EuroAds Group Anmeldelser 47

1,3

Ikke andet end masser af spam, utroligt at firmaer arbejder sammen med dem ... afmelder man spammailen, kommer den bare fra en anden emailadresse

Nedenstående spam og lign har jeg modtaget ca. 10 stk af de sidste 14 dage. Hver gang med en ny afsender adresse. Men den side hvor man skal afmelde sig er den samme. Når man trykker på ”Unsu... Se mere

Modtager mega mange mails fra forskellige ting, som I står bag. Har ALDRIG tilmeldt min mailadresse hos jer....

1. Partnerprogramtjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

EuroAds er Danmarks mest innovative bureau og netværk inden for Affiliate- og præstationsbaseret markedsføring. For det danske team er Client Management i centrum og både annoncører og publisher partners er omfattet af dette. Vi arbejder tæt med vores samarbejdspartnere for at finde de optimale løsninger, tilpassede behov og vilkår for levering. Vi tilbyder vores annoncører adgang til smarte IT-løsninger for Affiliate-programmer og leadgenerering. Vores Account Managers søger en konstruktiv og åben dialog for at komme frem til specifikationerne for opsætning af kampagner og den bedste løsning for Affiliate-programmer og andre lead-løsninger. Tilsvarende tilbyder vi vores publisher partners det mest avancerede brugergrænseflade på markedet med en lang række løsninger og teknologier som forenkler arbejdsdagen og kapabiliteten til at levere. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du er nysgerrig på hvad det vil sige for dig at blive annoncør eller publisher partner.

1,3

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

SPAM SPAM SPAM

Når man trykker på ”Unsubscribe Newsletter” peger den på et simpelt link "vosmedia eu/no/blog/", som viser teksten.
” Dear valued customer,

We have registed your request to be removed from our newsletter. You will now be removed from the mailing list.”

Men uanset hvor mange gange jeg prøver at ”trykke” på unsubscribe fortsætter det.
Og det skal lige siges at det er min arbejdsmail konto som der bliver sendt til, og den har jeg aldrig anvendt ifm. En konkurrence.

Jeg har også anmeldt dette til forbrugerombudsmanden via "Klag-over-spam" siden.

8. november 2019

jeg har aldrig deltaget i nogen…

jeg har aldrig deltaget i nogen konkurrence som de påstå, og
aldrig givet dem lov til at sende mig deres spam.
Problemet er også at det er umuligt at afmelde. Når jeg forsøger bliver jeg ledt til en ny svindelside.

12. oktober 2019

Jeg stoler ikke på Euroads fremgangsmetoder / Se EVT. kontant eller kig på brugerpanelet.dk

Mit referencenummer er min mail adresse, da jeg modtager utallige mails fra jeres underfirma Brugerpanelet.dk
En af jeres mange daglige chikanerende henvendelser med konkurrencer hvor formålet er at sælge MIN information ud til firmaer som så kan prøve at sælge til mig. (det har ikke virket endnu, sorry) fik mig simpelthen til at sige at nu har jeg fået nok!

Denne måde at brande sig selv og sin virksomhed er virkelig ikke gå, så overvejer I at bruge Euroads til affiliate/andet - lad være! De er ligeglade, fuldstændigt - de lokker med gratis biografbilletter, store pengebeløb - og strikker disse mails sammen som var det fra en rigtig person.

Kære Euroads - kan vi ikke få et fair og retfærdigt marked, hvor I reklamerer ligesom alle andre på fair vis. Jeg er lidt ligeglad med hvor meget I bøjer lovgivningen, og at I holder jer inde for rammerne - I ved selv godt at I lokker godtroende folk der egentlig bare drømmer om at vinde en million, få en tur i biografen eller andet.

DR Kontant har også været efter jer - og jeg håber snart I forstår at jeres metoder udnytter en masse mennesker som desværre ikke er skarpe til det med at få læst vilkår og betingelser, inden de deltager i konkurrencer.

Det er en ond cirkel, og jeg håber virkelig I vil tage denne henvendelse til efterretning.
I fremgår, i min optik, som om I ikke har rent mel i posen.

25. august 2016
EuroAds Group-logo

Besvarelse fra EuroAds Group

Hej Daniel

Først og fremmest, så forholder det sig sådan med vores online konkurrencer, at så snart du starter en af vores konkurrencer bliver du registreret i
vores system med dine oplysninger. Dine oplysninger bliver hermed videresendt til vores samarbejdspartnere, når du begynder at besvare
konkurrencens spørgeskema. Det er derfor, at du nu oplever at disse virksomheder kontakter dig, da hele præmisset for konkurrencen er, at
virksomhederne kan kontakte dig efterfølgende i kommercielt øjemed. Dette præmis for at deltage i konkurrencerne, fremgår både på vores konkurrencers forside samt i betingelserne, som du skal acceptere før end du kan deltage.

Hvis du ikke ønsker at modtage flere henvendelser eller har forespørgsler til, hvilke af vores samarbejdspartnere du er registreret hos,
skal du blot sende en mail til info@brugerpanelet.dk og så vil vi hjælpe dig.

Jeg kan herudover pointere at vi ikke svindler eller bøjer lovgivningen med vores markedsføring og konkurrencer. Vi er i tæt samarbejde med vores advokatfirma og alle vores konkurrencer forholder vi til markedsføringsloven, herunder paragraf 6, således at disse ikke overtræde nogle love. Der er konkurrencer som slutter hver anden uge, hvilket vil sige, at vi finder vindere to til tre gange om måneden. Vinderne bliver fundet på tværs af henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland og bliver herefter offentliggjort på vores hjemmeside www.brugerpanelet-klub.dk.

Jeg håber at dette svar, giver dig et bedre perspektiv på vores produkt.
Du må have en god dag -

Sofie - EuroAds.

Super fedt affiliate netværk!

Vi har gennem flere år samarbejdet med Euroads (både Dk, Sve, No og Fin.)
Vi promoverer deres kampagner via forskellige trafik-kilder og det har været en stor hjælp at have kontakt til deres hjælpsomme publisher managers.
Hvis du laver affiliate- eller performance marketing, så er Euroads bestemt blandt de mest seriøse netværk. De betaler til tiden , et godt split tillige med.
Har kæmpe udvalg af gode kampagner.
Uden Euroads og (nogle få andre nordiske netværk), ville vi aldrig have kunnet starte virksomhed og beskæftige os med vores online marketing proffesionelt. Så vi kan hos Sommer Eriksen Marketing Aps kun sige tak, og anbefale andre seriøse publishers at tilmelde sig hos Euroads.

18. november 2014

Manglende registration af leads, og ingen svar på mails

Har flere gange kørt kampagner på Euroads, hvor de registrerer kliks men "desværre" ikke lige får leadsene registreret også. Det skete for et par år tilbage, men for et par måneder siden lod jeg tvivlen komme dem til gode; blot for at opdage, at intet har ændret sig. Lavede selv et køb gennem affiliatelinket, og kun klikket blev registreret. Og ja, det er sat korrekt op, og har ikke problemer, når jeg har kører kampagner ved konkurrerende netværk.
Jeg har skrevet til deres kontakt-mail flere gange over en længere periode, men har aldrig modtaget svar. Men hvis man søger lidt rundt på nettet (udenfor Trustpilot), kan man da også hurtigt se, at der er mange, der føler sig snydt af Euroads.

Ingen virksomhed er fejlfri, men man må som det mindste forvente svar, når man kontakter et firma med en fejl fra deres side. Ellers forsvinder troværdigheden totalt.

11. februar 2014
EuroAds Group-logo

Besvarelse fra EuroAds Group

Hej Kasper

Vi er helt enige om at et svar er på sin plads. Vi havde desværre fået sat en kontaktmail forkert op, så ingen modtog din henvendelse. Vi beklager dette :(

Mht. til det manglende lead så var problemet at den pågældende type af registrering ikke udløste en kommission. Således er aftalen med vores kunde og kampagnen sat op. Dette skulle være forklaret per email.

Mvh
EuroAds

bedre affiliate program fåes ikke.

Kan helt klart anbefale euroads da det er meget meget let at navigere på deres hjemmeside og tracking fungere perfekt på deres kampagner. Har prøvet andre partnerprogrammer, men de virker indviklet og bøvlet i forhold til når man skal hente sine bannerkampagner.

5. juli 2013

EuroAds er en fantastisk samarbejdspartner.

Hvad end du har brug for af hjælp står EuroAds altid klar med åbne arme. Man kan altid regne med gode tips og tricks til nye kampagner og muligheder. Alle kontaktpersoner for de forskellige lande er tilgængelige, giver god, kompetent og hurtig kundeservice.

Kan kun anbefales herfra.

13. juni 2013

Kan ikke være nemmere

EuroAds er super simpelt at bruge og de udbetaler altid til tiden. De er seriøse og har kampagner der egner sig til alle sider. Det her kan alle finde ud af og kan bruges både af private og erhverv. En god måde at tjene ekstra på hvis man har lidt besøgende på sin side.

29. januar 2013

Jeg har kun et ord at sige om Euroads nemlig - Perfekt - Vi har altid modtaget vores penge til tiden og der kommer hele tiden nye kampagner som lever op til forventningerne. Hvis du ikke allerede bruger dem, så er det på tide du ansøger :)

16. oktober 2012

Mange års professionelt arbejde

Jeg har efterhånden arbejdet sammen med Euro Ads igennem 7 år, og jeg er altid blevet mødt af professionelle og hjælpsomme kontaktpersoner. Penge udbetales til tiden og uden det store bøvl.

Et andet plus er, at de flere gange har forhørt sig om forslag til nye tiltag hos "os" - samarbejdspartnerne.

Thumbs up herfra.

Fremragende netværk

Euroads har et af de bedste og bredeste udvalg af kampagner i Norden - som samtidigt er i et godt og brugevenligt system.

Der er god gennemsigtighed over kampagner, hvilket giver bedst mulighed for at væle de ønskede kampagner.

Udover et stort udvalg er der fremragende service og punktlighed i betalinger.
Kan varmt anbefales

5. juni 2012

God service, bredt udvalg.

Vi har arbejdet sammen med Euroads siden 2010, og har altid være meget tilfredse med samarbejdet.

Euroads har et bredt udvalg af kampagner i et godt og brugevenligt system. Der er god gennemsigtighed som gør det nemmere som annoncør at vælge de kampagner med god performance.

Professionelt netværk

EuroAds store fordel i branchen er klart deres store udvalg af kampagner i hele Skandinavien, hvilket helt naturligt gør dem til en vigtig samarbejdspartner. Desuden har EuroAds gode priser på deres kampagner og giver god personlig service i alle lande, hvilket har gjort samarbejdet til en win-win forretning.

16. maj 2012

God service!

Mine erfaringer med euroads er gode. Specielt kunderservicen har jeg været glad for. Der var opstået et problem i forbindelse med et lead fra min hjemmeside, som jeg vidste havde fundet sted og kunne dokumentere havde ført til salg.
Klikket fremgik også af oversigten, men ikke at det havde ført til salg. Jeg kontaktede kunderservice, der var hurtige til at svare og som gik videre med sagen hos udbyderen. Over en periode på ca. 1 måned forsøgte euroads, at komme frem til en løsning, men da udbyderen sagde, at de havde udbetalt beløbet for det salg til et andet sted og der ikke var udsyn til nogen løsning, så valgte euroads at kompensere mig med gavekort der havde tilsvarende værdi på 400 kr. Kunderservicen er efter min mening helt i top!

12. maj 2012