Dækpartner

Medarbejderne i Dækpartner Brøndby var virkelig hjælpsomme, og ydede fin vejledning. Jeg havde taget fejl af tiden for min booking, og skulle egentlig komme tilbage dagen efter, men så fik de søde mek... Se mere

Jeg fik nye dæk på min autocamper, efter at de havde udskiftet bærekugler og forhjulslejer. Aftalen var, at de efter det sidste dækskifte (en reklamation på et fordæk) skulle sørge for at sporin... Se mere

Euromaster ydede virkelig en flot service i dag, da jeg skulle hjem fra arbejde. Selvom klokken havde sneget sig over lukketid, hjalp en mekaniker med at fikse mine dæk, da jeg var utryg ved at køre h... Se mere

Ang. Dækpartner, Literbuen 8, 2740 Skovlunde. Jeg er tilknyttet via FDM. Det er et superfirma, med behagelige-, dygtige- og servicemindede mennesker bag skærmene og på værkstedet. Man føler sig m... Se mere

1. Autoværksted
  2. Airconditionservice
  3. Bremseværksted
  4. Automekaniker
  5. Dækbutik

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher. Ring til os på 87 28 28 28 - eller book din tid til dækservice og autoservice online!

Fin service men meget kedeligt venterum

Fin service, men meget lidt sexet venterum. Lille rum med en stor container udenfor vinduet. Håber det er lidt bedre, når jeg skal have skiftet til sommerdæk. (Brøndby afd.)

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Kai. Mange tak for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at din oplevelse levede op til dine forventninger i et af vores centre. Glade kunder er det vigtigste for os, så din mening betyder meget for os. Så må vi se hvad vi kan gøre ved vores venterum til næste gang du kommer :-)

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

De var klar ved ankomst .

De var klar ved ankomst .. meget venligt personale .. tak for det.

8. november 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Peter. Tusind tak for de fine ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Effektivt

Effektivt god service

16. november 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej. Vi er meget glade for, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse - tak for det. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang. Ha' en rigtig god dag.

Altid en fornøjelse…

Euromaster Holstebro har styr på tingene. Altid en god oplevelse, at få skiftet dæk osv hos dem

28. november 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Gert. Mange tak for den fine anmeldelse af Euromaster Holstebro. Vi bestræber os på at kunne give vores kunder den bedste oplevelse, så vi er rigtig glade for at høre, at du var tilfreds med kvaliteten af vores service. Vi håber på at se dig i centret igen!

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Bekræftet booking tabt på gulvet uden at tilbyde den mindste hjælp

Mind bekræftede booking var ikke i jeres lokale system, og jeg blev blankt afvist.Jeg måtte efterfølgende bruge en halv time med jeres centrale kundeservice, der godt kunne se, at I ikke have styr på den bekræftede bestilling der nok var fejlet halvt i jeres bookingsystem. Fik efterfølgende ny tid 4 uger ude i fremtiden, uden nogen som helst forsøg på at kompensere for første fejl.

25. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej P. Nielsen. Tak, fordi at du tager dig tid til at bedømme dit besøg hos et af vores centre. Jeg er dog ked af, at du havde ikke havde en god oplevelse og at vi ikke kunne tilbyde en tidligere tid. Jeg har givet centret besked, så vi kan undgå det i fremtiden.
Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Venlig modtagelse og hurtig dækskifte.

Venlig modtagelse og hurtig dækskifte.
Kun ros herfra

31. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej. Tusind tak for de pæne ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Utroligt ansvarsbevidst personale

Utroligt ansvarsbevidst personale, som kontakter en,når de opdager uregelmæssigheder før et hjulskifte.
Dyrt,men en super god service.

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Bjarne. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med din nye dækløsning. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang!

Hurtig og professionel betjening

3. november 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Jan. Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse - tak for det. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Skift fra sommer til vinterdæk

Vi har lige fået skiftet fra sommerdæk til vinterdæk og den service er svær at overgå. Jan kun anbefale Euromaster👍

20. november 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Jenny. Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Euromaster. Vi glæder os at se dig i vores center igen! Ha' en rigtig dejlig dag.

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Har egentlig været glad for euromaster i mange…

Har været glad for euromaster i mange år, men et bil service hos min mekanikker afslørede at 2 vinterdæk, der blev monteret for ca en måned siden af euromaster (efter opbevaring) havde en mønsterdybde på 2,4mm. Det er ikke ulovligt, men jeg forventer at blive informeret. Fagfolk anbefaler skift ved 3mm. Det er jo også en salgsmulighed - nu fik min mekanikker den. Det ene var placeret foran. Det andet bagpå og i hver sin side. Det gør man bare ikke!
Kan man stole på at de ansatte har de rigtig kvalifikationer rent fagligt og mht service mindness?

26. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Beni, Tak for din bedømmelse! Jeg er ked af at høre, at du ikke har fået den servicekvalitet som du forventede - det kan vi gøre bedre. Tak for gøre os opmærksom på det. Ha en dejlig dag.

Kompetent og god service

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Henrik. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang! Tak fordi du valgte os som dit værksted.

Fremragende service

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Søren. Tusind tak for de fine ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Altid en god og tryg oplevelse

Effektiv og venlig service som altid fungerer både i online booking optakt samt i fysisk reception og værksted på dagen.

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Berit. Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid rart at vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

Personalet er altid hjælpsomme

Personalet er altid hjælpsomme
Der er frisk kaffe
Og det går stærkt.

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Kenneth. Tusind tak for de rosende ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Flinke

Flinke. Haft dæk der flere år
Kniber med nulstilling af lampe for dæktryk på Toyota Yaris
Har 2 stk

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Anemette, Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang! - og så har vi forhåbentlig fået styr på nulstillingen af advarselslampen.

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Altid god service og fuld tilfredshed

29. november 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Jobn. Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os en besked. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang. Ha' en dejlig dag.

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Service i top - men nogen ventetid

Professionalisme på højt niveau, selvom ventetiden var lidt for lang

15. november 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Leif. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang! Og forhåbentlig med kortere ventetid :-)

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Uanset travlhed blev dækskift klaret på…

Uanset travlhed blev dækskift klaret på aftalt tid

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Bent, Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid rart at vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

Kan kun anbefales

Kom til lidt før tid. Dækskiftet tog ca. 15 min. - og så kunne jeg køre igen. Hurtigt, effektivt og med venlig og imødekommende betjening.
Kan kun anbefales.

8. november 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Michael. Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os en besked. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

Annullerer booket tid

Havde booket skift af vinterhjul som euromaster havde opbevaret for os
Booker 13/10 og får tid 15/11 .en uge før annullerer euromaster tiden fordi de flytter centeret , så de har annulleret tiden og man skal booke på ny. Nu kunne man så få tid 6/12!!!
Nu har bilforhandleren fået vores dæk og skifte

Besvarelse fra Dækpartner

Hej Kim. Tak for at dele din oplevelse hos et af vores centre. Jeg er dog ked af, at den ikke var til mere end 1 stjerne. Det vil vi selvfølgelig gøre bedre. Jeg har derfor informeret centret om din oplevelse, så vi kan undgå lignende situationer. Ha' en dejlig dag! Mange hilsner fra Peter, Kundeservice