-brug dem ALDRIG Øjenlæge Marianne er SÅ uforskammet, som man ikke kan forestille sig. Man må ikke stille spørgsmål. Får en iskold behandling. Jeg skulle have fjernet noget af mine øjenlåg og spurgte... Se mere
En af mine venner var i dag på Copenhagen Eye Clinic, Rødovre Centrum, hvor hun for 3 måneder siden var indstillet til operation. Her blev hun mødt af en kvindelig læge, som udviste den mest ubehage... Se mere
Andre kiggede også på
ADVARSEL
-brug dem ALDRIG
Øjenlæge Marianne er SÅ uforskammet, som man ikke kan forestille sig. Man må ikke stille spørgsmål. Får en iskold behandling. Jeg skulle have fjernet noget af mine øjenlåg og spurgte om lidt beroligende fordi jeg var nervøs. Det nægtede hun. Jeg lagde mig på briksen og hun blev vred på mig over at jeg lå helt stiv. Hun nægtede at operere mig, når jeg ikke kunne slappe af. Så jeg måtte tage mit gode tøj og gå uden behandling. Tilfældigvis var min veninde derinde lige før mig og hun havde heller ikke en god oplevelse. Min veninde fik lige en snak med den klient der havde været hos Marianne lige før, en sød ældre dame, og hun var SÅ chokeret over behandlingen. Rystende
Godt tilfreds
Jeg kan ikke forstå nogle har følt sig STØT. Jeg er ikke helt sikker men er de ikke bror og søster og en lidt ældre dame? Jeg har været hos alle 3 og er altid blevet godt behandlet.
Ualmindelig grov og burde ikke have tilladelse til at være øjenlæge
Fik at vide jeg skulle mande mig op da alle andre kunne holde deres øje åben når den gamle "dames" værktøj skulle slibe mit øjeæble , efter 3 forsøg hvor jeg sagde det gjord ondt og jeg ikke kunne holde øjet åben fik jeg igen at vide jeg skulle mande mig op og så kunne jeg sætte mig i venteværelset og tænke lidt over det , jeg er 43 og har prøvet værre end en slibesplint i øjet og fået det fjernet uden problemer ,sad der i 35 minutter ,hvor efter jeg sagde tak til den søde telefon dame og tog på skadestuen hvor de behandler folk ordenligt uden nedsættende tale . Find en anden øjenlæge ! den her klinik burde lukkes!
Virkelig uprofessionelle
Virkelig uprofessionelle. Har været et katastrofalt bekendskab for vores forretning
!!!Brug ALDRIG dette sted hvis du skal…
!!!Brug ALDRIG dette sted hvis dit barn skal have lavet en synstest!!!!
De har kun 20 min pr barn, dette er slet ikke tid nok.
De vælger grundet den manglende tid IKKE at dryppe øjne på børnene, hvilket resultere i et MEGET upræcist resultat.(Man drypper øjne for at få øjet til at slappe af, så man kan lave en præcis måling) De bruger den begrundelse at det gør ondt på barnet, og at de sagtens kan måle det præcist alligevel, dette passer dog IKKE!!
Vi valgte heldigvis at kontakte en anden øjenlæge og få tjekket min datters øjne der. Her havde de sat en time af til hvert barn!! Hun fik dryppet øjne og resultatet her var et HELT andet.
Så for jeres børns skyld, brug aldrig dette sted!!!!!!
Jeg var til check og straksfølgende…
Jeg var til check og straksfølgende "efterstærsbehandling", og "manden som var på pinden klarede mig" og diverse kunder i ventetider til fuld tilfredshed.
Stor ROS TIL KUNDEN, som HAVDE sendt afbud til sin tid.....hvilket gjorde, at jeg fik en hurtig tid.
Rigtig fin service
Rigtig fin service. Fik hurtigt en tid.
Jeg blev grundigt undersøgt og følte mig i trygge hænder. Rar læge. Kan helt klart anbefales.
Super service, ikke mindst af den proffesionelle øjenlæge Marianne. Fik en hurtig tid til et akut problem..
strålende behandling af Marianne Hove
strålende behandling af Marianne Hove. Ydest kompetent
Læge - “jeg er ligeglad om jeres datter skal have briller eller ej”
Vi skulle have lavet synstest på vores datter. Lægen var komplet forvirret og vrøvlede om alt muligt andet end synstest. Hans konklusion om hvorvidt vores datter skulle have briller eller ej kunne han ikke give selvom vi spurgte flere gange. Han sagde til sidst at han var ligeglad med om hun fik briller eller ej. Det synes vi var en meget ringe konklusion på en behandling. Derudover behandlede han vores datter som en voksen og stillede hende spørgsmål hun slet ikke forstod. Meget uprofessionel oplevelse og spild af tid da vi nu skal til en ny øjenlæge for at få en ordenlig vurdering og konklusion.
Øjenklinikken Rødovre Centrum
Øjenklinikken Rødovre Centrum, Copenhagen Eye Clinic øjenlæge Marianne Hove. Ekstrem dårlig behandling. Efter at have ventet i over 4 måneder på en øjenlåg operation, ringer jeg i går dagen før, for at spørge ind til noget praktisk i forbindelse med den operation jeg skulle have gennemført i dag. Da jeg møder op i dag, siger de at min operation er aflyst, og at de har sendt mig et fysisk brev d. 31. januar, som jeg aldrig har modtaget. Jeg kan ikke få lov til at se en kopi af det brev de mener at have sendt, og de kan ikke forklare hvorfor de intet sagde i går da jeg var i kontakt med dem over telefonen. Magen til uprofessionel firma skal men lede længe efter.
Rystende oplevelse i Copenhagen Eye Clinic i Rødovre
Her blev hun mødt af en kvindelig læge, som udviste den mest ubehagelige opførelse over for hende. Min ven blev afvist til behandling, og
måtte tage hjem, Min ven er selvfølgelig stærkt påvirket over lægen`s dårlige behandling af hende og derfor advarer jeg andre, mod denne form for dårlig adfærd, som lægen udviste.
Forfærdelig oplevelse på Copenhagen Eye Cliinc
Min svigermor havde en forfærdelig oplevelse hos klinikken i går. Hun skulle have en helt almindelig grå stær operation. Hun ringer grædende til mig efter operationen, som har været ganske forfærdelig. Lægen taler med sygeplejersken hen over hovedet på min svigermor, og fortæller at han kan nå 10-14 operationer om dagen. De small talker også lidt mere privat.
Ind imellem beder han brysk min svigermor om at ligge stille, hvilket bare gør hende mere utryg.
Det gør rigtig ondt - "Vi må hellere bedøve hende noget mere" - siger lægen, igen hen over hovedet på min svigermor.
Da min svigermor forlader konsultationen, har hun fået at vide, at der ligger øjendråber på en recept. Hun ved dog intet om, hvordan de skal bruges. Da hun forlader operationen, bliver det ikke spurgt til, hvordan hun har det.
Arrogant læge og pengemaskine
Copenhagen Eye Clinic, lægen er i en forkert branche.
Copenhagen Eye Clinic, HOLD JER VÆK!
Jeg havde en tid til gråstær operation til min far. Jeg spørge så sygeplejersken om det er begge øjne de ville opererer, hun sagde så pænt nej, fordi der altid er en risici ved at opererer begge øjne på en gang, som jeg godt kunne nikke ja til, men lægen ved siden af blev straks pisse sur over, hvordan jeg kunne stille det spørgesmål i en meget ond tone. Sagde så til ham at han kunne prøve at tale pænt, jeg kunne bare hold kæft eller finde et andet sted, sagde han efterfølgende, og at jeg kun skulle tale nå han bad mig om det. Jeg valgte så at tie stille, da min far kom helt fra Odense og havde dårligt syn pga. Gråstær.
Sygplersken beklaget lægens opførsel.
Derfor vil jeg fraråde folk til at bruge denne clinic, da de ikke kender til hvordan man taler med folk. Det kunne godt være at jeg spurgte dumt, men det er vel lægens pligt at forklare, istedet for at opfører sig så dumt.
Meget fin behandling.
Alle tiders fine behandling.Jeg var bange til at starte med,men da jeg talte i telefon med den søde dame i receptionen så forsvandt alt min angst.Tak for fin behandling...Hilsen Inge Muller.
Kjeld H
Jeg er blevet opereret 2 gange for grå stær, og det var en upåklagelig oplevelse. Super professionelle fra sekretær til øjenlæge.
Og rigtig god opfølgning bagefter.
Kan varmt anbefale klinikken til andre.
god og pålidelig
Jeg har gået til årlig +ad hoc tjek hos dem i en del år (har tidligere været ramt af en alvorlig øjensygdom). Upåklagelig tidsbestilling og jeg har aldrig oplevet noget utilfredsstillende, men kan kun sige gode ting om dem. Lægerne virker meget kompetente og dygtige og selvom de har travlt, føler jeg altid at jeg bliver taget seriøst og det fornemmer jeg også på de andre klienter.
Jeg har kun positivt at sige om klinikken, assistenten (ved tidsbestilling) og øjenlægen og kan varmt anbefale den til andre.
01.06.2016/Meget darlig behandling eller manglende
Da den kvindelige øjenlæge blev ved med at spørge om det samme, da hun åbenbart ikke forstå, hvad jeg sagde, blev jeg irriteret og hævede min stemme. Jeg udtrykte mig ellers forståeligt! Da blev hun så gal, at hun råbte af mig og bad mig om at skride og søge en anden læge. Jeg undskyldte mig i øvrigt, men det godtog hun ikke. I forvejen var hun ikke særlig venlig og hilste ikke engang på mig på trods af, at hun aldrig havde set mig før. Den læge, der ellers havde med mig at gøre, havde fri den dag og han var venlig og imødekommende. Da jeg bestilte tid til denne konsultation påpegede jeg, at jeg gerne ville have ham. Jeg synes ikke, at en læge kan være sig bekendt og sige skrid. Jeg er immervæk en ældre dame og har krav på en ordentlig behandling! 😟
Forhastet, irritabel, arrogant behandling
Jeg kan absolut ikke anbefale denne klinik. Som patient føler man sig decideret nedværdiget og som en pestilens for øjenlægen. Han havde ikke mange minutter til overs for mig og afbrød mig efter maksimalt 30 sekunder. Han grinte/fnyste af mig, da han mente det var en bagatel, som jeg var kommet med. Derudover nægtede lægen at give mig rådgivning omkring en eventuelt laseroperation, men foreslog blot at jeg da kunne google det, og at jeg jo kan betale mig til alt hos de private øjenlæger. Disse råd virker meget ufaglige og uprofessionelle. Alt i alt var der mangel på respekt og manglende kommunikative evner. Det, der er ekstra frustrerende er, at jeg ikke ved, hvorvidt jeg kan regne med at hans faglige vurdering er i orden, da han fik hele undersøgelsen overstået med en sådan fart, at man kan tvivle på kvaliteten.
Ekstremt ringe konsultation
Havde booket tid da jeg gerne ville have en "second opinion" omkring en øjenoperation som jeg havde fået forslået af et privathospital - alternativt en henvisning til et offentligt behandlingstilbud samt selvfølgelig have checket om den måling af mine øjne som privathospitalet havde udført var korrekt.
Da den person der tog imod mig havde hørt ca. 1/3 af min historie (tog vel 30 sek. at fortælle) blev hun direkte aggressiv og ville vide hvem der havde undersøgt mig og om det var en øjenlæge - kunne kun svare at det formodede jeg da jeg var blevet undersøgt et par gange.
Derefter mente hun faktisk at jeg skulle gå (manglede ligesom at fortælle de sidste 2/3 af historien) - og efter en del gange at have forsøgt at komme til orde lykkedes det mig i det mindste at få hende til at måle mine synsforstyrrelser - hun må være verdens dygtigste øjenlæge for hun målte det hele på under 60 sekunder. og derefter varpede hun mig ud - jeg nåede aldrig at få en dialog med hende omkring operationen og mine bekymringer, som hun, som man må formode var kompetent, kunne adressere!
Så kan ikke anbefale Anders Hjort Simonsens praksis