deres ombytning på hjemmesiden, fadeless betaler endda fragten. Jeg kommer tilbage.
Vildeste oplevelse🤩
Vildeste oplevelse. Jeg har købt 4 ure og 2 af dem kan jeg ikke bruge. Den ene var for stor og den anden for lille. Også skriver jeg til dem en søndag aften, for at hører om jeg kan returner dem. Og der for jeg så svar 5 minutter efter. Hvor jeg for af vide at jeg bare kan beholde de to ure, og at de sender mig to helt nye valgfrie ure gratis. Havde jeg ku give 10 stjerner havde de fået det ✌️😄
Helt ekstrem dejlig nemt
Helt ekstrem dejlig nemt, og fantastisk kvalitet for prisen. Hurtig levering og god tracking. Har bestilt over 10, og der ikke været en eneste forvirring. Kan stærkt anbefales💪🏼💪🏼
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Køber der klart igen en anden gang 👌
Hurtig levering. Fede briller, god kvalitet. Vil gerne handler der igen😎
Helt igennem god oplevelse og…
Helt igennem god oplevelse og kvaliteten af brillerne er helt i top. Hængslerne er stærke, modellerne er tidsløse og moderne. Jeg har sjældent fået så meget for så lidt valuta.
Virksomheden levere til tiden og…
Virksomheden levere til tiden og overholdte det de lovede.
Min oplevelse var med det ene ud af de 2 par solbriller jeg købte at de virkede lidt mere plastisk agtigt end jeg havde forventet. Men løser stadig opgaven 😊