Ezanza Massage Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 70 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres venlighed, professionalisme og evne til at skabe en behagelig og afslappende atmosfære, hvilket bidrager til en følelse af forkælelse og tryghed. Mange fremhæver den fremragende service både før og efter behandlingen, herunder den imødekommende modtagelse med forfriskninger og muligheden for hurtigt at få en tid. Selve massagen beskrives ofte som fantastisk, dybdegående og effektiv til at afhjælpe spændinger, med særlig ros til massørernes dygtighed og evne til at lytte til individuelle behov. Dog oplevede nogle få kunder, at massagen ikke var tilstrækkelig afslappende eller dybdegående, og at der manglede koordination i teknikken. Enkelte nævnte også problemer med manglende information om produkter, der blev brugt under behandlingen, og en følelse af utryghed ved massørens kendskab til disse. Der var også tilfælde, hvor den bestilte behandling ikke levede op til forventningerne, eller hvor der var forvirring omkring aftalen ved ankomst.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet positivt, idet mange roser den venlige og imødekommende modtagelse samt de... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser den dybdegående og effektive massage, der har... Se mere

Location

Kunder havde positive oplevelser med stedet, og mange beskriver det som hyggeligt, trygt og rart at komme... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelsen, og mange nævner en god og behagelig oplevelse... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med produkt, især omkring de produkter, der anvendes under... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi blev taget godt imod med vand og te. Da vi havde bestilt parmassage var der to brikse og to massører. De kvindelige massører var søde og imødekommende og fortalte os hvad der kom til at ske.... Se mere

Smilende og imødekommende modtagelse og fik serveret en ret så velsmagende the og frisk vand . Dejligt lige slappe af inden den dejlige og afslappende wellness massage , der afsluttede med lidt ansigt... Se mere

Havde i oktober fået gavekort pålydende 430,- til 1/2 time massage. Da jeg ville bestille var prisen 445,- .pga prisstigninger Jeg bestilte og var indstillet på at betale differencen på 15kr men det... Se mere

Jeg fik en gravidtetsmassage (sweet mother to be) og er super tilfreds. Både personalet i receptionen og behandleren var super søde og imødekommende. Selve massagen var rigtig god og afslappende,... Se mere

1. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Massør
  2. nr. 1 af de 6 bedste virksomheder i Alternativ behandler
  3. nr. 2 af de 18 bedste virksomheder i Wellness
  4. nr. 4 af de 17 bedste virksomheder i Wellnesscenter

Giv dig selv en bedre hverdag og stress af med dybdegående massage i en klinik med fokus på økologi og bæredygtighed. Siden 2006 har vi budt mange klienter velkommen i min harmoniske og hyggelige massageklinik i hjertet af København K – 300 meter fra Nørreport. Omdrejningspunktet er dig som klient. Vores fokus er på det kropslige og sanselige – både når det gælder den faste fysiurgiske massage, den hårde sportsmassage og når det gælder de mere følsomme behandlinger som ansigtsmassage, hovedpinemassage, gravidmassage og wellness. Bæredygtighed betyder meget for os. Vi bruger kun økologiske produkter i alle vores behandlinger, ligesom alle vores små serveringer altid er økologiske. Vi bruger en del lagner og engangsartikler, og vi kan med stolthed sige, at vores vaskeri er svanemærket, vores engangsartikler er svanemærkede og allerhelst fra genbrug. Du kan altså med god samvittighed besøge vores klinik for at slappe af og få fornyet din energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Mange hilsner Mette Stendell Jensen, Indehaver PARMASSAGE Mange af vores klienter vælger at booke tid til en parmassage for at få kvalitetstid sammen med nærværet er i centrum…. LÆS MERE

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Fantastisk massage

Det var virkelig en dejlig oplevelse. Personalet er søde og dygtige.

Jeg fik 75 minutter, og jeg sov som en sten den nat.

27. marts 2024

Kære Trine,

Mange 1000 tak for din fine feedback, som vi er meget taknemmelige over.
Vi håber snart at få lov til at byde dig velkommen til en ny behandling.

Dygtige massører

Alt fungerer godt. Der er dejligt og roligt med dygtige massører. Fik behandling af Silvi, der er meget professionel.

21. marts 2024

Kære Sarah,

Tusind tak for at du brugte tid på at dele din oplevelse med os! Det varmer virkelig, at du er så tilfreds med dit besøg.

Vi krydser fingre for, at vi snart får chancen for at se og forkæle dig igen.

Mette

Dygtige og venlige

God service og dygtig massør

25. marts 2024

Kære Bente,

1000 tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at du var tilfreds med vores service. Vi stræber altid efter at levere en venlig og professionel service, så det er fantastisk at vide, at dette blev reflekteret i dit besøg.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Massage flowet.

Jeg blev taget i mod så snart, at jeg trådte ind ad døren. Mens man ventede var der te og vand plus et roligt miljø. Massøren virkede sød, men hun spurgte ikke indtil noget ifht. skader eller eventuelle fokuspointer - det kunne jeg ellers godt have brugt. Massage flowet og trykket var så godt! Vi sluttede fem minutter før behandlingen egentlig skulle slutte - lidt ærgerligt - ville gerne have haft alle minutterne med. Efterfølgende fik man vand og frugt, og der blev spurgt indtil oplevelsen i receptionen.

24. marts 2024

Kære Anonym,

Tusind tak for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os. Det glæder os at høre, at du generelt var tilfreds med dit besøg, og vi er især glade for, at massørens tryk og flow levede op til dine forventninger. Det er jo netop vores kerneydelse.

Jeg tager din bemærkning om, at vi skal blive bedre til at spørge ind til eventuelle skader eller særlige fokusområder, til mig. Selvom vores hjemmeside, ezanza.dk, tilbyder detaljerede beskrivelser af vores behandlinger, hvor du kan vælge specifikke fokusområder som f.eks. nakkemassage, erkender jeg, at der er plads til forbedring i den direkte kommunikation fra vores side. Det vil vi arbejde videre med i den nærmeste fremtid.

Hvad angår varigheden af behandlingen, er det korrekt, at alle vores massager afsluttes 5 minutter før tid. Dette er for at give dig som klient mulighed for at slappe lidt af og klæde om, før du kommer ud i vores lounge område for at nyde økologisk frugt og te. Her kan du tage den tid, du behøver, for at blive klar til at fortsætte din dag. Efterfølgende bruger vi faktisk yderligere 5 minutter på at sikre vores høje hygiejnestandard ved at rengøre din briks, hovedstøtte og dørhåndtagene til dit rum, før vi byder den næste klient velkommen. Vi stræber efter at gøre denne praksis tydelig på vores hjemmeside og i vores bookingbekræftelser, men din feedback har inspireret mig til at overveje, hvordan vi kan forbedre denne oplysning.

Din feedback er meget vigtig for os og spiller en central rolle i, hvordan vi kan fortsætte med at forbedre kvaliteten af vores service. Vi ser frem til snart at kunne byde dig velkommen tilbage og forhåbentlig overgå dine forventninger i næste omgang.

Mette, indehaver

Fantastisk sted, og virkelig dygtig massør

Jeg har været hos Ezanza mange gange, alle gangene har været gode! Men idag blev jeg behandlet af Maggie, og det er hands down den bedste massage jeg nogensinde har fået. Hun vidste lige præcis hvad der var behov for, og havde en virkelig stor ro, som smittede af med det samme. Virkelig anbefalelsesværdigt ☺️

30. marts 2024

Kære Sarah,

1000 tak for din rosende anmeldelse! Vi er beærede over dine ord om Maggie og glad for at høre, at du har haft den bedste massage nogensinde hos os. Dine anbefalinger betyder alverden, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Her er bare godt 👏

Fantastisk dygtige massører og en virkelig behagelig stemning.

17. marts 2024

Kære Eva,
Mange 1000 tak for din flotte anmeldelse. Det er altid en udsøgt fornøjelse at se og hjælpe dig.
Jeg ser frem, at vi ses igen.
Hjertelig god Påske.
Mange hilsner Mette

Stresset og tilfældig massage

Umiddelbart fine omgivelser. Massøren virkede til at være ret uerfaren eller i hvert fald temmelig autodidakt og massagen virkede stresset og tilfældig. Hovedbundsmassagen blev givet med en liter olie på hænderne = klamt og fedtet hår bagefter.

15. marts 2024

Kære Mathilde,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot. Din feedback er meget vigtig for os, da den giver os mulighed for at lære og vokse.

Jeg er ærgerlig over at høre, at din seneste oplevelse ikke mødte dine eller vores egne forventninger. Det er vores mission at levere service og behandlinger af høj kvalitet, og jeg beklager, at vi ikke levede op til det i din session.

Jeg har sendt dig en mail for yderligere at høre og lære fra din oplevelse. Det er vigtigt for mig personligt og for vores team at forstå, hvordan vi kan forbedre os. Vi tager din feedback til efterretning og arbejder aktivt på at sikre, at vores klienter har positive oplevelser.

Tak igen for din værdifulde feedback. Jeg ser frem til at høre nærmere fra dig.

Det var perfekt til mine ømme muskler

Det var perfekt til mine ømme muskler

15. marts 2024

Kære René,

1000 tak for din flotte anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at dit besøg hjalp dig. Det er vores mission, at vores klienter går fra vores klinikker med en følelse af velvære, og det lyder til, at vi opnåede netop det med dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en ny massage i igen.

Mette, indehaver

Altid imødekommende og gode til at…

Altid imødekommende og gode til at forklare om behandlingerne

12. marts 2024

Hej Lise,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine venlige ord og er glade for, at du havde en god oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Mange tak igen
Med venlig hilsen Mette, Indehaver

God massage

God massage. Sød receptionist. Mangler rengøring.

11. marts 2024

Kære Tina,

Tak for din anmeldelse og de venlige ord om vores massage og vores receptionist. Det glæder os meget at høre, at du havde en positiv oplevelse med os.

Vi sætter stor pris på din feedback vedrørende rengøringen. Vi stræber efter at opretholde de højeste standarder for renlighed og komfort for alle vores gæster. Til din information gør vi rent 1 time hver morgen for at sikre et rent og indbydende miljø. Dine kommentarer har dog understreget et område, hvor vi alligevel kan forbedre os, og jeg er nu i gang med at planlægge en grundig forårsrengøring for at adressere og forbedre dette aspekt yderligere.

Vi er taknemmelige for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og give os muligheden for at forbedre vores service. Vi håber at få muligheden for at byde dig velkommen igen og vise dig de forbedringer, vi har foretaget.

Tak igen for din værdifulde feedback.

Skøn massage

Behagelig stemning fra vi trådte ind af døren. Dygtige og grundige massører.
Kommer helt sikkert igen

9. marts 2024

Kære Anita,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du nød din massage og følte dig velkommen. Vi stræber efter at skabe en behagelig stemning og levere kvalitetsbehandlinger, så det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

At høre, at du planlægger at komme igen, er den største ros, vi kan ønske os. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage og give dig endnu en god massage oplevelse.

Vi glæder os til at se og massere dig igen.

Graviditetsmassage

Super god massage og Christina havde helt styr på hvad hun lavede og præcis hvor hun skulle trykke!
Jeg fik graviditets massage men havde allerede inden graviditeten problemer med mine skuldre. Jeg lå og overvejede om jeg også lige skulle nævne at min venstre lår har drillet lidt, men uden at sige noget så bruge Christina mere tid på mit lår på venstre ben end på højre, hun havde helt styr på hvor jeg havde gener, mega dejligt.

8. marts 2024

Kære Anna,
Mange 1000 tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkeligt godt at høre, at Cristinas massage har gjort en forskel for dig. Så giver vores arbejde god mening.
Det Betyder meget for os, at du har taget dig tiden til at skrive om det her inde. Tak for det.
Vi glæder os til at se og forkæle dig igen.

Virkelig god stemning

Virkelig god stemning, der bliver taget hånd om dig, og jeg skal helt sikkert tilbage igen :)

7. marts 2024

Kære Emilie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. At sikre, at vores kunder føler sig velkomne og værdsatte, er kernen i alt, hvad vi gør, så din feedback betyder meget for os.

Vi ser frem til med glæde at byde dig velkommen igen og forkæle dig med endnu en omgang afslappende massage.

Mette, Indehaver

super behandler og super behandling i…

super behandler og super behandling i dejlige omgivelser

6. marts 2024

Kære Dorit,
Mange 1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for, at din oplevelse hos os levede til dine forventninger.
Vi håber snart at få lov til at se og massere dig igen.

Graviditetsmassage ❤️

Har aldrig prøvet massage før, men grundet graviditet og smerter tænkte jeg det var på tide!
Rolig og afslappet venteområde med lidt vand og the til, at sidde med inden massagen. Virkelig rar start.
Jeg kom ind til Liliana og hun var super behagelig og rolig. Jeg nød virkelig de 75 min. Og efterfølgende var jeg bare helt "rundtosset / euforisk".
Længe siden min krop ikke føltes som om den kørte i fuldt gear og bare kunne ånde ud og slappe af i musklerne.
Varm anbefaling herfra❤️
Tak for at gøre noget jeg var nervøs for, til en rigtig god oplevelse 😊

12. marts 2024

Besvarelse fra Ezanza Massage

Mange 1000 tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot. Din feedback betyder utroligt meget for os her, og det er helt særligt for os at få lov til at arbejde med gravide. At høre, at du har haft en god oplevelse, varmer virkelig vores hjerter.

Vi sætter stor pris på muligheden for at gøre en forskel, og det er vores håb, at vi snart får lejlighed til at byde dig velkommen igen og fortsætte med at bidrage til din velvære.

Liliana og Indehaver Mette

Super godt og professionelt sted

Super godt og professionelt sted. Dygtige massører. Kan absolut anbefales:)

2. marts 2024

Besvarelse fra Ezanza Massage

Mange 1000 tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for, at du er så tilfreds med os, og vi håber at vi snart får lov il at byde dig velkommen til massage igen.
Mange hilsner Mette, Indehaver

Wellness, god service, god massage.

Det er 2. gang jeg besøger Ezanza Massage og har kun positivt at sige. Jeg giver 5 stjerner og hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det ❤️

1. marts 2024

Kære Dorthe,
Hvor er vi dog taknemmelige over din flotte anmeldelse! Mega dejligt at du er glad for at komme hos os. Vi håber, at vi snart får lov til at se og massere dig igen.
Igen 1000 tak.

Godt besøg

Modtagelsen ved receptionen, atmosfæren og selve massagen var utrolig god :)

9. februar 2024

Kære Johan,
Hvor er vi bare glade for, at du havde en godt oplevelse! 1000 tak fordi du har taget dig tiden til at give os en flot anmeldelse. Det betyder virkelig meget for en virksomhed som Ezanza Massage.
Vi håber snart at se og massere dig igen.

Rolig og professionel tilgang

Rolig og professionel tilgang, de kan deres håndværk

9. februar 2024

Kære Sofie,
Mange 1000 tak for din meget flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og vi er taknemmelige over, at du tager dig tiden til at fortælle om det her inde. Det betyder utroligt meget for en mindre virksomhed som Ezanza, at vores klienter på den måde støtter vores arbejde.
Vi håber snart at se og massere dig igen.
Mange hilsner Mette, Indehaver

Rigtig dejlig efterfødselsmassage af…

Rigtig dejlig efterfødselsmassage af Cristina

29. januar 2024

Besvarelse fra Ezanza Massage

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med din oplevelse hos os! Det betyder meget for en mindre virksomhed som os, at du tager dig tiden til at give skrive en pæn anmeldelse - også tak for det.
Vi håber snart at se dig igen til massage.
Bedste hilsner Mette, Indehaver