Vi blev taget godt imod med vand og te. Da vi havde bestilt parmassage var der to brikse og to massører. De kvindelige massører var søde og imødekommende og fortalte os hvad der kom til at ske.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Giv dig selv en bedre hverdag og stress af med dybdegående massage i en klinik med fokus på økologi og bæredygtighed. Siden 2006 har vi budt mange klienter velkommen i min harmoniske og hyggelige massageklinik i hjertet af København K – 300 meter fra Nørreport. Omdrejningspunktet er dig som klient. Vores fokus er på det kropslige og sanselige – både når det gælder den faste fysiurgiske massage, den hårde sportsmassage og når det gælder de mere følsomme behandlinger som ansigtsmassage, hovedpinemassage, gravidmassage og wellness. Bæredygtighed betyder meget for os. Vi bruger kun økologiske produkter i alle vores behandlinger, ligesom alle vores små serveringer altid er økologiske. Vi bruger en del lagner og engangsartikler, og vi kan med stolthed sige, at vores vaskeri er svanemærket, vores engangsartikler er svanemærkede og allerhelst fra genbrug. Du kan altså med god samvittighed besøge vores klinik for at slappe af og få fornyet din energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Mange hilsner Mette Stendell Jensen, Indehaver PARMASSAGE Mange af vores klienter vælger at booke tid til en parmassage for at få kvalitetstid sammen med nærværet er i centrum…. LÆS MERE
Nørregade 22, 1165, København K, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Det var virkelig en dejlig oplevelse. Personalet er søde og dygtige.
Jeg fik 75 minutter, og jeg sov som en sten den nat.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Alt fungerer godt. Der er dejligt og roligt med dygtige massører. Fik behandling af Silvi, der er meget professionel.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Jeg blev taget i mod så snart, at jeg trådte ind ad døren. Mens man ventede var der te og vand plus et roligt miljø. Massøren virkede sød, men hun spurgte ikke indtil noget ifht. skader eller eventuelle fokuspointer - det kunne jeg ellers godt have brugt. Massage flowet og trykket var så godt! Vi sluttede fem minutter før behandlingen egentlig skulle slutte - lidt ærgerligt - ville gerne have haft alle minutterne med. Efterfølgende fik man vand og frugt, og der blev spurgt indtil oplevelsen i receptionen.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Jeg har været hos Ezanza mange gange, alle gangene har været gode! Men idag blev jeg behandlet af Maggie, og det er hands down den bedste massage jeg nogensinde har fået. Hun vidste lige præcis hvad der var behov for, og havde en virkelig stor ro, som smittede af med det samme. Virkelig anbefalelsesværdigt ☺️

Besvarelse fra Ezanza Massage
Umiddelbart fine omgivelser. Massøren virkede til at være ret uerfaren eller i hvert fald temmelig autodidakt og massagen virkede stresset og tilfældig. Hovedbundsmassagen blev givet med en liter olie på hænderne = klamt og fedtet hår bagefter.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Altid imødekommende og gode til at forklare om behandlingerne

Besvarelse fra Ezanza Massage
Behagelig stemning fra vi trådte ind af døren. Dygtige og grundige massører.
Kommer helt sikkert igen

Besvarelse fra Ezanza Massage
Super god massage og Christina havde helt styr på hvad hun lavede og præcis hvor hun skulle trykke!
Jeg fik graviditets massage men havde allerede inden graviditeten problemer med mine skuldre. Jeg lå og overvejede om jeg også lige skulle nævne at min venstre lår har drillet lidt, men uden at sige noget så bruge Christina mere tid på mit lår på venstre ben end på højre, hun havde helt styr på hvor jeg havde gener, mega dejligt.

Besvarelse fra Ezanza Massage
Virkelig god stemning, der bliver taget hånd om dig, og jeg skal helt sikkert tilbage igen :)

Besvarelse fra Ezanza Massage
super behandler og super behandling i dejlige omgivelser

Besvarelse fra Ezanza Massage
Har aldrig prøvet massage før, men grundet graviditet og smerter tænkte jeg det var på tide!
Rolig og afslappet venteområde med lidt vand og the til, at sidde med inden massagen. Virkelig rar start.
Jeg kom ind til Liliana og hun var super behagelig og rolig. Jeg nød virkelig de 75 min. Og efterfølgende var jeg bare helt "rundtosset / euforisk".
Længe siden min krop ikke føltes som om den kørte i fuldt gear og bare kunne ånde ud og slappe af i musklerne.
Varm anbefaling herfra❤️
Tak for at gøre noget jeg var nervøs for, til en rigtig god oplevelse 😊

Besvarelse fra Ezanza Massage
Super godt og professionelt sted. Dygtige massører. Kan absolut anbefales:)

Besvarelse fra Ezanza Massage
Det er 2. gang jeg besøger Ezanza Massage og har kun positivt at sige. Jeg giver 5 stjerner og hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det ❤️

Besvarelse fra Ezanza Massage
Modtagelsen ved receptionen, atmosfæren og selve massagen var utrolig god :)