D. 7. april 2026 bliver der trukket 11,32 Euro på min bankkonto for en “Ethiopian Bible”. Den er aldrig modtaget 😭😭😭 Da jeg ikke kan finde nogle mails fra Etsy (muligvis er den / de blevet slette... Se mere
Pakke bestilt start Marts. Så godt de dårlige anmeldelser. Kan ikke følge pakken medmindre man opretter en profil.. den er naturligvis heller aldrig kommet. Heldigvis er værdien kun 59 DKK. Hold jer... Se mere
Købte signeret hockey puck. Den dukkede aldrig op. Elendig shipping info, ingen info om pakkens DHL nummer, ingen kontakt til mig, elendig kundeservice fra Etsy med ubehjælpsomme svar. Undgå Etsy for... Se mere
Oplevelsen vurderes meget lav fordi hele processen har været unødigt langsom og frustrerende. Afsenderen var længe om at indlevere pakken, og nu er den forventede leveringsdato også overskredet. D... Se mere
Buy and sell handmade or vintage items, art and supplies on Etsy, the world's most vibrant handmade marketplace. Share stories through millions of items from around the world.
Storbritannien
- www.etsy.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Købte en SKODA trøje
Købte en SKODA trøje
Den kom aldrig og pengene tilbage heller aldrig
Så jeg kikker aldrig der mere 🤨
Bedre end frygtet
Jeg bestilte en laptop sleeve d. 4/11, men havde forinden læst de dårlige anmeldelse, specielt såfremt man køber noget udenfor EU, så bestilte "kun" for ca. 300 kr og checkede omhyggeligt at varen blev leveret fra et EU land (Polen) for at undgå told m.m. Jeg havde ingen forventninger overhovedet, men mod alle forventninger er mit sleeve ankommet d. 16/11, så det endte godt. Turde nok godt købe der igen, men ikke for et stort beløb og slet ikke med levering fra non-EU. Dog er leveringstiden lidt lang.
Dårlig kvalitet og dårlig hjemmeside
Jeg har købt plakat hos dem og de var skral dårlig kvalitet og det er en meget dårlig hjemmeside de skulle i have haft en stjerne fra mig
Jeg fortryder inderligt at jeg ikke…
Jeg fortryder inderligt at jeg ikke læste disse anmeldelser, inden jeg valgte at købe på Etsy.
En fuldstændig absurd retur politik hvor man ikke kan returnere en vare, med mindre man kan dokumentere at den er i stykker.
Har mistet 1600 kr. Utroligt og trist at de har narret så mange mennesker.
Købte en jakke for 1.300 kroner
Købte en jakke for 1.300 kroner, men den kom aldrig og fik ingen penge retur
Pas på med og købe på etsy!
Opdtaering!
Jeg fik den åbnet den og suspenderet 3 gange, hver eneste dag efter første gang, og hver gang har de skrevet at det var deres fejl, og nu for 4 gang er den lukket igen, og denne gang skriver de at jeg har overtrådt deres regler men kan ik sige hvilke og kan ik diskutere sagen ydeligere, der røg så for over 1000kr køb som jeg ikke få glæde af mere da det kun var over deres side, total fup side!!!
Pas på med og købe på etsy!
Jeg har efter 4 køb få lukket min konto permanent uden en mail om hvorfor og at det er sket, opdager det først da jeg skal tilgå min konto for og printet de mønstre jeg har købt og ikke kan og modtager blot en side hvor der står at min konto er permanent lukket og jeg kan sende en Appeal hvilke jeg selvfølgelig gjorde.
Så nu har jeg en del mønstre jeg ikke kan til gå og en afventende ordre jeg ikke kan tjekke om bliver sendt, det er jo tyveri af købernes penge, for kan se andre har oplevet det samme.
Så skuffende!!!!
Kun gode oplevelser med etsy
Jeg har handlet rigtig meget hos etsy, over flere år, og er aldrig blevet snydt. Det er en god ide at tjekke dem man køber os, hvor de kommer fra og se på hvor mange gode anmeldelser de har fået fra andre kunder, da etsy forhandlere går meget op i deres anmeldelser. Jeg er utrolig glad for at bruge etsy, det er et nemt system, både hvis man gerne vil kommunikere med en forhandler eller når man skal betale. Jeg handler primært kun indenfor for EU, for netop at undgå told, da du ikke kan betale told på etsy, og postnord vil altid tage et håndteringsgebyr, så det er vigtigt at holde sig for øje at hvis man ikke vil betale det, så lav en søgning hvor man søger ingen for EU. Og altid tjekke hvor meget de forskellige forhandlere tager i forsendelse. Hvis man holder øje med alt dette, så går man altså meget nødigt galt i byen med etsy. Jeg vil forsætte med at bruge etsy, da jeg også gerne vil sætte små forhandlere som også laver deres egne ting.
HOLD JER VÆK. DE STJÆLER JERES PENGEP
Har bestilt et mobil cover. De har har hævet pengene, men ikke sendt coveret. 3 måneder er gået nu og de svare ikke når man kontakten dem på mail. HOLD JER VÆK. DE STJÆLER JERES PENGE
kun gode oplevelser
Har personligt kun gode oplevelser med at handle fra Etsy.
Kan klart anbefales.
Snydt for knap 5000 kr
Ja. ikke så meget andet at sige end at jeg blev snydt for en halv månedsløn.
ALDRIG handl her
Svindlere!
Svindlere!
Bestilte miniature figurer for 1.050,- kr. til mine børns rollespil..
Har modtaget 1 ud af 3 pakker men mangler stadig 2 pakker til ca 800,-
bestilte det 25/7-24.
Min konto er blevet lukket permanent (af ukendt årsag?), og jeg kan ikke få kontakt til kundeservice, da dette kræver at ens konto er åben. Man kan så appellere at ens konto er blevet lukket, og der står man får svar inden for 14 dage, men jeg har intet hørt. overhovedet trods flere appeller.
Jeg har til gengæld fået mails om levering hvor der står at varen er
"ordered" d. 25 Juli
"shipped" d.12. september
og forventet "Delivery Dates" 15. - 27. AUGUST!
-Mailen modtog jeg 12. September, altså 2 uger EFTER de fortæller mig at pakken senest vil være der! Kuk kuk!
Farvel til Etsy.
Den værste selskab og service
Den værste selskab og service. Jeg har ikke fået min vare, beløb blev trukket, jeg kan ikke komme i kontakt med nogen, der kan hjælpe med status...
Jeg fik mine penge retur efter 2 måneder
Jeg bestilte en vare som aldrig kom. Jeg var dog i høflig online dialog med Etsy og fik endelig mine penge retur efter 2 måneder.
Modtog 5 klistermærker til min bil i en…
Modtog 5 klistermærker til min bil i en _konvolut_ så de var ødelagte ved modtagelse. Handler ikke ved Etsy igen.
Mega godt snyder der ikke
Er kun blevet scammet en gang men…
Er kun blevet scammet en gang men ellers ikke og det var fordi jeg begik den fejl og ikke læste deres reviews først
Har gjort siden dag og har nu kun haft gode oplevelser...husk nu selv om du er blivet scammet er butikkens skyld ikke Etsy
Advarsel mod at benytte Etsy
Advarsel mod at benytte Etsy. Jeg er blevet snydt for 1600 kroner. Jeg bestilte en paryk og har hverken fået den eller pengene tilbage som jeg har bedt om.
Jeg har tidligere været sælger på Etsy
Jeg har tidligere været sælger på Etsy, men da jeg ville genoptage handel, skulle mit creditkort verificeres og det endte med at de forsøgte at få 8000 ukrainske penge fra mig. Min bank var vågen og spærrede mit kort. Og nu har jeg problemer med overhovedet at kunne slette min "butik".
problemfrit
problemfrit, handlen forløb som forventet, og uden komplikationer.