Facebook kan ikke finde ud af at sende mig en sms-kode til at ændre min adgangskode og oprette tofaktor-godkendelse. Der er ingen support og min konto har fortsat samme sikkerhed som en dør på klem.

Er blevet hacket og kan nu ikke få adgang til min virksomhedsider......ingen hjælp fra Facebook, man blive bare kastet rundt i deres AI system, som ikke engang kan komme med de rigtige oplysninger ell... Se mere

Jeg har for anden gang prøvet at slette min profil på jeres side og håber at det lykkedes denne gang. Jeg her gået over på Hood og syntes at det er bedre især det at man skal verificere sig med mit... Se mere

Pas på din konto Min konto blev stjålet og der blev lagt en masse annoncer op - PÅ MIN REGNING- da jeg opdagede fejlen kontaktede jeg Facebook men de rettede ikke fejlen. Jeg måtte spærre mit K kort... Se mere

1,3

Dårlig

18 t anmeldelser

Tænke at jeg ville prøve facebook for…

Tænke at jeg ville prøve facebook for at købe og sælge nu da dba er ødelagt, så oprettet en konto lige inden senge tid. Næsten morgen var min konto spærret og de vil ha video id af mig. Ikke alle har tlf. med video kamera og på deres computer ud over det så burde mit id være nok, men den mulighed fik jeg ikke og jeg blev ikke engang bedt om video id før efter min konto blev spærret. Ud over det har jeg prøvet at kontakte facebook for hjælp uden at der er kommet noget svar tilbage. Piv ringe service over for nye medlemmer. Jeg tvivler på om facebook er noget for mig når man får sådan en dårlig behandling inden man når at komme i gang.

5. april 2025

Facebook er ligeglad med brugere af Facebook!

Facebook er TOTALT ligeglad med deres brugere. Opstår et problem med ens Facebook konto er der INGEN hjælp at hente på trods af Facebook skovler millioner ind i overskud.
Jeg anbefaler af boykotte Facebook og alle andre sociale medier som er knyttet til Meta.

8. marts 2025

Facebook Danmarks største svindelside

Facebook Danmarks største svindelside, fyldt med svindelprofiler, elendighed og ødelæggelse, et socialt medie hvor folk skyder efter hinanden med nedladende ord og det er ingen filter overhovedet, Facebook er blevet en pengemaskine til zuckerbergs luksusliv og det er på bekostning af os andre, Facebook manipulerer med folks følelser, sætter ingen begrænsninger for sig selv eller for deres brugere, den ene svindelvideo efter den anden trætter en, konstant kommer der ligegyldigt skod op på ens profil og udenlandske medier, men intet fra sine venner, vi alle bidrager til luksuslivet Mark, og betaler til gildet uden at få noget igen, i form af sikkerhed og gennemsigtighed. Facebook er et svindelnummer uden begrænsninger.

18. marts 2025

Har endelig fået slettet min…

Har endelig fået slettet min Facebook-profil permanent, efter at have haft det dårligt med den længe. Alle læser hvad man skriver på Facebook, og så er der non-stop kontroverser, hadeindlæg og svindelannoncer.

Jeg har søgt andre græsgange. :-)

16. marts 2025

Der skulle jo være en stjerne 🌟

Der skulle jo være en stjerne 🌟
Men man burde at ligge sag and mod Facebook da de endelig er medskyldig i ulovlige svindel med diverse salg på deres markedsplads og salgssteder, jeg har prøvet op til flere gange at gøre opmærksom på at der er flere svindel annoncer på dets platform med de vælger at ignorere dem og siger der er ikke noget gal med annoncerne
Der er flere iPhone 15 pro til 600,-og op til 3000,- og nor man så skriver til dem at man godt vil have deres adresser høre man ikke fra dem, så det er da tydligt at det er svindel
Men Facebook vil ikke fjerne annoncerende
Så man godt sige at de bære skylden for at mennesker bliver snydt på deres platform

15. marts 2025

Søger nye græsgange.

Mængden af reklamer er sindssyg.. Det startede som et godt sted men er blevet til en pengemaskine for svindelfirmaer. 70% af mit feed er reklamer eller foreslåede sider i stedet for det jeg rent faktisk følger..

23. februar 2025

Den værste oplevelse

Facebook markedsplads den 22/02/25,
Det er det værste eg har oplevet nogensinde.
Jeg lægger en Louis Vuitton taske op. For at sælge den, men jeg opdagede hurtigt at den kommer ikke op til salg. Men de skriver at det er en kopi, men så kan jeg kun sige at det er en stor løgn, for jeg har lagt kvittering og en certifikat på tasken ved på billederne. Jeg må sige at de mennesker der se med de afgørelser , må være dumme og blinde i hovedet. Jeg vil sige at jeg vil aldrig anbefale Facebook og markedsplads til nogle. Jeg vil bruge det igen. Markedsplads burde lukkes , for der kan man købe kopi varer

22. februar 2025

Kan ikke lave en konto

Kan ikke lave en konto, Jeg vil gerne sælge nogle ting på deres marked og møde nogle venner men bliver altid lukket ned og skal lave videoer og alt mulig. ? Finder bare et andet sted være.
Skal lige siges at jeg overholder alle regler!! Pinlig hjemmeside

21. februar 2025

Er dette din virksomhed?