Tak for nogle sjove og finurlige…
Tak for nogle sjove og finurlige historier og illustrationer. Vi er alle super fans herhjemme og glæder os til endnu flere bøger og oplæsninger🤩
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
I forbindelse med Fantasydage 2025 i Lyngby-Taarbæk hyrede jeg Eventyr Universet.
Der var hele vejen en god dialog og forventnings afstemning. Den værdi vi fik, var hver en krone værd, og jeg vil altid i andre projekter være klar til kontakte Eventyr Universet igen for nyt samarbejde.
Særligt en 6. stjerne bør gives for Liza som blot er fantastisk i sin formidling, fortælling og tilgang til børn og unge.
De timer som jeg deltog i sammen med Liza og børnene var fantastiske. Det var hendes anden bogudgivelse af bogen "Måmserne" samt en eventyrlig workshop. Liza forstår nærmest at tryllebinde børnenes opmærksomhed med hendes helt egen form for pædagogiske evner.
Et eventyr fortælles ud fra Lizas unikke fantasi, børnene lytter, spørger, og er hermed med i eventyret. Her har Liza skabt et fantastisk fundament for en ny og spændende undervisningsform samt dialogisk bogunivers, som kan bruges i børnehaver, indskolingen eller på biblioteker m.m.
Jeg håber alle jeres børn får oplevelsen en dag,
sommerhilsner fra en mormor.
Vi elsker Eventyruniverset! Det, der gør det helt særligt, er de unikke historier, om dagligdags ting vi ofte tager for givet. Det er ikke bare endnu en god historie – det er en oplevelse, som inviterer til nærvær og fælles hygge.
Noget af det, vi bedst kan lide, er den dialog, der opstår undervejs. Historierne lægger op til spørgsmål og samtaler, så barnet bliver en aktiv del af fortællingen i stedet for bare at lytte. Det giver nogle rigtig hyggelige stunder og mange gode snakke.
Derudover er det fantastisk, at Eventyruniverset også byder på kreative aktiviteter. Det gør, at historierne kan leve videre, når læsningen er slut, og giver børnene mulighed for at bruge deres fantasi og kreativitet.
En skøn kombination af læseglæde, nærvær og kreativ udfoldelse, som vi varmt kan anbefale.