Eva Gade Hypnose & Coaching  Anmeldelser 4

4,0

1. Coachingcenter

Jeg tilbyder hypnose/hypnoterapi, NLP-terapi og Coaching. Det er min overbevisning, at vi selv har alle ressourcer i os, som vi har brug for til at få det, som vi gerne vil have det, og at vi alle selv kender svarene i os. Dog er det nogen gange svært at finde ressourcerne og svarene selv, og her kan jeg som terapeut eller coach træde til og hjælpe, så du finder vejen hen til dit mål, og der sættes en målrettet, positiv proces i gang. Hvis du vælger det, kan jeg fungere som det redskab eller den katalysator, som sætter skub i det, du gerne vil, men ikke selv har kunnet indtil nu, måske pga. en indre barriere. På den måde kan du med coaching, hypnose/hypnoterapi og/eller NLP-terapi nemmere nå dit mål og opnå det, du gerne vil, men ikke kan selv.

4,0

God

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Eva! Hun er som person meget imødekommende og tillidsvækkende, hvilket for mig er afgørende for at være modtagelig overfor hypnoterapi. Inden selve hypnoterapien hjælper hun igennem en samtale med at sætte ord/fokus på de specifikke udfordringer, så det bliver ens egne ord, hun anvender.

Jeg har både haft sessioner, hvor vi fysisk var i samme rum, men også telefon session. Jeg var overrasket over hvor effektfuld telefonsession var. Så bor man ikke nærheden kan det måske også være en mulighed for andre.

Jeg har efter mine sessioner benyttet mig af Eva´s lydfiler, hvilke også kan anbefales :-)

Er du på udkig efter en dygtig hypnoterapeut, så vil jeg bestemt anbefale Eva Gade.

15. november 2024

Besvarelse fra Eva Gade Hypnose & Coaching

1000 tak for de fine ord, Tina! Dejligt at høre, at du har haft så god gavn af både sessionerne og lydfilerne! 😊

OCD fri

Mit barnebarn 11 år har i efteråret 2023 fået en behandling for OCD/Tvangstanker som han var meget plaget af. Hans OCD var blevet værre den seneste tid og tilsidst var han nærmest desperat hver aften før han skulle sove. Han blev kureret efter en behandling hos Eva Gade. Han har ingen OCD/Tvangstanker mere. Han er meget mere tilstede og nærværende. Om aftenen lægger han sig i sin seng og sover straks. Han omtaler selv OCD, som noget han havde engang. Tusind tak for at have hjulpet ham fri for det.

1. september 2023

Det er jeg virkelig glad for at høre - og 1000 tak for de fine ord! 😃
Kh. Eva

Eva er empatisk og god til at lytte

Eva er empatisk og god til at lytte. Min søn har været hos Eva flere gange og hver gang har hun styrket hans selvtillid og givet ham et trygt rum hvor han kan åbne op og dykke ned i tankemyldre og bekymringer.

Jeg har selv brugt Eva for at behandle angst for (løse) hunde. Der var allerede bedring efter en gang.

12. februar 2024

Besvarelse fra Eva Gade Hypnose & Coaching

Dejligt jeg kunne hjælpe jer! 😄