Europa 1989 Anmeldelser

2,1

Var forbi idag og spise frokost 1) Øl var dovent selv om de hældte 1-2 liter ud af fustagen og jeg fik en ny men det hjalp ikke. Bartjeneren syndes at det var ok 2) Caesar salat var tør uden særli... Se mere

Vi fik 3 x Klubsandwich og pommes frites med hjemmerørt remoulade samt 3 Cola Zero med citron. Rigeligt med mad, yderst vellavet og til rimelige priser. Cafe stemning lidt støjende og mørkt. Vi betalt... Se mere

Der var engang hvor gløggen hos Cafe Europa var noget særligt, hvor frokosten var særlig lækker og betjeningen gjorde sig forståeligt på dansk…. I dag fik vi et lille bitte glas gløgg med en lidt “... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Standarden er faldet, prisen er steget

I dag fik vi et lille bitte glas gløgg med en lidt “flad” smag og rosiner som bestemt ikke havde trukket i rom!!!
Salaten med rødbedemarineret laks var fin, men retten “sprød gris” så godt ikke spændende ud og var rigelig sprød nok, for ikke at tale om retten “rødspættefilet” som lignede to fiskepinde! (Sidstnævnte måtte vi lade gå ud, ikke spiselig). Så… konklusion: en december-tradition er hermed død.

1. december 2022

Meget dårligt café oplevelse

Meget dårligt café oplevelse, men snakker dansk til kvinden i indgang men hun kunne ikke dansk, men høre hende snakke dansk til hendes Kollega lige efter, meget mærkeligt synes jeg. drikkevare var ikke gode, uden smag varm chokolade smagte af ingenting og drinks med ingefær og lime smagte af blad selv saft, ikke hjemme lavet. spøger så den første engelsk talende kvinde og denne gang på dansk uden nogen problemer denne gang, om jeg kunne får et sugerør sådan noget brugt de ikke her, også siger jeg hvorfor er der drinks på alle andre bord med sugerør så?, men fik en til sidst. Ærgeligt med sådan en oplevelse. håber ejen læser med her.

8. august 2022

Sød / hurtig betjening

Sød / hurtig betjening.
Brunch’en var slet ikke pengene værd.
Kedelig og der manglede også lidt som børn kan lide. Hvidt kedeligt brød. Ingen kage eller alm marmelade der lå en stiv firkant på osten som er en gelé lign ting måske marmelade ?? Ikke lækkert.
Ikke nogen super fed oplevelse, nok mest dyr, men beliggenhed af caféen er fin.

(Toiletter er i øvrigt klamme og beskidte)

28. juli 2022

Fjendsk indstilling overfor børn

Turist fælde af værested karakter, vi var 3 voksne der bestilte mad, ingen menu til børn, derfor gik
Vi ud til pølsevognen og købte en pølse til barnet, som stort set var spist inden vi kom tilbage, vi fik at vide at barnet ikke måtte spise medbragt mad,
Så vi måtte gå ud på gaden og spise den sidste trediedel, vi havde købt for 900 kr så vi sad jo ikke med tomme tallerkner, fantastisk dyr og dårlig mad og meget ringe betjening, hold jer fra denne turistfælde, der er mange restauranter og cafeer der er meget mere serviceminded , og hvor børn er velkomne,
Kan på ingen måde anbefales

15. oktober 2019

Meget lavt til loftet

Har lige været på Europa, vi var 3 voksne 1 barn 7år
bestiller hver en ret, bare ikke barnet, DER ER IKKE NOGEN BØRNEMENU
så vi går ud til pølsevognen og får en fransk hotdog, vi tager den med ind da vi venter på vores mad, vi får vores mad og drikkelse øl 84 Kr
et glas vand til barnet 10 Kr.
ud af ingen ting kommer en af deres ufaglærte piger ned til bordet og siger vi ikke må medtage madpakker, vi kigger lidt på hinanden, jeg mener vi bestilte for ialt 839.00, vi sidder ikke og deler en kop kaffe, og der er ikke børne menu, drengen sige lige så stille og spiser sin hotdog
jeg blev pisse sur og synes at en god ide pludselig blev meget dårlig.
Middelmådig mad til sky høje priser, rigtig dårlig betjening
rigtig dårlig oplevelse.
den ene stjerne går til beliggeheden.

13. oktober 2019

Har netop været på cafeen og spist en…

Har netop været på cafeen og spist en brunch. Vi var 10 personer. Seks skulle have brunchtallerken, medens de resterende fire bestilte brunchburger - en uden ost. Vi bestilte hos servitrice "A" og hun spurgte sågar om det kun var en burger uden ost! Vi drak, en meget lunken, kop kaffe og ventede. Bruchtallerknerne blev serveret af servitrice "B" - 10 stk.!! Vi meddelte, at vi havde bestilt bruchburger, hvilken kom på bag "B", men hvis vi insisterede på få burgeren, måtte vi påregne at vente 10 min - der gik 22 min! Otte personer havde bestilt "friskpresset" appelsinjuice, hvilken i grad smagte som limonade. Vi spurgte servitrice "A" om juicen var friskpresset, hvilket hun bekræftede. Da vi nævnte at den smagte som limonade svarende hun blot "nå".
Så alt i alt, var maden i orden, men kaffen var lunken, meget lunken, og appelsinjuicen var fra en "presset" karton.

26. februar 2019

En falden stjerne

Igennem mere end 20 år har vi jævnligt besøgt cafe Europa på Amagertorv. Vil har typisk spist frokost eller drukket en kop kaffe med lidt kage til.

Priserne har altid været meget høje, men det er helt ok, hvis kvaliteten og service så til gengæld også er i orden, og det har den altid været gennem årene.

Men det er lige det, der er problemet nu. Ved vores seneste 3-4 besøg har kvalitetskurven kun peget en vej - og det er nedad!

Senest var vi forrige weekend forbi til en kop kaffe, med det optimistiske håb, at nu var alt nok godt igen. Men det gik desværre stik modsat.

Lunken kaffe (Caffè latte og Cappuccino) og den kedeligste tørre jordbærtærte, jeg har fået på en "kvalitets" cafe. Dårlig og uopmærksom betjening, hvis kommentar til den lunkne kaffe var, at den skam var frisklavet!

Hvor er det ærgerligt, at denne - tidligere så dejlige cafe - ikke formår at holde standarden. Det er der jo andre ildsjæle/cafeer der formår. Et rigtig godt eksempel er Cafe Sokkelund, der nu i gennem mange år har formået at holde deres høje kvalitetsniveau intakt.

Jeg kan se på de andre anmeldelser, at Cafe Europa bliver kaldt en dyr og dårlig turistfælde. Synd og skam og os som tidligere gode kunder og for vores dejlige by København.

5. februar 2017

Det varme var koldt og betjeningen usikker

1000 kr for 5 x brunch, kaffen var lunken, og æg, pølser og bacon var stuetemperatur. Herudover blev der serveret meget lidt brød og extra brød skulle bestilles som a la carte til 25 kr. stykket. Selve smagsoplevelsen var gennemsnitlig og vi sad og frøs en lørdag morgen i december. Øv, Europa, lidt mindre selvfede og lidt mere fokus på kundernes behov ville måske hjælpe ...

1. december 2012

En turistfælde af kaliber.

Stakkels turister der begiver smutter ind på dette sted på strøget. Er rimelig sikker på de sidder tilbage med en flad fornemmelse og en pengepung som er en hel del tyndere. Men de tænker sikkert at de ikke kommer igen, hvorfor prisniveauet kan antage groteske proportioner.
Vi bestilte en Cæsar salat - Den smagte egentlig udmærket - men portionen var sølle lille, og prisen var DKR 200 per person.
Det værste af det hele var nu, at de havde valgt deres helt egen variation af Cæsar salat - Den blev nemlig serveret med ben i.
Vi spurgte dem hvorfor prisen var øget fra 85 til 200 i løbet af 1 år. Svaret var at det var fordi de var begyndt at bruge økologiske kyllinger
Nå ja -en kop kaffe tager de 48 kroner for.

Der kommer vi ikke igen. Til sammenligning koster en Cæsar salat hos Cafe Victor DKR 130, og portionen er 50% større og serveres uden gnaveben i salaten.

22. november 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (37 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto