Facebook kan ikke finde ud af at sende mig en sms-kode til at ændre min adgangskode og oprette tofaktor-godkendelse. Der er ingen support og min konto har fortsat samme sikkerhed som en dør på klem.
Er blevet hacket og kan nu ikke få adgang til min virksomhedsider......ingen hjælp fra Facebook, man blive bare kastet rundt i deres AI system, som ikke engang kan komme med de rigtige oplysninger ell... Se mere
Jeg har for anden gang prøvet at slette min profil på jeres side og håber at det lykkedes denne gang. Jeg her gået over på Hood og syntes at det er bedre især det at man skal verificere sig med mit... Se mere
Pas på din konto Min konto blev stjålet og der blev lagt en masse annoncer op - PÅ MIN REGNING- da jeg opdagede fejlen kontaktede jeg Facebook men de rettede ikke fejlen. Jeg måtte spærre mit K kort... Se mere
Der går flere dag efter andre har slået…
Der går flere dag efter andre har slået noget op til mig før jeg får det !
Mulighed for at kontakte facebook.e fav
Jeg har igennem længere tid ledt efter en mulighed for at kontakte facebook. Jeg kommer det ikke nærmere end tekst med en forklaring på hvordan jeg kan kontakte dem, ikke noget brugbart.
Facebook har registreret oplysninger om mig, jeg ved ikke hvor oplysningerne stammer fra, ikke fra mig. Der er tale om ukorrekte oplysninger, som jeg vil have slettet. Jeg kan ikke selv slette dem har forsøgt flere gange. Facebook må selv have en interesse i at registreret oplysninger er så troværdige som muligt.
Rigtig dårlig!!.
Rigtig dårlig!!..
Har nærmest udelukket mig fra min egen profil,
De har selv lavet min to trins sikring om til at de sender beskeder til WhatsApp, som jeg aldrig har BRUGT, hvordan kan Facebook- Meta gøre det???
Der må sku komme en mere sikker platform end Facebook-Meta.
Jeg har tidligere i år meldt mig ud af…
Jeg har tidligere i år meldt mig ud af FB efter at have brugt siden i over 18 år. De sidste mange år har jeg kun stadig været bruger af forretningsmæssige grunde og da jeg nu er ved at lukke mit firma, er jeg super glad for at have lukket og slettet min konto. For mig bibringer hverken FB eller andre sociale medier og platforme mig noget positivt og brugbart i mit liv. Tværtimod er der fyldt med had og negativitet overalt.
Alternativer: Dyrk motion og sport, vær social, skab sunde sociale relationer, læs en bog, gå op i psykologi og selvudvikling, lær at spille på et instrument, lær et nyt sprog, lær at lave god mad, start dit eget firma, find den "perfekte" partner m.m. For mig at se så er sociale medier det rene gift.
Hvad bilder i jer egentlig ind.jeg…
Hvad bilder i jer egentlig ind.jeg skriver en face book besked til en person inden jeg sender den vil gerne kopirer den inden jeg sender den det kan åbenbart ikke lade sig gøre select all and copy virker ikke .
Hvilken frækhed fra jeres side .Hvis trust pilot kan konstatere at det jeg skriver er rigtigt burde de lægge en mil karaktere med karakteren 1 til jeres samlede karakter .
det vil sige at hvis i har fået 3 mil karaktere med gennemsnit 1,6 vil det give nyt gennemsnit på
1,45 .Det er for mig at se meget vigtigt at straffe virksomheder der ikke kan finde ud at opførre sig ordentligt hårdt.
Mit opslag på Facebook Marketplace blev…
Mit opslag på Facebook Marketplace blev gennemgået hver gang at jeg ville sætte prisen ned på mine Moncler Vinterstøvler (som er ægte!). De valgte så ikke at godkende mit opslag til sidst, så jeg var nødsaget til at slette det. Synes at det er irriterende
jeg har ikke bedt om at få de der blå…
jeg har ikke bedt om at få de der blå ord hvor der står FØLG og BLIV MEDLEM dem vil jeg godt har at i fjerne det L....
Var godt i starten
Var egentlig godt tilfreds og glad for at kunne holde kontakt med folk og holde øje med nyheder osv. Men det er blevet en reklameblok for dem der kan betale, det er oversvømmet med ai news, og svindel. Og har utallige gange anmeldt svindel og falske konti, og får blot et svar at det er ikke imod deres retningslinjer selvom der helt åbent er svindel. Meta tænker kun profit. Og jeg spår at facebook er en saga senest 2030. Ligesom alle andre ting kan dø. Msn jubiichat mm. Er glad for at jeg har permanent slettet alt , X. Fb. Instagram og Snapchat..
Nej jeg fik mega dårlig service og…
Nej jeg fik mega dårlig service og sådan er det udover det er synes jeg ikke at jeg er blevet behandlet særlig retfærdig
Uprofessionel vinduespudser
Dybt uansvarlig vinduespudser der tog flere vinduesfag helt af på fjerde sal selvom dette er helt utroligt farligt og derfor også ulovligt at gøre uden diverse sikkerhedsforanstaltninger.
Den teknisk ubehjælpsomme vinduespudser vurderede, at et vendbart velux-vindue ikke var tilgængeligt og derfor kunne springes over Regningen var 150 % dyrere end det vores faste vinduespudser tager.
Spild af dyrebar tid
Underlødigt møg med mærkelige regler, og en overflod af svindel og reklamer. Vold, død og ødelæggelse er okay, men den mindste smule nøgenhed, så er springer de op af stolen og giver dig formynderiske advarsler om at det er uanstændigt. Umuligt at få menneskelig kontakt til deres kunde "support." Siden er kun styret af elendige algoritmer. Medmindre du gerne vil være et produkt, så hold dig hellere langt væk!
Til grin
Til grin
I er til grin. I lukker mig ude af min konto og så henviser i mig til en side med alle jeres regler om hvordan ens konto skal være det. Kan ikke bruges til en s... I kunne gøre det nemmere hved at fortælle præcis hvad jeres problem er. Og så vil i ha at man skal lave en selfie video. Problemet er bare at det kan enhver gøre og i hved ikke hvordan jeg ser ud. Har ikke en gang haft den profil i en uge før i ødelægger det for en.facevook skulle lukkes ned
Er simpelhen rasende på facebook
Er simpelhen rasende på facebook, hvad ligner det og lukke mig ud af den side, desuden skriver de sgu at man er deaktiveret derfra og jeg har 180 dage til og skrive til dem, ja ja fint nok for hvis jeg skal skrive til dem så skal jeg jo logge på, hvad jeg ikke kan for og appelere at de har deaktiveret mig derfra, hvad gør man så har været på facebook siden 2008 uden nogen former for problemer med den sidste uge har der kun været problemer derfra, desuden har jeg måtte sende billede af mit pas, det hjalp sgu heller ikke noget som helst, har allermest lyst til og henvende mig til aviserne så de kan skrive om dem.
svindelfirma facebook
har lukket mig for 2 gang uden nogen begrundelser og man kan ikke få fat i dem og spørge hvorfor, der er blevet optaget film med mit hoved om de bruger det til at lukke mig fordi denne person bruger noget imod mig ved jeg ikke og jeg har anmeldt den person til meta og facebook
Svindel annoncer overalt
Det vrimler med svindel annoncer på Facebook , og selvom man anmelder dem sker der intet. De fortsætter. Stop det eller jeg stopper Facebook
Jeg savner dengang tiderne var…
Jeg savner dengang tiderne var anderledes.. Der er så meget falskhed og propaganda i dag! Jeg hader sociale medier!!! Tænk at nøgenhed og svinderi er helt okay for FB men andet som at sige fra overfor ubehageligheder, sige sandheden, eller ikke blive anerkendt som ægte, kun fordi jeg ikke har så og så mange følgere og venner! Og så har jeg aldrig set så meget had og krig online, som der foregår over alt i dag! At være online på sociale medier er frygteligt! Jeg har slettet min fb og instagram, og kommer aldrig tilbage! Jeg vil have ægte mennesker til mit ægte liv! Kryds fingre for det findes der ude i vildmarken. 🤞🏻
Fra socialt knudepunkt til reklamefyldt markedsplads
Jeg har nu nået det punkt, hvor bægret er flydt over, og min beslutning er truffet: Facebook er ikke længere for mig. Jeres produkt er gradvist forringet gennem årene, med et stigende fokus på reklamer og indhold uden relevans.
Engang var Facebook en platform, hvor man kunne holde sig opdateret om familie, venner og bekendte. I dag er det desværre blevet et forbrugermekka, fyldt med ligegyldige opslag, der oversvømmer feedet, samt en uendelig strøm af bots og falske AI-profiler.
Det mest uforståelige er dog jeres seneste tiltag om at opkræve betaling for en i forvejen dårlig service, hvis man ikke ønsker at dele sine data. Dette giver ingen mening for mig. Som konsekvens heraf vil jeg ikke længere bidrage med trafik til jeres side. Men det giver vel bare plads til endnu flere bots, der kan dele ligegyldige ting og endnu mere irrelevant information.
Facebook et kæmpe svindelforetagende
Facebook, og dermed Meta, er et kæmpe svindel foretagende:
Mit konto, som jeg har haft siden 2012, er i dag pludseligt blevet lukket uden varsel. Som så mange andre brugeres konto er blevet det i den senere tid.
Her er hvad de skriver til mig: "Vi har deaktiveret din konto.
Vi har gennemgået din konto og konstateret, at den ikke overholder vores fællesskabsregler om cybersikkerhed.
Du kan ikke anmode om en gennemgang af denne afgørelse.
Hvis du vil vide mere om, hvorfor vi deaktiverer konti, kan du se fællesskabsreglerne.
Du kan have ret til at anfægte vores afgørelse ved domstolene i dit land eller henvise vores afgørelse til et certificeret tvistbilæggelsesorgan."
Jeg vil opfordre ALLE til at melde sig ud af Facebook. Sådan et svindelforetagne skal ikke have lov til at eksistere ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
boykot Facebook
Efter min mening bør man slette Facebook da de har påstået jeg har set på noget med børn at gøre hvilket jeg jeg aldrig kunne drømme at finde på at gøre så efter min mening bør alle stoppe med at bruge Facebook og deres andre platforme som er instagram, WhatsApp mm
Har selv anmeldt en som sendte et link til mig som hed single.com som jeg fik til sendt på Messenger til Facebook men fik den besked tilbage fra Facebook det ikke var i strid med der fællesskabsregler ??????? men det burde det da den leder en væk fra Messenger som er sikker så forstår dem ikke de har nok drukket noget de ikke kunne tåle
Har appelleret uden nytte
Men i vælger selv
Amatører
Jeg er blevet udelukket fra min konto, som jeg har haft i 17 år, grundet noget med cybersikkerhed, som ikke er nærmere uddybet. Det er mildest talt frustrerende og irriterende, og der er ingen hjælp at hente. Amatører.