Evers A/S Anmeldelser 10

2,0

2,0

Under middel

ADVARSEL

ADVARSEL: Gyserfilmen var intet mod det, der skete i mine tarme! 😱💨Jeg købte en pose af jeres sukkerfrie bolcher for at hygge mig med en god gyserfilm i sofaen. Men lad mig bare sige det sådan: Filmen var slet ikke det mest uhyggelige den aften!Kort efter posen var tømt, startede et luft-show af en anden verden. Jeg fik så meget luft i maven, at jeg slog de længste, vildeste prutter, jeg nogensinde har præsteret. Det var så galt, at mine katte var ved at falde ned af sofaen af grin (eller måske besvimede de af lugten?). 🐈😂Jeg har ikke lukket et øje i nat på grund af mavekramper og en mave, der føltes som en spændt ballon. Jeg troede, jeg skulle have en hyggeaften, men endte i stedet med en ufrivillig "udrensning" og mavesmerter fra hell .Kære med-slikmunde: Pas på! Selvom de smager godt, så er én pose nok til at sende dig (og dine kæledyr) til tælling. Jeg ville ønske, advarslen på posen stod med blinkende neonlys!

4. maj 2026

Skulle have nyt køkken og i den…

Skulle have nyt køkken og i den forbindelse nyt gulv. I disse corona tider var det meget svært at vælge, da man ikke kunne komme ud og fysisk se klinkerne inden køb. Vi fik kontakt til Mads Tambour som er konsulent hos evers. Ingen problem vi fik tilsendt 7 forskellige klinker som vi kunne se og vælge imellem. betaling og bestilling gik nemt. Levering som lovet så er meget tilfreds. Gulvet ser super ud og ros til klinkerne fra muren som lagde dem. Så alt i alt vores varmeste anbefalinger til evers og Mads Tambour.

19. februar 2021

Super rådgivning og skarp pris!

Super rådgivning!
Spørgsmål omkring valg af klinker blev hurtigt besvaret både pr. mail og telefonisk - og jeg blev opfordret til at få flere fliseprøver hjem, så jeg kunne prøve at gå på dem (blev endda opfordret til at hælde vand på for at kunne vurdere deres glathed!) og bare se farverne hjemme i ro og mag.
Det var lige præcis dette tip og denne grundige rådgivning, der blev udslagsgivende for mit valg af gulvflise.
Derefter fik jeg så også den fineste betjening og den skarpeste pris ikke mindst!
Det er ikke sidste gang, vi søger rådgivning ved Evers (og i særdeleshed Brian) og køber fliser herfra.
Min største anbefaling! :-)

20. november 2020

Kan IKKE anbefales

Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice, som jeg har fået hos Evers Fliser. Jeg har i en periode på tre uger været i telefonisk kontakt med Evers mange gange vedrørende nogle fliser, jeg gerne ville bestille. Medarbejderne i butikken lovede flere gange at ringe til mig med oplysninger vedrørende min ordre, men det skete aldrig. I stedet ringede jeg tilbage til dem MANGE gange, og blev flere gange stillet om indtil jeg til sidst måtte give op og bestille et andet sted. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle dette sted, og jeg vender aldrig tilbage!

22. juni 2017

Havde bestilt fliser

Havde bestilt fliser, som de havde på et lager i Sverige. Da vi ringede og rykkede(vi havde betalt) sagde de nårhhh ja dem har vi ikke alligevel. Så mådte vi også rykke flere gange for at få pengene tilbage. Da vi så havde fundet fliser et andet sted og de var endda sat op på vores nye badeværelse, der ringede de og sagde nu har vi fliserne. Så virkelig heldigt vi fandt nogle andre fliser vi kunne li hvor der ikke var lang lev. Tid for ellers havde vores badeværelses projekt da gået i stå grundet evers.

11. juni 2017

Leveringsproblemer og dårlig service

Det tog 3,5 uge at få leveret en lille fliseordre på 20 stk. - på trods af at den lovede leveringstid var under 1 uge.
Derudover fik vi ingen orientering undervejs, og måtte rykke rigtig mange gange, uden at der skete noget som helst.
Ikke et sted vi umiddelbart har lyst til at handle igen, for hele vores byggeri gik totalt i stå pga. manglen på fliser.

27. april 2016

Flotte varer - men håbløs mangeludbedring

Har bestilt og betalt for 2 sæt fliser til nyt badeværelse den 22.04.2013
Første leverance allerede 3 dage senere og lovet levering på gulvklinkerne 13.05.
De kom også - men der var smadret 4 fliser under transporten, som blev lovet efterleveret.
Her går det så galt: Først tager det en 3-4 mails og lidt telefoni for at blive lovet at efterleveringen er fra samme batch/brændning som de øvrige fliser. Dernæst har vi nu brugt yderligere 7-8 mails og lige så mange telefonsamtaler på at rykke for efterleveringen af de ødelagte fliser således vores badeværelse kan blive lavet færdigt. Det er altid en ny sang/undskyldning hver gang vi får kontakt med Evers i Glostrup.
Her den 28.06.2013 har vi fortsat ikke fået nogen fliser og der bliver ikke ringet/skrevet tilbage som lovet.
"Danmarks største leverandør af fliser".... nej de kan ikke levere

Status opdatering: 5.7.2013 - Fortsat ingen levering eller tilbagemelding

28. juni 2013

God kundeservice, men lidt logistikproblemer :)

Alt forløb stort set tilfredsstillende, bortset fra at hovedkontoret åbenbart ikke havde givet leverandøren af fliserne i Sverige besked om, at leveringsadressen ikke var den samme som faktureringsadressen. Så en dag kom der en mand med en sæk på 15 kg fugemasse på min hjemmeadresse. Ikke så smart, når man ikke har bil og varerne skulle bruges i sommerhuset 65 km nordpå ;)
Heldigvis forhindrede en opringning til firmaet at også 170 kg fliser blev leveret på hjemmeadressen, så alt endte stort set godt.

Men den slags burde bare være i orden, så derfor 4 stjerner.

6. februar 2012

Er dette din virksomhed?