Eyeshot Anmeldelser

4,7

Via Google zijn we bij jullie terecht gekomen. Prima contact via app en mail over de afspraak. Vriendelijke personeel. De ogen foto's zijn prachtig geworden het resultaat is echt super mooi. Schilderi... Se mere

Het stond al heel lang op de planning om irisfoto's te laten maken en dit voorjaar was het dan eindelijk zo ver. Het maken van de foto's ging snel en makkelijk en het was fijn dat beide ogen gefotogra... Se mere

Het was ontzettend leuk om onze irisfoto te laten maken! Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Een jonge man hielp ons, en hij wist het hele uitje nog leuker te maken. Het is zo... Se mere

Bij Eyeshot locatie Zwolle een lang gekoesterde wens gerealiseerd. Een irisfoto van mijn dochter haar oog en de mijne. WAUWWW boven verwachting gaaf en wij zijn er superblij mee! Ook een vlotte lever... Se mere

1. Fotograf

Welkom in de kleurrijke wereld van Eyeshot. Ben jij er klaar voor om jouw iris tot een kunstwerk te laten maken? Ons ervaren team heeft technologie en kunst gecombineerd tot een uniek product. We kunnen de fijnste details en de mooie kleuren van jouw ogen vastleggen. Alle ogen hebben een unieke kleur en kenmerken, wat jouw ogen zo speciaal maakt!

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,7

Heel vriendelijke ontvangst en super…

Heel vriendelijke ontvangst en super uitleg en gastvriendelijkheid. Wij zijn super met blij met het resultaat en met alle uitleg die we hebben gekregen en de adviezen ! Super goede kwaliteit van de foto en zeer snelle levering! Top zeker een aanrader om te doen een tijdloos cadeau waar je naar kan blijven kijken!

29. marts 2025

Super vriendelijk ontvangen aan de…

Super vriendelijk ontvangen aan de Coolsingel in Rotterdam. Voor de zekerheid wel een afspraak gemaakt. Leuke ervaring om dit samen met ons gezin te doen en wij zijn super blij met het resultaat !

5. april 2025

Prachtig resultaat

Bij de Eyeshot winkel geweest waar we warm werden ontvangen hele goede service. Binnen 3 werkdagen had ik het ontwerp in huis en na een opmerking is het ontwerp aangepast binnen een week was het goed verpakt in huis. Mijn vrouw is er erg blij mee.

15. februar 2025

We werden keurig geholpen bij de…

We werden keurig geholpen bij de vestiging in Eindhoven. We konden zelf kiezen welke foto's we het mooiste vonden om te laten afdrukken. Wij hadden gekozen om te laten afdrukken op plexiglas. Eerst kregen we keurig een voorbeeld toegestuurd waar we ons akkoord op konden geven. En al na een paar dagen kregen we ons product thuis. Het resultaat is echt prachtig!

7. december 2024

“Wauw wat een ontzettend gaaf…

“Wauw wat een ontzettend gaaf persoonlijk cadeau”, dit was de reactie van mijn vriend toen we voor de studio stonden. Het was moeilijk kiezen, maar toen zijn cadeau gisteren binnenkwam, wist hij dat hij goed gekozen had. Een glazen blok met onze ogen in ying/yang. Bedankt voor dit mooie kunstwerk en de goede service!

8. marts 2025

Iris foto

We werden snel geholpen op de nieuwe locatie.
Ivm valentijnsdag werden rozen uitgedeeld
leuk en attent.
Het resultaat is ook heel mooi geworden

14. februar 2025

Goede service en een prachtig resultaat

Wij zijn bij de fotograaf in Utrecht geweest en daar goed geholpen. Hij legde het rustig en duidelijk uit. Het resultaat is erg mooi. Bij bezorging waren de fotoblokken helaas beschadigd. Wij hebben dit gelijk bij EYESHOT gemeld en binnen 1 week hebben wij nieuwe foto blokken gekregen. We zijn erg blij met het prachtige resultaat. Complimenten voor de service.

15. marts 2025