ERS & Co. ApS Anmeldelser 10

4,4

4,4

Forfærdeligt firma

Forfærdeligt firma, som burde fratages retten til at drive virksomhed.

Vores sag ligner de sager der allerede er anmeldt, nemlig en hjemflytning til Danmark.
Euromovers var den danske agent, og forsøgte at true sig til ekstra betaling uden dokumentation.
Keld Gissemand forsøgte derefter at trække sig, da firmaets advokater blev sat på sagen.

1.5 måned efter vores container ankom til Danmark blev den endelig leveret, og vi må nu igang med en retsag mod det lille one-man band af et firma.

Inkompentent, uintelligent og særdeles uprofessionel er de tillægsord vi bedst kan beskrive Keld Gissemand og hans lille forretagne.

Hold jer væk, og hvis i flytter til Danmark kan det tilrådes at bede jeres flyttefirma bruge alle andre end Euromovers som deres danske agent.

21. august 2017

Hold jer langt væk fra EUROPEAN …

Hold jer langt væk fra EUROPEAN REMOVAL. De lyver og truer sig til ekstra penge. Keld Gissemann er en løgner og svindler. Ligeså snart de har ens ejendele slutter den venlige kommunikation fra deres side. De ignorerer mails, lyver om priser og leveringstider og truer sig til at man betaler en højere pris end aftalt.

----------------------------------

Efter svar fra Keld er jeg jo så nødsaget til at uddybe min kritik af firmaet og ham som sælger.

I person lover Keld mig af mange gange at der ikke kommer flere omkostninger oven i prisen. Han påpeger at der kan komme uforudsete udgifter ved et gennemgående told-kontrol i USA, men vi skal ikke forvente andre udgifter ellers. Efter flyttemændene henter vores ejendele modtager vi en regning på 290$ som skal betales. Dette var en forudset omkostning, som ikke var oplyst tydeligt på vores flytteaftale. Da jeg konfronterer Keld med dette er han så fræk at sige at jeg skulle læse alle tillæggelser i bunden af kontrakten og det selvfølgelig er kontrakten der er gældende og ikke hans ord. For lige at præcisere. Jeg spørger ham forinden om det beløb der står i kontrakten er det endelige beløb og om hvilke forudsere og uforudsere udgifter der vil komme oveni. Jeg fortæller at vi ikke vil acceptere dette, og Keld truer straks med "at det vil
være værst for os selv". Vi skulle så betale for ekstra opbevaring i USA hvis vi ikke betalte med det samme: "Og det vil blive rigtigt dyrt for jer!".

En del af vores sending skal forsikres mod skade under forsendelsen. Inden vores ejendele hentes, præciserer jeg hvad der skal forsikres. Jeg rykker Keld mange gange for en bekræftelse på at forsikringen er tegnet. Først 4 uger efter afhentning modtager vi papirer på at forsikringen er tegnet. Det er simpelthen ikke acceptabelt.

De ejendele der skulle forsikres mod transportskade, som European removal havde pakket, var pakket så dårligt, at to af tre billeder og en lampe var gået i stykker under transporten. Keld stod i vores lejlighed og gjorde et stort nummer ud af hvor godt European Removal ville håndtere pakningen. Han påpegede at vores kasser, som vi havde pakket vores ejendele i, var af for dårlig kvalitet. Vi havde købt de bedste kasser i Silvan og forstærkede dem med Gaffa tape langs alle kanter. European Removal brugte de billigeste kasser fra Silvan til at pakke vores forsikrede ejendele i, uden nogen forstærkning. Billeder var ikke mærket tilstrækkeligt og pakket sårbart på pallen. I direkte strid med hans ord.

14. august 2017
ERS & Co. ApS-logo

Besvarelse fra ERS & Co. ApS

Kære Peter

Er ganske uforstående overfør din kritik, som desuden først kommer nu, mere end 1½ år efter vi har flyttet dine ting til USA.

Du har betalt lige nøjagtig det der var aftalt fra starten, så kommentarerne "De lyver og truer sig til ekstra penge" og "lyver om priser", det forstår jeg ikke, det er ikke korrekt.

Det er rigtigt at du i første omgang modtog en faktura, hvor forsikringssummen desværre var udregnet forkert, og det er naturligvis ikke godt nok, men vi fik hurtigt rettet fejlen, da du gjorde os opmærksom på dette.

Der er ikke nogle mails der er blevet ignoreret, men engang imellem tager det tid at få fremskaffet svar på de spørgsmål vores kunder nu må have, og det var så også tilfældet i din sag.

Hvad leveringstiden angår, har vi hele tiden spillet med åbne kort, og ikke sendt dig forkerte oplysninger, så den del af kritikken har du heller ikke ret i. Her i Danmark er vi ikke herre over hvor lang tid toldbehandlingen m.m. tager i USA, så vi arbejder med forventede datoer, som du også har fået oplyst.

Keld Gissemann

European Removal & Storage Co.

Perfekt flytning

Flytning fra KBH NV til Brønshøj forløb uden problemer.
Alle aftaler blev overholdt til tiden og de 3 flyttemænd var søde og hjælpsomme. Alle møbler blev transporteret uden skader og opstillet efter vores anvisning.
Kan kun anbefale firmaet

29. september 2014

Effektivt og gelinde - og hyggeligt

Jeg benyttede Euromovers til en privatflytning fra en adresse i København til en anden. Flyttefolkene var lige som de skulle være: Effektive, men uden at have for travlt til at passe på mine ting. Koncentrerede, men hyggeligt selskab alligevel. De passede meget på nymalede karme og mine møbler og hjalp som en selvfølgelighed med at skille møbler ad og samle dem igen. Med længder min bedste oplevelse med flyttefirmaer.

18. juli 2014

Rigtig dårlig oplevelse

Flyttede fra Myanmar tilbage til Danmark, og Euromovers var den danske agent. Indledningsvis var service og kommunikation med Euromovers god, men efter ankomst af vores gods til Danmark ændrede dette sig. Af vores agent i Myanmar fik jeg en e-mail om, at vores gods ville ankomme søndag tii Kastrup, og jeg afventede derfor at høre fra Euromovers for nærmere leveringstidspunkt. Tirsdag morgen får jeg en e-mail, der oplyser, at Euromovers forgæves har forsøgt at ringe mandag, hvorfor jeg nu skal betale for en ekstrakørsel af vores gods. Euromovers havde efter min bedste overbevisning IKKE ringet på det angivne telefonnummer, og under alle omstændigheder ville jeg også have forventet et ordentligt varsel. Men jeg besluttede ikke desto mindre, at de skulle komme ud med godset. Da chaufføren ankommer får jeg, at vide, at betaling for ekstrakørsel (DKK 875) skal falde kontant. I modsat fald vil han køre med godset, og jeg skal i så fald betale for endnu en kørsel. Da chaufføren ikke er tilbøjelig til at vente, ringer jeg til Euromovers. Her får jeg at vide, at jeg selvfølgelig skulle have været informeret om, at betaling var kontant, men får også at vide, at "Sådan er er det bare. Enten betaler du eller også kører vi med dit gods". Jeg får dog lov til i at hæve penge, så i sidste ende modtager jeg mit gods.

Gennemgående i den sidste del af kommunikation er, at Euromovers skubber skylden over på den lokale agent i Myanmar, og i øvrigt ikke mener, at de tjener penge på denne type flytninger.

På baggrund af den rigtig dårlige service med et islæt af afpresning kan jeg ikke anbefale Euromovers.

20. november 2013

Flexible og effektive

En flytning fra København til Helsingør blev udført til punkt og prikke. Kommunikation og tilbud inden flytning var god. Møbler, kasser, billeder og andet er kommet frem uden skader. Venlige og effektive flyttemænd. Fik flere tilbud inden flytningen og Euromovers var hverken de billigste er dyreste, men jeg er meget glad fordi jeg valgte dem.
Vil afgjort bruge dem igen og anbefale til andre

13. september 2013

Fremragende service, gode priser

Vi har flyttet med eumove.dk/European Removal & Storage Co. ApS to gange inden for det sidste halve år, begge gange med stor tilfredshed (privatflytning, først fra Kbh til Holbæk, siden fra Holbæk til Slagelse).

Flyttefolkene var hurtige, effektive og omhyggelige - og deres gode ideer sparede os mindst et par timers arbejde ift. op- og nedbæring (vi havde samme chauffør begge gange).
I tillæg er priserne særdeles fordelagtige. Venlighed og responstid fra kontor/salgspersonale kan man heller ikke udsætte noget på, tværtimod.

Vi er meget tilfredse, og næste gang vi flytter, bliver det med sikkerhed også med hjælp fra eumove!

30. januar 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)