Fantastisk og hurtigt service ved Everleigh&me. Vi havde fået to af samme varer til en barnedåb som skulle have været afholdt tidligere på året, men som blev aflyst pga. corona, og derfor først fik ga... Se mere
Everleigh & Me udvikler danske kvalitets produkter til børn med fokus på en praktisk hverdag i det moderne hjem.
Store Kongensgade 49,, 1264, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Vi har brugt stoleunderlaget i et stykke tid, og oplever desværre at det er svært at gøre helt rent efter brug. Selvom jeg tørre af med en klud og efter et viskestykke bliver det aldrig helt rent og der sidder snavs på. Det er som om det aldrig kan blive helt rent. Jeg købte det i tro på det var i god kvalitet og perfekt til brug under en babystol. Vi har det lyse og kan desværre, særligt i dagslys se, at det aldrig bliver helt rent
Så inden du køber det, skal man være opmærksom på, at det ikke bliver helt rent efter brug og du skal bruge mange kræfter hver gang på at gøre det rent

Besvarelse fra Everleigh & Me
Jeg er yderst tilfreds med de to stoleunderlag til mine kontorstole, som jeg fik leveret af Everleigh & Me!
Kvaliteten er i top som forventet og farven kan man bestemt ikke tillade sig at kritisere!
Herudover har jeg haft en virkelig skøn oplevelse med Frederikke, som har ydet en fuldstændig fantastisk kundeservice!
Jeg kan, uden at tøve det mindste, anbefale Everleigh & Me!
Vi har brugt spiseunderlaget igennem fire år og har været SÅ glade for det. Helt perfekt til baby som smører mad ud over det hele (vi brugte underlaget i stedet for tallerken). Men også nyttigt når en fireårig sidder og tegner. Vi skulle købe et nyt underlag til lillesøster og var i den forbindelse i kontakt med den den hjælpsomme kundeservice for at få det sendt til Norge. Stor anbefaling herfra!
Refusion modtaget da GLS valgte at smide pakken væk. Tog lidt tid/mails.

Besvarelse fra Everleigh & Me
Produkterne lever ikke op til forventningerne, men hurtig levering og flot design.
Modtog et smukt stoleunderlag. Der er dog lidt mærker fra at have være rullet sammen i rullen, og er meget hurtig tydelig med støv og andet skidt. Er mindre tydelig med støv på mit gulv.. men flot er det, og let at rengøre. Fraset anbefaling på ikke at støvsuge.
Modtog desuden deres spisesæt, hvor tallerken og skål har sugekop og burde kunne sidde fast på bordplader. Det kan de i cirka 5 sekunder, hvorefter de sidder løst. Så super upraktisk - men flot er det.
Beholder begge produkter fordi de fungere, bare ikke helt så godt som forventet.
Farven på underlaget stemmer ikke overens med det de viser på hjemmesiden. Svært at komme i kontakt med support, og når man gør får man en dårlig service. Ville klart ønske at jeg havde købt et underlag fra en anden forhandler, til at starte med.

Besvarelse fra Everleigh & Me
Dækservietterne har aldrig foldet sig ordentligt ud efter at have været foldet under transporten, så de buler, hvilket mildest talt ser kikset ud. Diverse husmorråd fra Everleigh & Me for at udbedre det har ikke hjulpet. Ellers et skridsikkert produkt, der blev afsendt til tiden.
Farverne passer ikke med det man modtager... Har købt charcoal underlag og fik et grønt istedet, hvilket er det man slet ikke ser på deres billeder på hjemmesiden..
Man kan ikke returnere ophørsudsalgsvarer så har modtaget noget der slet ikke passer i mit hjem... Derudover skal man være obs på at underlaget er meget tyndt så det er slet ikke pengene værd..

Besvarelse fra Everleigh & Me
Det er tredje bestilling. Deres underlag er simpelthen så lækre, flot i design og nemt at holde ren. Vi kan ikke undvære dem herhjemme.
Super lækkert stoleunderlag! Kvaliteten er i topklasse.
Har brugt et stoleunderlag til min kontorstol, på mit kontor, næsten dagligt i 3 år, uden det mindste tegn på slid, på trods af hvor hårde hjulene ellers er ved gulvet, hvis der ikke var et underlag.
Nu har jeg købt et underlag mere til vores Trip Trap stol, og kvaliteten er stadig i top. Nemt at støvsuge og vaske af efter madrester fra vores søn på 7 mdr., som glædeligt kaster med maden (for det meste rammer det underlaget).
Everleigh & Me kan absolut anbefales til alle, der har brug for et solidt og slidstærkt stoleunderlag, som holder i mange år på trods af det bruges dagligt.
God og hurtig service. Havde brug for hjælp efterfølgende og fik god behandling i kundeservice. Dejlige produkter - stor anbefaling 👌🏻
Kvalitet og pris hænger ikke sammen. Det er det dårligste underlag, vi har haft til børnestolene nogensinde. Får hvide pletter, krøller konstant da det ikke får ordentligt kontakt med (flise)gulvet og virker generelt billigt i materialevalg. Flot er det men langt fra pengene værd.

Besvarelse fra Everleigh & Me
Lækre materialer, men synes desværre ikke at farverne lever helt op til billederne på instra og hjemmesiden.
Jeg købte underlaget pga. de fine farver og æstetiske design.
Desværre lever underlaget ikke op til mine forventninger. Underlagets materiale er ikke smudsafvisende og er virkelig svært at rengøre. Jeg skal ligge på knæ og SKRUBBE med neglene for at få madrester af. Desuden er underlaget svært at støvsuge, da det ligesom ikke er “glat nok”, så støvsugeren suger sig fast hele tiden - også på minimum sug.
Jeg overvejer at fjerne underlaget, da det virker som om det vil være nemmere bare at rengøre trægulvet under.
Underlaget har også fået flere hvide pletter, hvor farven ligesom er slidt af, dette på trods af at vi kun har brugt måtten et på måneder med en højstol med filtdutter under. Jeg har kontaktet virksomheden omkring dette og fik svar tilbage om, at jeg nok ikke havde placeret filtdutterne rigtigt på stolen.
Alt i alt ikke et anbefalelsesværdigt underlag til formålet; madrester.

Besvarelse fra Everleigh & Me
De har glemt at sende det hele til mig. Så jeg er ikke helt tilfreds.
Produktet (underlag til stol) ankom som planlagt, men var ikke pakker korrekt ind/ned, så den ene ende var ret krøllet. Det kan måske glattes ud ved at lægge det i pres, men det burde ikke være nødvendigt for et nyt produkt. Farven (olivengrøn) er fin.
Vi har købt et underlag i den grønne farve - farven er super fin og passer til vores køkken. Det er super fedt, at der ikke er alt muligt mønster på underlaget, så den passer i et “voksent” hjem! Så stor ros for det.
Der hvor vi bliver skuffede er ved kvaliteten. Underlaget er jo ikke smudsafvisende overhovedet - en kvalitet jeg nok havde forventet, produktets funktion taget i betragtning. Farven er også gået af enkelte steder… og vi har haft underlaget i brug i 2-3 måneder (under en helt almindelig højstol).
Jeg vil derfor anbefale virksomheden at opgradere til et materiale, der rent faktisk egner sig til funktionen.