Jeg bestilte engang 3 Harley Davidson T-Shirts for et par år siden og jeg fik kun 2 af dem den ene t-shirt jeg havde bestilt var ok men den anden jeg fik havde huller i og den tredje kom aldrig og ved... Se mere
D. 7. april 2026 bliver der trukket 11,32 Euro på min bankkonto for en “Ethiopian Bible”. Den er aldrig modtaget 😭😭😭 Da jeg ikke kan finde nogle mails fra Etsy (muligvis er den / de blevet slette... Se mere
Pakke bestilt start Marts. Så godt de dårlige anmeldelser. Kan ikke følge pakken medmindre man opretter en profil.. den er naturligvis heller aldrig kommet. Heldigvis er værdien kun 59 DKK. Hold jer... Se mere
Købte signeret hockey puck. Den dukkede aldrig op. Elendig shipping info, ingen info om pakkens DHL nummer, ingen kontakt til mig, elendig kundeservice fra Etsy med ubehjælpsomme svar. Undgå Etsy for... Se mere
Buy and sell handmade or vintage items, art and supplies on Etsy, the world's most vibrant handmade marketplace. Share stories through millions of items from around the world.
Storbritannien
- www.etsy.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bruger Etsy rigtig ofte
Etsy fungerer lidt ligesom Amazon, du køber af en selvstændig gennem siden. Jeg har personligt aldrig haft problemer og nemt fået returneret min vare, hvis der er nogle problemer. Jeg generelt køber inden for EU og har altid modtaget varen. Det kan godt tage noget tid, men har købt virkelig mange print derinde og er super glad for siden.
Kan de levere når der er corona?
Er fuld tilfred med Etsy.
Er fuld tilfred med Etsy.
fik pakke til tid.'en søde sælg at skrev med.
produkt virke til være godt.'En ny rem til min task i personlig mål.
Hilsen Hanne
Masser af kunsthåndværk, men også masser af annoncører
Masser af kunsthåndværk, men osse flere og flere annoncører - og selvom man søger på håndlavet, kommer der masser af annoncør-resultater. Men mange flotte ting fra hele verden.
God kundeservice!
Selve Etsy som hjemmeside og "organisation" er super god. Det er jo private folk der sælger egne ting, så hvis der er bøvl, er det med denne og ikke Etsy. Jeg havde bøvl med en sælger, hvor jeg bad Etsy staff om hjælp, og med det samme kom mine penge retur med en undskyldning fra Etsy og en mail omkring, at de ville kontakte sælgeren. Jeg bruger nok ikke hjemmesiden igen pga. sælgerne på siden, men Etys' kundeservice og hjælp er altså i top
Forfærdelig service
Forfærdelig service. Bestile d.8 december - på trods af løfte om levering før jul, var der ingenting d.5 januar...
Køber...tror jeg...i england....varen…
Køber...tror jeg...i england....varen kommer fra ukraine og svarer mildt sagt ikke til forventningerne..... og lev. vil ikke modtage varen retur.... iøvrigt er det pænt dyrt at sende pakker til ukraine....
Rene Hagen dk
Linden Leather Co - Virkede fint og god service :-)
Købte hos Linden Leather Co igennem ETSY.
ETSY fik mit kort spærret pga den måde som de indløser kreditkort på, så vurderede banken det var svindel og spærrede kortet :-(
Så det endte med jeg måtte handle med paypal direkte med Linden Leather Co som var super prof. -Jeg fik varen til tiden og i en høj kvalitet.
Eget ansvar, men fantastisk app!
Købte engang en unik nederdel fra Litauen og fik den 2 uger senere uden nogle problemer. Fantastisk spændende app med en masse unikke ting, men self. Er der flere private mennesker og shops som man ikke kan stole på, men det er meget nemt at gå ind på shoppens side og læse anmeldelser. Og husk tolden. Men ellers er det en mega god app! Er 100% tilfreds
Købte en gæstebog fra etsy Ukraine
Købte en gæstebog fra etsy Ukraine. Ikke nok med god kommunikation fra sælger i forbindelse med produktet men også hurtig levering. 1dag før forventet.
Er ikke sidste gang jeg handler derfra.
Bestilte nogle magneter fra…
Bestilte nogle magneter fra TheArtfulBadgerUK d. 31/3-19, som ikke er modtaget endnu.
Jeg betalte for "Fully tracked delivery" - hvilket kostede 150 kr ekstra, men tænkte, så er jeg sikker på at kunne følge pakken, hvis Postnord er Postnord.
Den første pakke blev afsendt i midten af marts, deadline for afsendelse overskredet med 4 dage, men jeg fik ikke noget tracking nummer. Jeg rykkede sælgeren mange gange for det nummer, men hun ville selv kigge på det. Og så tog hun på ferie.
Det var ikke før starten af maj hun fik fingeren ud, og fik "sendt" den igen. D. 7. maj fik jeg nu et tracking nummer, men siden da har der stået på Royal Mails hjemmeside: "The sender has let us know this item will be with us soon." - det står der stadig.
Så jeg valgte at køre en dispute case, som blev afgjort torsdag. Selvom sælger havde fået besked på at komme med bevis på, at den var afsendt, så gjorde hun det aldrig. Der var 3 'Etsy's Dispute Resolution team' over sagen, 2 af dem godtog ikke at sælger havde købt fragt over Etsy, som et bevis for afsendelse. Det gjorde den sidste.
Siden da har jeg ikke hørt fra sælger, jeg har ikke fået min pakke og jeg har ikke fået mine penge retur.
Pas på når du køber fra en shop på Etsy. Du kan få hvad du betaler for, men går det galt, så har Etsy IKKE din ryg.
SLET OG RET AFPRESNING!!!!!! og dertil ond virus til de utilfredse
UP-DATE ultimo 2019 - Jeg begik den fejl at tjecke etsy igen, efter +6 mdr, jeg tænkte, "det kunne jo være" - Men nej, alt var det samme, "Min side" var fyldt med endnu mere snavs - forban--de øgleunger!
VÆRRE VAR VIRUS - JA - VUPTI UD AF INGENTING NEDKOM DER EN ONDSINDET VIRUS PÅ MIN PC - TILFÆLDIGT?
JEG TROR DET IKKE! Det er almindeligt kendt at toiletfirmaer som dette, har en "virus døds liste" - her er resultatet. LOCK ALDRIG PÅ DETTE SITE, DET ER IKKE DET VÆRD!
Oprindelig anmeldelse:
Totalt uden nogen som helst motivation eller søgning, bliver ens ens side overlæset med "beskidt" tøj. "Bundløse" trusser i lange baner o.l.. TING DER ALDRIG HAR VÆRET SØGT PÅ! - overhovedet
Når man så efter urimelig ihærdighed endeligt kommer igennem til hvad de kalder "kundeservice", så er det en samling ligeglade, dovne, "service blinde", der ikke vil kunne finde deres egen bagdel, med begge hænder.
Hvad man skal høre på af direkte fornærmenne p-s og l-rt, fra firmaets udvalgte forulempere, er troligt.
"Nej de har ingen mulighed for at ændre eller fjerne noget på min side" Hvad fa---n er det for noget p-s. Hvem styrer så deres hjemmeside? Hvem skriver det der er på den?
At man kan lukke sådan engang fæces ud.
Det man så siger er: "Du skal bare søge en hel masse, på en masse andre ting på sitet, så forsvinder det på et tidspunkt"!
Så hvis man ikke adlyder, så forurener de ens side. Det er afpresning, fair and square.
SÅ HOLD JER HELLERE HELT VÆK. .
Dette er et virkeligt sygt sted.
Etsy var en god oplevelse.
Jeg købte en vare fra Ukraine via Etsy.com.
Det tog lang tid før min vare kom, men det var hverken Etsy's eller forhandlerens skyld, men vores -og deres- postvæsen.
Der er MANGE ting på Etsy, som ikke findes på eBay feks. Meget spændende side.
Inkompetent
Prøvede at købe et alpacka halstørklæde ,men af ukendt årsag godkendte de ikke mine bankoplysninger ??
En rigtig god oplevelse
Jeg bestilte fra en sælger på Etzy og fik ikke kun varen, men også vareprøver og rabatkoder, som jeg kunne bruge fremover eller give videre til venner. Det er ikke sidste gang, at jeg handler der. God stil.
Etsy, et mekka for folk som gerne vil ha' fat i de lidt mere unika ting
Har handlet et par gange på Etsy, og har endnu ikke oplevet noget negativt. Sælgerne er søde og venlige, der er god kommunikation. Selvfølgelig vil der altid være et par rådne kar imellem, men de findes overalt på nettet.
Desuden kan man, inden man handler, tjekke op på sælgerne og udfra det, vurderer om man vil købe hos dem.
Min varer er altid kommet og priserne er ofte overkommenlige, det giver lidt sig selv, går man efter kvalitet, uanset hvor du handler, sker det ofte man må betale lidt mere.
Det er korrekt at når man handler på Etsy, er det ofte med sælgere fra hele verden, hvilket også har betydning for forsendelses tiden og fragt/told priser. MEN det er altså dit job og være vaks ved havelågen, når et land IKKE er en del af EU, er det logik for burhøns, at der vil komme told på. Ja det er surt da den ofte kan være høj!, men så må man jo holde sig til de sælgere der er indenfor EU's grænser!
Etsy scorrer penge på uvidende købere
Etsy scorrer penge på uvidende købere , ved reklamation henviser de bare sælger :-( . Det var bare trække tiden og adskillige lovninger på varen var på vej .Heldigvis gjorde jeg indsigelse hos min bank , og har idag modtaget at jeg har fået pengen retur :-) Det tog bare ca 1/2 år :-( HANDL ALDRIG PÅ ETSY :-(
Etsy er som en rigmands WISH
Etsy er som en rigmands WISH
Lige så stort et gamble, hvis ikke mere fordi man som regel bruger reel tid og penge på produkter. Jeg er så heldig aldrig at have haft en dårlig oplevelse med det, gud ske tak og lov, men man kommer altså langt med at læse et par anmeldelser og være vågen.
Køb fra folk med mange gode anmeldelser og mange salg. Hvis butikken har ingen salg, lad være medmindre du kan lide at gamble.
Etsy lover intet så forvent intet, men du kan da i det mindste kontakte sælger - hvis de da svare.
Dårligt førstehåndsindtryk
Forsøgte at købe noget på etsy, pengene blev trukket fra min konto, men fik hverken bekræftelsesmail eller det jeg havde bestilt :(
Fed side.
Fed side.
Har købt meget gennem Etsy og tilmed fået penge retur da sælgeren pludselig “forsvandt” uden at ha’ afsendt min vare.
Det giver ihvertfald mig en hvis tryghed, at jeg kan få pengene retur hvis det ikke er som det skal være.