Dækpartner

Medarbejderne i Dækpartner Brøndby var virkelig hjælpsomme, og ydede fin vejledning. Jeg havde taget fejl af tiden for min booking, og skulle egentlig komme tilbage dagen efter, men så fik de søde mek... Se mere

Jeg fik nye dæk på min autocamper, efter at de havde udskiftet bærekugler og forhjulslejer. Aftalen var, at de efter det sidste dækskifte (en reklamation på et fordæk) skulle sørge for at sporin... Se mere

Euromaster ydede virkelig en flot service i dag, da jeg skulle hjem fra arbejde. Selvom klokken havde sneget sig over lukketid, hjalp en mekaniker med at fikse mine dæk, da jeg var utryg ved at køre h... Se mere

Ang. Dækpartner, Literbuen 8, 2740 Skovlunde. Jeg er tilknyttet via FDM. Det er et superfirma, med behagelige-, dygtige- og servicemindede mennesker bag skærmene og på værkstedet. Man føler sig m... Se mere

1. Autoværksted
  2. Airconditionservice
  3. Bremseværksted
  4. Automekaniker
  5. Dækbutik

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher. Ring til os på 87 28 28 28 - eller book din tid til dækservice og autoservice online!

De gør bare et godt stk arbejderhjem en…

De gør bare et godt stk arbejderhjem en gid kop kaffe i vente tiden🤓

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Perole. Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os en besked. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

Super god service👍🏻

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Tina. Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os - det er altid rart at få af vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig i centret igen en anden gang.

Altid god service

Altid god service, fra et topmotiveret personale der ved hvad de snakker om

17. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Erik. Tusind tak for de fine ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

God og hurtig service af et godt…

God og hurtig service af et godt personale

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej. Tusind tak for de pæne ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Perfekt og god service

11. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Tony. Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse - tak for det. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

Altid flinke og hjælpsomme

17. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Per. Tusind tak for de fine ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

God og personlig service

God og personlig service. Kan varmt anbefale.

10. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej. Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid rart at vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Pæreskift hurtigt og betjent af meget…

Pæreskift hurtigt og betjent af meget venligt personale 👍

12. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Jørgen Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang!

Vælg et andet værksted

Dårlig oplevelse gang på gang. De har ikke styr på, at man har bestilt en tid på værkstedet og hvad det drejer sig om til trods for, at det er angivet på forhånd gennem deres hjemmeside. Så har jeg gentagene gange oplevet, at deres mekanikere lyver overfor mig, om hvad de har lavet og ikke har lavet på bilen. Flere gange er det endt med, at de har måtte gå til bekendelse. De har dog givet rabat eller ikke taget noget for det de fleste gange, hvor jeg har været nødt til at vende tilbage til værkstedet, fordi de ikke har udført det arbejde, der blev bestilt eller ikke har overholdt det, de har lovet/udtalt sig om. Meget utroværdigt. Er endt med ikke at give værkstedskæden flere chancer, og derfor vælger jeg ikke Euromaster igen. To gange har de dog udført, hvad der blev bedt om, hvor der ikke var noget at komme efter.

20. juli 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Christian. Tak for din bedømmelse! Jeg er ked af at høre, at du ikke har fået den servicekvalitet som du forventede - det kan vi gøre bedre. Hvis du vil fortælle hvilket center du besøgte, så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan rette op på det fremover. Send gerne dit telefonnummer til gen.dk.kundeservicecenter@euromaster.com. Du må også gerne kontakte mig på 87 28 28 28.

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Kæmpe anbefaling til Euromaster…

Kæmpe anbefaling til Euromaster Padborg. Vores bundplade røg af på vej på ferie en fredag eftermiddag kl 15.30. De tog os ind med det samme og vi bar videre efter 20 min. Så søde og rare mennesker. TAK for hjælpen

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Kirstine. Tusind tak for din fine anmeldelse af Euromaster Padborg, som vi giver videre til teamet. Vi bestræber os efter have glade og tilfredse kunder, så vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Ha' en dejlig dag!

Bedste service ever

11. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Maha, Tusind tak for de fine ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Professionel og hurtig service til aftalt tid.

3. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Gert. Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os en besked. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang. Ha' en rigtig god dag.

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Altid en god oplevelse hos Euromaster i…

Altid en god oplevelse hos Euromaster i Nyborg. Venlige mennesker der altid er klar til at hjælpe! Hurtig service

2. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Anders. Tusind tak for de rosende ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Hurtige og effektive

Hurtige og effektive.
Klar, da bilen blev afleveret til tiden.

2. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Klaus. Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid rart at vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Man bliver altid mødt med et smuk

Man bliver altid mødt med et smil. Og de er meget løsningsorienteret .

9. oktober 2023

Besvarelse fra Dækpartner

Hej Lena. Vi siger tusind tak for din fine anmeldelse. Det er altid rart at læse at vores kunder har en god oplevelse. Fortsat rigtig god dag og vi håber at se dig igen i vores center.

Denis Service er fantastisk !

22. september 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej S.B. Larsen. Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os en besked. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

Gid service

25. september 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Godmorgen. Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Euromaster. Vi glæder os at se dig i vores center igen!

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Super service fra Sønderborg afdelingen.

Vi var punkteret en eftermiddag og kontaktede Sønderborg afdelingen for at få repareret dækket.
Indenfor en time var bilen klar igen.

Stor anbefaling.

14. september 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Brian. Tusind tak for de rosende ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Super god kundeservice og rådgivning…

Super god kundeservice og rådgivning samt vejledning, kan kun anbefales

15. august 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Brian. Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid rart at vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

Euromaster Kolding.

Euromaster Kolding.
De skal have et kursus i hvilke betingelser de skal leve op til i forhold til at samarbejde med kunder hos Falck i forhold til Minitjek. Jeg mødte uvidenhed, arrogance og uprofessionel kommunikation. Trods jeg kunne dokumentere indholdet i ovenstående, blev jeg mødt med tvivl og ingen imødekommenhed i forhold til at finde ud af, hvad de skulle leve op til i forhold til indhold og rabat gennem abonnement hos Falck. Desuden blev der sagt, der var udført eksempelvis sprinklervæske - det var krydset af på listen, men viste sig først at blive påfyldt, da jeg spurgte til det. Batteriet blev påført som værende ok, trods det kun giver 70 %.
Men arrogancen og uvidenheden omkring hvad deres forpligtelser er i forhold til Falcks kunders diverse tjeks, er uholdbart og særdeles kritisabelt.
Jeg kom der ligeledes for at få deres tilbud på nye vinterdæk. Sådan 4 kunne de have solgt mig, hvis "servicen" havde været anderledes. Dem køber jeg selvfølgelig hos et andet firma.

1. september 2023

Besvarelse fra Dækpartner

"Hej Mette. Tak for at bedømme din oplevelse hos et af vores centre. Jeg er dog ked af, at den ikke var til mere end 1 stjerne. Jeg har snakket med det pågældende center, som anerkender at den pågældende medarbejder ikke var helt klar på hvad samarbejdet var med Falck vedr. Minitjek omfattede. Dette er nu blevet afklaret.
Normalt er vores folk i Kolding meget service minded og venligt, så beklageligt at du ikke oplevede det. Det er hermed oplyst til centret, så vi kan gøre fremtidige besøg bedre. Ha' en dejlig dag!