Vi er fra starten blevet taget godt imod, og alle møder med Eurodan har været rigtig behagelige. Vi får opdateringer om processen, så snart der er noget nyt. De er behjælpelige med at besvare s... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Siden 1978 har tusindvis af danskere bygget deres drømmehus med eurodan-huse. Husene er bygget med omhu, ansvarlighed og en udpræget sans for kvalitet - helt ned til den mindste detalje. Den tilgang til husbyggeri tiltaler en bred vifte af mennesker, ikke mindst fordi vi har formået at kombinere det høje kvalitetsniveau med et prispunkt, hvor alle kan være med. Vores huse er nemlig for alle, der drømmer om et ordentligt, gennemtænkt hus bygget af en bundsolid og ærlig virksomhed, der kan sit kram til fingerspidserne. Eller for at sige det på en anden måde: Et eurodan-hus er til hvem som helst, der ikke vælger hvad som helst. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller der er noget, du ønsker at høre mere om. Alternativt tag ud og oplev et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i hele landet - du vil helt sikkert finde boliginspiration af nærheden af din bopæl.
Rødekro, Vejle, Odense,, Aarhus, Aalborg, og Roskilde, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Vores byggedrøm har haft en del sving og uventede hjørner vi har skulle omkring (boligmarked i Københavnsområdet er tough), men vi er blevet mødt af dygtige, venlige og ikke mindst tålmodige folk fra Eurodan-Huse. Fra start har vi haft god og ærlig dialog og mødt kompetence, der har gjort at vi er meget glade for at have valgt Eurodan-Huse.

Besvarelse fra eurodan-huse as
Vi har haft et rigtig godt forløb med Eurodan. Fra start til slut har vi følt os taget i hånden, taget seriøst, og vi er både blevet set og hørt.
Vi er ikke de mest byggekyndige, men der har været plads til både undren såvel som “dumme” spørgmål, og hele vejen igennem har det været med gensidig respekt imellem os som bygherre og Eurodan.
Vi har været så heldige at have Jonas Hamann Munck som vores byggeleder, og der skal lyde den varmeste anbefaling herfra. Han har været nærværende, empatisk, tilstedeværende og reel. Alt det man ønsker fra én der har ens drømmehus i hænderne, og som er den der binder alle ender sammen.
Herfra en klar anbefaling til fremtidige nybyggere i forhold til at vælge Eurodan.
Mvh Pernille og Thomas

Besvarelse fra eurodan-huse as
Vi havde en god mavefornemmelse fra første møde med byggerådgiver og i processen med at sætte rammerne for vores drømmehus. Teknisk tegner fik gjort vores ideer til brugbare løsninger.
Byggeprocessen som blev styret af byggeleder Steen Boye Thygesen, forløb godt. God kommunikation sikrede at fejl og mangler blev udbedret undervejs.
Vi er så glade for vores skønne hus, som vi overtog til tiden!

Besvarelse fra eurodan-huse as
Christian Shanel Thomsen kontaktede os i fredags og tilbød en beregning på at lægge huset lidt højere på grunden af hensyn til det omliggende terræn. Allerede mandag modtog vi tegninger, der skitserede to scenarier og et fornuftigt pristilbud på det. Det afspejler det samlede forløb hos Eurodan, som vi indtil nu har oplevet særdeles positivt.

Besvarelse fra eurodan-huse as
Vi har været rigtig glade for eurodan-huse. Tingene har kørt på skinner hele vejen igennem og huset blev afleveret en uge før tid. Vi havde det rigtig godt med vores byggeleder Kurt Jensen, og der har ikke været problemer undervejs. Kurt er meget samarbejdsvillig og løsningsorienteret. Vil også fremhæve Emil fra Elxperten i Ikast, som var meget behagelig. Torben Futtrup som solgte huset til os, har vi også kun godt at sige om. Han fulgte os helt til dørs.
Dog kan der være dyre standard priser hos eurodan-huse, hvis der f.eks skal ændres på noget efter ubetinget aftale er underskrevet. (Eksempel 25 tkr for at hæve sokkelhøjde 10 cm, hvor den reelle pris for byggefirmaet er 2,5 tkr)
Kathrine og Henrik

Besvarelse fra eurodan-huse as
Christian har været meget hjælpsom. Hurtig til at svarer når vi har spurgt om noget. Kommet med gode indput.

Besvarelse fra eurodan-huse as
Vores byggeproces med Eurodan Huse har været en af de mest positive oplevelser, man som bygherre kan håbe på. Fra første møde har vi oplevet en professionel, gennemtænkt og imødekommende tilgang, som har skabt tryghed og overblik i alle faser. Der har været styr på detaljerne, hurtig respons, konstruktive løsninger og en oprigtig interesse i, at vores hus blev præcis, som vi ønskede.
En særlig stor tak til Freja Clinton Andersen, vores byggerådgiver, og Henrik Salsgaard, vores byggeleder. De har begge leveret en indsats langt ud over det forventelige – både fagligt og menneskeligt. Deres engagement og kommunikation har gjort hele processen tryg og overskuelig.
Resultatet taler for sig selv: Vi står nu med et hus, der afspejler kvalitet i både materialer og udførelse - og vi fik endda nøglerne en måned før tid.
Vi kan varmt anbefale Eurodan Huse til alle, der ønsker en tryg, professionel og kvalitetsbevidst byggeproces fra start til slut.

Besvarelse fra eurodan-huse as
Vi har netop afsluttet et fantastisk etårs-gennemgangsforløb, hvor alt simpelthen spillede. Marcus Dalgaard Henriksen tog hånd om alle opgaver fra start til slut, og intet blev overladt til tilfældighederne. Han er kvalitetsbevidst, behagelig og holder hvad han lover. 5 stjerner er næsten for lidt! 🌟🌟🌟🌟🌟

Besvarelse fra eurodan-huse as
Vi har bygget med Eurodan og er glade for vores nye hus. Der har været nogle bump på vejen i processen, hvilket der nok altid vil være. Vi ville ønske, at Eurodan ville skrue op for kvaliteten af det udførte håndværksmæssige arbejde og tage det til efterretning, i stedet for at byggeleders konstante svar var: “det er sådan vi bygger” når vi påpeger grimme, uhensigtsmæssige og forkerte løsninger af det udførte håndværkerarbejde.
Der gik mere end 1 år inden alle fejl og mangler fra overtagelsesdatoen blev udbedret, og måtte rykke byggeleder ad flere omgange for at få det til at ske.
Heldigvis blev Marcus Dalgaard Henriksen sat på til at stå for vores 1-års gennemgang. Marcus får 5 personlige⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Han har været yderst serviceminded, kompetent og pålidelig både i sin kommunikation og sin håndværksmæssige indsats. Han har kæmpet for at vi skulle komme godt i mål og være tilfredse. Han har gjort en forskel for os i forhold til at føle os hørt i rimelige krav, når man overtager et nybygget hus, samt hjulpet os i mål med kompensation for forkert udført murerarbejde. Marcus har lyttet og fulgt op på alle henvendelser og ført os i mål med en positiv oplevelse.

Besvarelse fra eurodan-huse as
Der har været en supergod kontakt til hr Kent Pedersen, som har fulgt op på de indvendinger, vi har haft.
Der er behandlet opgaver med en fornemmelse af faglig kompetence og en lydhørhed, som kun kan give den største ros til Kent Pedersen.

Besvarelse fra eurodan-huse as
Vi har købt et udstillingshus fra Eurodan, og hele kommunikationen har været upåklagelig. Vi fik utrolig kompetent rådgivning af Freja Clinton Andersen, som gjorde hele købsoplevelsen både behagelig og tryg. Hun tog sig god tid til at besvare alle vores spørgsmål og var gennemgående meget hjælpsom. Vi føler os virkelig godt behandlet og kan varmt anbefale både Eurodan og Freja.

Besvarelse fra eurodan-huse as
Servicemedarbejder, Kent Pedersen er en super kompetent og virkelig flink og hjælpsom mand. Tager (berettiget) brok fra os med et smil og får trumfet ting igennem som vi ikke selv har kunnet.
Tak Kent, du er en stjerne✨

God bygge oplevelse.
Flot håndværk og 100 % iorden.

Besvarelse fra eurodan-huse as
Vi er i gang med at bygge vores drømmehus sammen med EuroDan Huse, og oplevelsen indtil nu har været helt fantastisk. Fra første møde har vi haft en høj grad af tillid og en rigtig god mavefornemmelse.
En stor ros til vores byggerådgiver, Kjeld Larsen, som har været utrolig professionel og hjælpsom hele vejen, vores byggeleder Tommy Fischer, der har sikret et godt overblik og en smidig proces. Samarbejdet har været præget af åben kommunikation, hurtige svar og en følelse af, at vi bygger huset sammen som et team.
Det, der virkelig gør en forskel, er, at både byggerådgiveren og byggelederen går den ekstra mil for at hjælpe os – altid klar med løsninger, gode råd og støtte, når vi har haft spørgsmål eller behov for sparring.
Kjeld er årsagen for vi valgte EuroDan og Tommy er årsagen vi er stadig glad med vores valget. Vi glæder os til at se det færdige resultat og kan allerede nu varmt anbefale EuroDan Huse til alle, der ønsker en tryg og positiv byggeoplevelse.

Besvarelse fra eurodan-huse as
Vi var til møde med Anja i fredags, og det var uden tvivl den bedste behandling, vi nogensinde har fået i forbindelse med vores byggeprojekt. Hun var utrolig grundig, lyttede virkelig til vores ønsker og tog sig tid til at forstå, hvad der er vigtigt for os.
Det der gjorde størst indtryk, var hendes ærlighed og tilgang – hun prøvede ikke at presse os ud i noget, vi ikke var klar til, men guidede os på en professionel og respektfuld måde hele vejen igennem. Det skabte en tryghed, som betyder rigtig meget i en stor beslutning som denne.
På grund af Anjas rådgivning har vi valgt at gå videre med Eurodan, og vi føler os i de bedste hænder. Stor tak til Anja for en fantastisk oplevelse.
-Josefine og Frederik

Besvarelse fra eurodan-huse as
Efter vi byggede nyt hus for fire år siden med Eurodanhuse, har vi desværre oplevet en lang række problemer og fejl. Det kunne have været en meget belastende proces – men heldigvis har vi haft Kent Pedersen som servicehåndværker. Han har gjort en helt afgørende forskel.
Kent har ydet en ekstraordinær indsats for at sikre, at vi som kunder føler os hørt, taget alvorligt og mødt med den bedste service. Han stopper ikke ved “godt nok”, men arbejder målrettet på at finde de bedste løsninger, følger op og sørger for, at vi hele vejen igennem har følt os trygge.
Det er sjældent at møde en håndværker, der kombinerer faglighed med så stort et engagement og en oprigtig vilje til at hjælpe. Vi har oplevet, at han ikke bare udbedrer fejlene – han gør det med en professionalisme og omsorg, der giver os tillid til, at huset ender som det skal.
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling. Han er et lysende eksempel på, hvordan service kan løftes til et niveau, hvor kunden virkelig føler sig værdsat.

Besvarelse fra eurodan-huse as
Fra drømmehus til mareridt – presset, svigtet og efterladt på gaden
Jeg skriver som kunde hos Eurodan, der har fået ødelagt et ellers helt normalt familiebyggeri i Skovlunde. Det, der skulle have været et drømmehus, er efter min oplevelse endt som et mareridt, hvor vi som familie er blevet presset, svigtet og reelt efterladt på gaden.
Afleveringen skulle have været 31. oktober 2025. Få dage før får jeg besked om, at afleveringen aflyses, fordi “stophanen er defekt”. Senere konstaterer en autoriseret VVS, hyret af mig, at stophanen er klemt/bøjet af byggeplader – efter at jeg er blevet sendt rundt mellem egen forsikring, byggeskadeforsikring og Novofos, i stedet for at Eurodan bare tager ansvar for en skade, der er opstået under deres byggeri, hvilket resulterer i flere dage uden bolig for mig og min familie. Alligevel prøver Eurodan efter min opfattelse at tørre det hele af på mig – som om det er mig, der har beskadiget stophanen, og derfor mit problem.
Samtidig nægtes jeg byggenøgle, selv om mine møbler, hvidevarer og personlige ejendele står ude i regn og kulde, og jeg reelt står uden bolig. Huset står på et tidspunkt åbent uden lås, uden opsyn – men i stedet for at tage ansvar for sikkerheden, bliver jeg mødt med krav om, at jeg skal forlade huset, mens jeg er til stede med egne tømrere, som efter aftale er i gang med at sætte køkken op.
I dag er jeg ovenikøbet blevet presset til at acceptere afleveringsforretning på et tidspunkt uden varme og uden at tingene er bragt i orden, hvis jeg skulle have lov til at fortsætte med at få køkkenet bygget færdigt, selvom vi havde en reel aftale med byggeleder. For mig hænger det direkte sammen med, at jeg har varslet dagbod og krævet dækning af de udgifter, der følger af forsinkelsen.
For mig føles det som et forsøg på at “skubbe huset over disken” hurtigst muligt, uanset om det er beboeligt eller ej. At man i den situation ovenikøbet forsøger at kræve renter af entreprisesummen, oplever jeg som direkte respektløst.
Konsekvensen for vores familie er brutal: jeg står reelt på gaden med en hund med diskusprolaps og to små børn, hvor den ene er autist. Jeg ser mig nødt til at sende min hustru og børn til hendes mor i udlandet, mens jeg selv bliver i Danmark med vores hund, fordi der ikke er plads til os alle hos min familie. Det her er ikke bare “små skønhedsfejl” eller en lidt forsinket tidsplan – det er et forløb, der efter min oplevelse fuldstændig ignorerer, at der står en rigtig familie bag murstenene.
I dag handler det ikke for mig om kroner og øre, men mere om princippet. Det, der fylder mest, er, at man kan behandle en familie på den måde og efterlade os uden et reelt sted at bo, når vi har solgt vores gamle bolig i tillid til, at det nye hus ville stå klart. Jeg kender yderligere fire familier, der er tæt på at underskrive med Eurodan og allerede har fået tilbud. Jeg vil oprigtigt blive overrasket, hvis ikke mindst tre af dem vælger et andet firma efter at have hørt om vores forløb – hvis ikke de alle sammen gør det.
Min personlige oplevelse er klar: Eurodan har i dette forløb ikke udvist menneskelig forståelse, ansvarlighed eller vilje til reel løsning. Vi føler os presset, svigtet og efterladt med konsekvenserne – både økonomisk og menneskeligt. Min sag ligger nu hos advokat, og jeg ville ønske, at ingen andre familier skulle igennem noget lignende.
Hvis i endelig skal til at underskrive med Eurodan, så flet det ind i jeres kontrakt, det med en bygge nøgle, bygge af køkken, bryggers. Opbevaring af ting i tilfælde af at frist overskridelse, sideløbende med krav om dagsbod. Husk altid deres sælger siger en ting og byggeleder noget andet og deres område chef noget helt tredje. Så for guds skyld få de punkter ind i jeres kontrakter skriftligt og lad vær med at tage sælgerens mundtlige ord for givet, for de holder ikke ude i felten.
Med andre ord er Eurodan efter min opfattelse ikke en hæderlig virksomhed.
------------------------------------------------------------
SVAR RIKKE
Kære Rikke det passer ikke. Syndt, at det skal ende sådan. Noget som formentligt skulle have endt med 5 stjerner lander idag på 1 stjerne. Men det er fint i får skam den endelige anmeldelse når forløbet er ovre. Jeg har både vidner, dokumentation, video samt billeder der er understøttet med datoer. I høre fra min advokat.

Besvarelse fra eurodan-huse as
Vi har boet i vores Eurodan hus i 2,5 år nu. Der var lavet en fejl med vores endetagl som lå for tæt på gavlen.
Jeg tog fat i eurodan huse, efter et par rykkere, hørte først noget efter 2 uger efter (derfor ikke 5 stjerner).
Opgaven blev håndteret af Marcus fra serviceafdelingen. Det er simpelthen den bedste service vi kunne få. Løsningorienteret, kommunikativ, dygtig! Mens vi fik udbedret for problem fandt Marcus selv en fejl på vores udendørs fuger, som han også fik løst. Det er service! Marcus får 5 stjerner. Kommunikationen med eurodan huse, kan i godt gøre bedre

Besvarelse fra eurodan-huse as
Super god service ifm. reparationer på vores hus. Kent har været god til at svare, sørge for at tingene skrider fremad og god koordinering med håndværkere. Kvaliteten af arbejdet er også god, så TAK

Besvarelse fra eurodan-huse as
Min oplevelse med Eurodan-Huse i Aalborg har været lidt udover det sædvanlige. Jeg var så heldig at have Torben Futtrup som rådgiver og sælger under mit forløb. Han kæmpede virkelig en kamp for at vi skulle komme i mål med banker, tilladelser osv. Super god kundeservice, god vejledning og fair priser!
Den tekniske dokumentation blev ordnet rigtig hurtig og professionelt, hvilket jeg også er meget imponeret over. Så det var faktisk mest ved kommunen man kom til at vente på at byggeriet skulle komme i gang.
Jeg var heldig at få en gammel og dygtig ræv som byggeleder. Det var Kurt Jensen, der stod for mit hus. Der blev fulgt op hver fredag på det der var sket og det, der skulle ske, så følte mig altid godt informeret. Det gode med Kurt er, at han har været i faget i mange år, så han kan se de "fejl" der end måtte komme som selv jeg ikke kunne se. Det er fedt når man er stolt af sit håndværk og mener det skal være i orden. Det sikrer også, at jeg som kunde er mere tryg ved at tingene bare spiller når jeg får nøglerne. Og jeg må sige, at selv efter huset er overdraget til mig, følger de op på småting såsom fuger og små kosmetiske skader. Det er virkelig god service! Teamet fra Aalborg får mine varmeste anbefalinger og vil højst sandsynligt bygge med Eurodan igen, hvis der skulle komme en anden gang, af den ene årsag, at det har været en super oplevelse fra start til slut.