1. Telefon- og internettjeneste
  2. Internetudbyder
  3. Mobilnetoperatør
  4. Teleudbyder

Om Facilicom A/S

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

www.facilicom.dk

Facilicom A/S blev grundlagt i 1997. Vi er en 100% danskejet virksomhed, Som leverer telefoniløsninger til hovedsagelig små og mellemstore virksomheder samt ambassader og organisationer.
Vi følger udviklingen med nye produkter og services til vore erhvervskunder.
Vi fokuserer på at give den bedste kundeservice og bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Derfor investerer vi i vores medarbejdere, så de til enhver tid er rustet til at handle professionelt og venligt overfor vore kunder.
Vores speciale er individualitet. Vores specialudviklede faktureringssystem gør det muligt at fakturere alle services på én faktura, uanset om det vedrører fastnet, mobiltelefoni, internet eller fiber.
Vi giver vore kunder stabilitet samt en høj grad af personlig betjening.
Facilicom indfrier de forventninger, moderne virksomheder har til deres telekommunikation.
At være kunde hos Facilicom betyder bedre priser, en tættere kontakt til dit teleselskab, individuel betjening og bedre totaløkonomi for din virksomhed.
Facilicom vurderer enhver kunde individuelt.
Det betyder vi sammensætter et tilbud, der passer til lige netop din virksomheds behov.

2,7

Under middel

Har haft Facilicom mobilaftale i 16 år…

Har haft Facilicom mobilaftale i 16 år i forbindelse med arbejde, og det har fungeret fint, indtil den dag det skulle overdrages til privat nummer med underskrevet kontrakt fra Facilicom imellem arbejdsgiver og mig, Kundeservice sendte faktura jeg betalte og fik simkort og det kørte fint, indtil det firma jeg arbejde i fortrudte sin beslutning, så tilbageførte Facilicom nummeret uden advarsel og lukkede mit sim kort.
Det yderst uprofessionelt ,jeg vil absolut ikke anbefale dem.
Casper.P

3. april 2023
Facilicom A/S-logo

Besvarelse fra Facilicom A/S

Kære Casper du prøvede desværre at overføre et nummer som tilhørte et firma over til dig selv privat.

Det kan man desværre ikke.

Altid fremragende service

Altid fremragende service - kan anbefales.

3. marts 2020
Facilicom A/S-logo

Besvarelse fra Facilicom A/S

Hej Claus,

Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse.

Super fin hilsen, den luner meget hos os.

Kundeservice
www.Facilicom.dk