Tegnende en Guld ejerskifteforsikring da vi købte vores el-bil. Da vi så havde brug for forsikringen, og både Renault, eget værksted og FDM samstemmende var enige om, at reparationen af bilen burde... Se mere
Ifm. køb af vores hus tegnede vi en ejerskifteforsikring hos ETU, som jeg i dag mest vil betegne som tyveri…! Forud for købet var der en række forhold omkring elinstallationerne som skulle u... Se mere
Super god service efter stormskade, ingen problemer med dækning. Virkelig god og effektiv mailkorrespondance med taksator, hvor man fik svar meget hurtigt. Og der blev taget hånd om skaden. Så ETU for... Se mere
Vi har i dag haft endnu en sag behandlet hos ETU af deres ejerskifteforsikringsteam. Jeg vil gerne give dem min varmeste anbefaling. Vi har desværre måtte bruge dem flere gange, men er blevet mød... Se mere
ETU Forsikring tilbyder forsikringsløsninger til private kunder samt små- og mellemstore virksomheder med fokus på en god og personlig forsikringshandel. Når du som kunde vælger at tegne forsikringer hos ETU Forsikring, vælger du samtidig vores gode service. Både i forbindelse med tegning af forsikringerne, samt når skaden er sket. Vi har den holdning, at det er, når skaden er sket, at vi, som forsikringsselskab skal vise, at du har valgt rigtigt.
Hærvejen 8, 6230, Rødekro, Danmark
- info@etuforsikring.dk
- www.etuforsikring.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Virkelig dårlig forsikringsselskab
Virkelig dårlig forsikringsselskab. Jeg har bøvlet med dem siden år 2021.
ETU Forsikring har anerkendt at skaden er dækningsberettiget. ETU Forsikring har flere gange accepteret udbedring af skaden (både skriftligt og mundtligt) men skaden er endnu ikke udbedret.
Jeg kunne desværre ikke vælge nul stjerner.
Sagen verserer nu hos Ankenævn for forsikringsklager.
Svar til Camilla d. 09 april 2024.
Hej Camilla.
Hvordan skulle det kunne lade sig gøre når alle fagfolk oplyser at løsningsforslaget ikke er muligt?
I har haft hyret fagfolk til at give tilbud på udbedring i henhold til forslaget i syn og skønsrapporten, de oplyser alle at løsningsforslaget ikke kan lade sig gøre.
Så venligst fortæl mig hvordan det skulle kunne lade sig gøre?
Vh Kenneth

Besvarelse fra ETU Forsikring A/S
Tak for lynhurtig respons på…
Tak for lynhurtig respons på henvendelse. - Jeg håber ikke det bliver nødvendigt.....

Besvarelse fra ETU Forsikring A/S
Et firma der faktisk opfylder deres formål
Har modtaget en virkelig fin service de gange jeg desværre har haft brug for dem. Det er så dejligt med et forsikringsselskab der går lige den ekstra mil for at undersøge sagen. Her føler man sig som et menneske og ikke bare en der betaler. De lever fuldt op til det de lover.

Besvarelse fra ETU Forsikring A/S
Gode priser på forskellige forsikringer…
Gode priser på forskellige forsikringer og hurtig sagsbehandlingstid når man indmelder en skade. Det nemt og ligetil 👍

Hold jer væk
Hold jer væk. De er mere interesseret i at undgå at betale, end de er i at hjælpe

Besvarelse fra ETU Forsikring A/S
Fuldt tilfredsstillende forløb ved…
Fuldt tilfredsstillende forløb ved udbedring af vandskade

godt råd og hjælp
det jeg skrev er en god og hurtig hjælp og god vejledning

Besvarelse fra ETU Forsikring A/S
Totalt svigt af kundeservice og ansvar: Min skuffende oplevelse med ETU Forsikring A/S
Jeg har desværre haft en meget skuffende oplevelse med ETU Forsikring A/S. Efter at have indgivet en klage for mere end en måned siden, har jeg stadig ikke modtaget nogen form for respons eller løsning på mit problem.
Min klage vedrørte en skade, som jeg mente burde være dækket af min forsikring. Jeg fulgte alle de nødvendige procedurer og dokumenterede skaden grundigt med billeder. Til trods for dette og stærk støtte fra fagfolk som min VVS'er og en taksator, har ETU Forsikring valgt ikke at behandle min sag retfærdigt.
De henviser til forsikringsbetingelserne på en måde, der virker som undvigelse af ansvar, og ignorerer tydelige beviser og anbefalinger fra eksperter. Det virker som om, at de er mere interesserede i at undgå at betale end at levere den service, de markedsfører.
Jeg er dybt skuffet over den manglende professionalisme og service fra ETU Forsikring A/S og kan ikke anbefale dem til nogen.

Besvarelse fra ETU Forsikring A/S
Super oplevelse, reel personlig kundeservice og intet bøvl.
Har nu haft et par sager kørt igennem ETU og kan varmt anbefale dem.
I modsætning til andre større forsikringsselskaber er det nemt at anmelde skader og man kan direkte kontakte taksator for at blive opdateret eller informere om en pågående sag.
Jeg sætter stor pris på at man kan undgå lange ventetider på mail/telefonkø, men direkte kan kontakte relevante medarbejder via mail telefon og vedkommende kender en og den sag man refererer til.
Tusind tak til ETU, for at gøre det der kunne være et mareridt af skader, til en god oplevelse i stedet. Også en personlig tak til taksator Tom, for at besvare spørgsmål og være til rådighed med godt humør og en sund indstilling til hvad der er ret og rimeligt.
Klar anbefaling herfra og vi har nu samlet alle vores forsikringer hos dem.

Hold jer væk!
Gebyr, gebyr og flere gebyr.
Og hvis du så vælger et andet selskab, selvom du har været kunde tæt på 10 år, hvor vi aldrig har haft skader eller andet, så vælter det frem med endnu flere gebyr, for at komme ud af aftalerne med dem.
Kan ikke anbefales overhovedet!
Glad for at vi ikke skal have noget at gøre med dem fremover!

Besvarelse fra ETU Forsikring A/S
God og grundig gennemgang af…
God og grundig gennemgang af forsikringerne.

Billigt og pålideligt forsikringsselskab
Har altid fået en hurtig og pålidelig behandling i dette selskab, så vil klart anbefale dem.

Bedste kundeservice ever
Min kat havde hjertesvigt og måtte aflives efter 2 dyre undersøgelse på dyrehospital og dyre universitets hospitalet for at sikre, at den kunne reddes. Det kunne den ikke.
Samme dag jeg indsender anmeldelsen, får jeg en besked fra Jane Skademedarbejder, at det gør hende utrolig ondt at høre, at vores kat måtte aflives. Dernæst alle penge tilbage om 3 dage (minus selvrisiko selvfølgelig) samt en hun opsiger vores forsikringspolice med udbetaling af restpræmie om 3 dage også.
Dette er den bedste service ever
Når vi på et tidspunkt er klar til ny kat vælger jeg ETU forsikring igen
TAK

Besvarelse fra ETU Forsikring A/S
ETU kan på ingen måde anbefales!!
ETU kan på ingen måde anbefales!!
Vi købte for 1½ år siden et 1½ år gammelt hus der er bygget af tidligere ejer. Af den årsag tegnede vi naturligvis en ejerskifte forsikring i troen at vi så kan få hjælp hvis der opstår fejl eller noget ikke er i orden.
Der er nu nogle skader på taget, som vi opdager grundet frosten i vinteren 2023/24, som vi melder til ejerskifte forsikringen.
ETU afviser alle vores henvendelser med den årsag at vi skal reklamere til bygherre, som jo er den tidligere ejer. Han kan jo ikke gøre noget og der er ikke garanti på et hus.
ETU kan på ingen måde anbefales, de frasiger sig ethvert ansvar og jeg vil på ingen måde betegne deres foretagende som en "forsikring", det er dybt uprofessionelt det de gør og de snyder bare pengene fra dig.
For din skyld - VÆLG IKKE ETU selvom det er billigt...
Vi skulle have gået med et rigtigt forsikringsselskab, nogle ting er bare for billige til at være sande!!!

Besvarelse fra ETU Forsikring A/S
Altid svare på telefone og email
Altid svare på telefone og email. Billigt også.

Besvarelse fra ETU Forsikring A/S
Varm anbefaling af ETU, skade via ejerskifteforsikring
Overordnet set så har jeg oplevet en meget god process med ETU ift. at opnå dækning og udbedring af en skade via ejerskifteforsikring.
Ved første anmeldelse af skaden blev den afvist af ETU ift dækning, dog på et forkert grundlag som jeg gjorde opmærksom på. ETU var hurtig til at svare og var enige i min betragtning, og herfra har jeg udelukkende positivt at sige om hele processen fra estimering af skadens omfang og udbedring. Jeg har ligeledes sparret med taksator ift hvad der synes at være den bedste løsning/udbedring af skaden.
Det har været virkelig rart med denne sparring fra ETU, hvor man ellers hører mange andre (hos andre forsikringsselskaber) hvor det nærmere bliver en "kamp" om at opnå dækning med forsikringsselskabet.
Skaden vi har fået udbedret var en skade ift. fugtindtrængen fra inddækninger ved tagvinduer.
Vi har en udvidet ejerskifteforsikring hos ETU med "fuld dækning" over en udvidet periode på 10 år. Vi valgte bevidst en relativt dyr men også bred dækning i mange år frem, og det er rart at se at dette har været det rette valg, hvor man føler sig sikker på at få den rette hjælp hvis det er nødvendigt.
Kan kun varmt anbefale ETU herfra, og jeg vil klart kigge på om andre af vores forsikringer skal en tur forbi ETU. Jeg kendte ikke selv til ETU før omkring 1 år siden da vi søgte efter ejerskeforsikringer.