Ekstremt useriøs kundeservice Da jeg i forbindelse med udlejning, har oplevet at tabe en del penge, ved at en lejer har ødelagt og stjålet en del ting, tænkte jeg at det kunne være et nyt f... Se mere
Kan som selvstændig erhvervsdrivende kun sige en ting HOLD jer væk fra deres abonnement, man kan ikke få hjælp for at få login til at fungere. selv om man opsiger abonnement sender de stadig regni... Se mere
Jeg har købet deres webdirect for DK/SE/NO. Det virker ikke til mac, til trods for at det er en cloud løsning, du får 3 login når du køre 3 skandinaviske lande, det ligner grafisk noget fra windo... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi tilbyder løsninger, der hjælper dig med at træffe bedre og kvalificerede beslutninger, underbygget af konkrete tal og data.
Danmark
- www.experian.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ekstremt useriøs kundeservice
Ekstremt useriøs kundeservice
Da jeg i forbindelse med udlejning, har oplevet at tabe en del penge, ved at en lejer har ødelagt og stjålet en del ting, tænkte jeg at det kunne være et nyt forretningsområde, at oprette et register over dårlige lejere. Man kunne oprette et register over dårlige udlejere.
Jeg valgte at bringe denne forretnings idé videre via kontakt mail til Expedian da dette ligger lidt ud fra mit eget forretningsområde, samt at jeg synes det ligger tæt oppe i deres koncept.
Mailen blev aldrig bevaret, og da jeg efterfølgende telefonisk henvendte mig for at komme i kontakt med en relevant i deres organisation, blev mødte af en murer i omstillingen der informerede mig om at hvis man ikke svarer på mailen så var der ikke mere jeg kunne gøre.
Den interne arbejdsgang i firmaet lader meget tilbage at ønske.
Jeg driver en virksomhed der tilbyder ledelsesrådgivning, og jeg opfordrer altid til at besvare samtlige kundemails enten positivt eller negativt, men altid at forholde sig til alle input.
Selvfølgelig stopper man med at svare hvis mailen/samtalen fortsætter i en uenighed og ikke tilfører nogle af parterne nogen værdi, men som udgangspunkt besvarer alle henvendelser fra alle kunder hvis man ønsker at være professionel.
𝗄𝖤𝗀𝗂𝖾𝗑𝗈𝗋𝗀
Måneder med venten, hvor jeg har placeret penge hos de største tyve i landet!! Dette firma burde faktisk opløses med det samme!! Det er faktisk et officielt registreret svindelfirma, der er dækket af regeringen. Jeg er super spændt på at få hjælp fra navnet, der står i min overskrift.
Totalt overlegen medarbejder
Medarbejderen udviste en nedladende adfærd og fremstod som om han følte sig hævet over andre, hvilket resulterede i en ubehagelig kommunikation.
Jeg kontaktede virksomheden for at rapportere et problem vedrørende en RKI-registrering, hvor jeg var blevet registreret for den samme gæld igen, på trods af at en registrering kun kan vare i fem år. Mit indlæg blev i første omgang afvist, hvilket indikerede en manglende forståelse eller vilje til at tage mit problem seriøst. Først efter en længere diskussion indvilligede medarbejderen i at undersøge sagen.
Det virkede som om virksomheden var tilbageholdende med at give kunderne ret, hvilket resulterede i en unødvendig lang proces for at få problemet behandlet.
Derudover blev samtalen indledt på en uprofessionel måde uden en formel hilsen, hvilket yderligere forværrede oplevelsen.
Useriøst Foretagende. Også!!!!!!!
Useriøst Foretagende, der hel ukritisk tager imod indberetninger, og registrerer private borgere, uagtet der pågår en endnu ikke løst konflikt i retten, hvor den ene part ligesåvel som den anden kunne vinde sagen!!!
Experian der også fører log med…
Experian der også fører log med kreditstatus tjener kassen ved at have borger uden gæld stående fra diverse banker osv, dette er også en kreativ måde at tjene penge på uden at røre en finger fordi finanstilsynet har ændret på loven i 2019 og derved ryger flere penge ned i statskassen uden grund.Burde ses efter i sømmene da det er ren kassetænkning.
.ifølge Experian??????
Det er det værste sted!!! Jeg kom ud af RKI efter god hjælp fra advokat firma. Fik ordnet alt..
3 dage efter fik jeg brev at jeg stod i RKI på ny..ifølge Experian??????
Håbløst at komme i dialog med dem.
Advokat er sat på sagen
Kontanthjælpsmodtager uden betalingsevne havnede i RKI
Jeg har den 25. maj 2023 her på Trustpilot fortalt en oplevelse med det autoriserede kreditoplysningsbureau, Experian, RKI, der registrerede en tidl. "kunde"(skyldner) i RKIs register som dårlig betaler, idet internetvirksomheden Dansk Kabel TV A/S, Teglholmsgade 1, 0900 København C(DKTV) havde anmeldt "kunden", der ifølge DKTV A/S havde en gældspost til DKTV på kr. 99,-, idet "kunden" - ifølge DKTV - ikke havde betalt for sit internet i april måned 2020.
I forbindelse med registreringen i RKI som dårlig betaler gjorde "kunden" indsigelse, idet "kunden" ikke havde modtaget nogen rykkerskrivelser, ligesom sagen ikke var endelig afgjort, hvorfor registreringen var ulovlig. RKI fastholdt imidlertid, at der var sendt 3 rykkere til "kunden", hvorfor registreringen var i fuld overensstemmelse med lovgivningen.
"Klager" sendte nu sagen til Rigspolitiet, der er tilsynsførende myndighed. Rigspolitiet fandt i afgørelse af 19. juni 2023, at det autoriserede inkassobureau Collectia Finansservice A/S havde handlet i strid med inkassolovens § 9 ved at indberette "kunden" som dårlig betaler i RKI, ligesom Rigspolitiet fandt, at et opkrævet inkasso-gebyr på kr. 400,- også var i strid med inkassoloven.
Jeg har flere gange kontaktet Experian, der imidlertid ikke hverken vil give "kunden" en undskyldning eller erstatning for den tort "kunden" har lidt i forbindelse med den ulovlige registrering.
"Kunden" finder, at RKIs handlemåde er retsikkerhedsmæssigt yderst betænkeligt, at en fuldstændig uskyldig person bliver sat til "skue" i et autoriserede kreditoplysningsbureau, som om han udgør en højrisiko for dansk erhvervsliv.
"Kunden" er en kontanthjælpsmodtager, der lider af flere lægeligt diagnosticerede sygdomme, der gør, at han aldrig har haft et ordinært lønnet job, og aldrig vil kunne bestride et ordinært lønnet arbejde.
Det mest bemærkelsesværdige i hele denne fuldstændige surrealistiske sag er, at "kunden" aldrig har været "kunde" hos Dansk Kabel TV, ligesom "kunden" aldrig har hørt om DKTV før han modtog en inkassomeddelelse om, at han skyldte kr. 99,_ for et internetabonnement. "Kunden" ejede ingen pc'er og havde aldrig været tilsluttet internettet i den periode, som DKTV påstod. DKTV har aldrig fremvist nogen ordrebekræftelse trods utallige opfordringer.
"Kunden" er ikke i stand til skriftligt at tage til genmæle overfor så store erhvervsvirksomheder, der ifølge "kunden" besidder uanede økonomisk ressourcer samt uanede af dygtige og veluddannede medarbejdere, hvorfor han har kontaktet undertegnede for at forsøge at hjælpe ham i denne - efter "kunden" opfattelse - fuldstændig ejendommelige anstiftelse af en sag, der efter "kundens" opfattelse mere ligner en "hetz" mod en kontanthjælpsmodtager, end det ligner en almindelig betalingsuoverensstemmelse parter imellem.
Sagen har været behandlet i RKI under journalnr. 8373254
Mogens Markussen
(Rådgiver for "kunden")
Experian ikke længere gør
Experian ikke længere gør deres arbejde klaget til 3369. 𝗘𝗨 og det blev refunderet
En stor svindel virksomhed
En stor svindel virksomhed, som nægter at rette en registrering hos dem på trods gældsposten er betalt for over 3 år siden. Derudover er de ansatte både injurierende og grove, når man taler med dem i tlf. I følge paragraf 268 i straffeloven kan man straffes for den slags udtalelser.
RKI Tabte 50.000 kr ved Domstolene
Kære medmennesker
Experian Tabte i 2007 et erstatningskrav i sø- og handels retten på 50.000 kroner
Fordi at RKI ikke hade det tab som de har sagsøgt mig for og løget overfor Retten.
RKI var ikke ærlige overfor domstolene da de har tjent penge på mit Firma
jeg tabte RKI navnet og måtte overdrage dette til Amatør firmaet Experian.dk som hade rettighederne til RKI navnet besluttede dommeren.
Som hævn Registeret RKI mig i RKI som dårlig betaler forbi jeg tilbyder folk at blive slettet fra RKI uden at de har betalt deres Gæld først. vist i TV2 nyhederne 2005/2006
RKI de ufine banditter i habitter
Har Stjålet og misbruger i øjeblikket mine domæne navne og rettigheder til navnet RIK-Sletning.dk hvis du Googler mit domæne ender du hos Experian som har Tyv stjålet og misbruget mit pæne domæne.
De glemte bare lige at jeg har rettighederne til domænet og Rik navnet.
Vi bruger stadig RIK navnet og har rettighederne til dette domæne. Vi bruger blot andet end .dk da det i øjeblikket er stjålet af langfingret gerningsmænd.
RKI narre Millioner af Firmaer i Gældsspiral.
Når RKI med deres ufine forretningsmetoder narre firmaer i 37 landet rundt om i verden til at betale dem for at registere i et register som ingen andre kan se da det ikke er offentligt og ikke bliver det uden en dom.
Experian har registeret langt over 100 millioner sager men langt største delen af dem kan slettet enkeltvis med det samme med et par klik til trods for at RKI har snydt Tusindvis at firmaer til at betale op til 587 kr pr registrering som ingen kan se og som ingen virkning har og som desuden kan slettet lige så hurtigt at Experian kunne tænke sig at sende dem til RKI Sletning.
Evt sammen med de stjålet domæner af RIK
Pas på Experian’s fup og svindel A/S
Lad være de er ligeglade med dig
Kan som selvstændig erhvervsdrivende kun sige en ting
selv om man opsiger abonnement sender de stadig regningerog sender en til incasso.
deres advokat Mortang bruger i gennemsnit 3 måneder på at svare
Brug et andet firma til kreditundersøgelse, det du betaler for her er det samme som du kan undersøge ved at bruge Proff. De er kun ude på at lave nemme abonnement penge.
Langsom firma
Ved gentagen kontakt for at få oplysninger ud af min sag i RKI vælger experian at sende med post. Da jeg så ikke modtager det jeg skal, skulle svare tilbage pr mail om det var modtaget. Vælger jeg at ringe en uge efter for at høre om der sker noget. Jeg får at vide at de ikke kan se mails så langt tilbage da de ikke gemmer mails. Sikkert en GDPR ting. Men får at vide de ikke har sendt på opfordring nummer 2. Spørger så om de ikke kan sende pr e-boks som alle andre der har noget med økonomi at gøre. Men får at vide det gør de ikke, for det er der ikke nogen der åbner. Hvilket undrer mig at de ikke er i 2021 ligesom os andre.
Jeg beder om at få mine ting, så jeg kan komme videre i mine sager. Jeg synes ikke at det er et særlig professionelt firma, der ikke tager moderne midler i brug og undrer mig over de sender ting pr post og ikke elektronisk. Det undrer mig også at de er ligeglade med at folk gerne vil ud af deres gæld.
Experian tager mod ikke korrekte…
Experian tager mod ikke korrekte andmeldelse fra firmaet Horten- Det kræver en anmeldelse af dem hver gang noget skal fjernes !
Det er bare ikke i orden, Experian burde lave løsning hvor de tjekker fakta inden de bare gør noget det er virkelig bare ikke ok !!!!!!
Jeg var i retten med alektum igår,hun…
Jeg var i retten med alektum igår,hun spurgte hvad mit rådighedsbeløb var når udgifter var betalt, det er så på 3500 når min medicin er trukket fra,så synes hun godt jeg kunne afse 1000 kr til dem,Øhhh har så kun 2500 tilbage til tøj,mad og toilet artikler,tænk sig det mente hun var rimeligt,jeg sagde nej 3 gange,da hun blev ved skar retten igennem at nu var det nok med at blive ved med at spørge mig...Det firma er respektløst og ser ned på en...De er det eneste inkasso firma der smider dig i Ribers uanset hvad samt tager 100% i renter!!!.🤬🤬🤬🤬
Fup side
Fup side.
Lad være at slå 3. Parts cookis til de stjæler din information.
Ik' betal til Alektum
Ik' betal til Alektum
De registrere folk i RKI med en en rente på over 100%. Når man er så dum at betale, sletter de dig ikke fra RKI, og de svarer heller ikke på mails.
Når man kan betale svarer de straks, men ligeså snart man har betalt er kommunikationen væk.
Mafia "firma", amatør metoder.
Når man skal betale, sendes pengene til en privat persons konto, hvilket jo siger sig selv. De er svindlere. Vil hellere vente 5 år med at betale end at de skal stjæle mine penge.
Jeg undrer mig over hvordan sådanne amatører kan få lov til at registrere folk i RKI, de er jo åbenlyst svindlere.
Blev kontaktet i forbindelse med…
Blev kontaktet i forbindelse med forespørgsel om sponsorat.
Fik oplyst at de ikke havde en mail man kunne skrive til dem på, de måtte ikke oplyse nogle kontaktpersoner, de måtte ikke stille videre...
Helt ok at man ikke ønsker at sponsorere en international konference, men det bør da være muligt at få en dialog omkring det.
Det er simpelthen for useriøst.

Besvarelse fra Experian
Betingelserne er håbløst forældet
Betingelserne er håbløst forældet
Experian gør ligesom mange forældede virksomheder og kræver opsigelse af en aftale 3 måneder før udløb, ellers forlænges aftale automatisk med 12 måneder.
Det er i min optik en komplet outdated og håbløs måde at drive forretning på. Vi ville opsige vores abonnement, men havde desværre 2 måneder tilbage af vores aftale, hvorfor vi per automatik blev forlænget med yderligere 12 måneder til i alt 14 måneder. Jeg spurgte kundeservice, hvorfor de ikke udsender en påmindelse, hvert år om at mit abonnement bliver auto fornyet, som de ikke kunne svare på. Det vil nok blive min anbefaling herfra.
Det er mig ubegribeligt, at de vil holde på kunder, som ikke ønsker at være kunde.
Derudover vil jeg understrege, at deres kundeservice er meget uforstående og deres serviceniveau er på grænsen til flabet.
Ud fra ovenstående kan jeg ikke anbefale at komme i kløerne på Experian.
Har flere gange sendt dem emails og de…
Har flere gange sendt dem emails og de svare aldrig. Ville spørge dem hvorfor jeg stadig er registret i RKI da den lille gæld jeg havde er blevet betalt for 1 år siden. Så hvorfor er jeg stadig der inde? Og det har de aldrig svaret på. DÅRLIG SERVICE!
Alle deres service har været nede i…
Alle deres service har været nede i over 1 mdr, der er over en times kø på telefonen.