Etlyklarborg.dk Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 170 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor begejstring for de utrolig søde og detaljerede nisser, som skaber en dejlig stemning og passer perfekt ind i deres personlige samlerobjekter derhjemme. Forbrugerne pointerer gentagne gange, at udvalget af forskellige figurer og julepynt er helt fantastisk, hvilket gør det til en fornøjelse at handle her. Anmelderne bemærker også, at leveringstjenesten fungerer upåklageligt med lynhurtig forsendelse, og at pakken altid ankommer i perfekt og forsvarlig indpakning. Desuden fremhæver folk den nemme og brugervenlige hjemmeside samt den fremragende kundeservice, som hurtigt hjælper, hvis der skulle opstå problemer med en vare undervejs.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice og fremhæver generelt den hurtige forsendelse... Se mere

Product

Kunder deler positiv meninger om produkt med stor tilfredshed og glæde over de visuelt flotte og fine varer.... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv og roser det dejilige og smilende personale for altid at levere en god og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personale og udtrykker stor tilfredshed med servicen. Forbrugere... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, idet forbrugere fremhæver, at tingene er visuelt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte en varer som var istykker . Kontaktede kundeservice og mega hurtig svar og mega god service . Iløbet af få dage fik jeg en ny vare tilsendt . Denne gang er varen bare iorden så helt klart 5 stje... Se mere

Jeg elsker Klarborg nisserne. Samler årspar og nisserikker. Og så har jeg mange enkelt nisser også. Lejligheden er for lille til at de alle kan komme frem til jul. Så de kommer frem på skift. D... Se mere

Meget tilfreds. Altid en fornøjelse at handle hos Klarborg, både på nettet og i Gammelbo. Man bliver i sådan et dejligt humør, om det er trolde, nisser, dyrebørn eller andet man køber.

Kære Etly jeg elsker dine nisser og snemænd for du er rigtig god til at lave dem og jeg glæder mig altid til der kommer noget nyt så bliv ved med at lave dem mvh Christina Midtgaard

1. nr. 13 af de 148 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik

På Etlyklarborg.dk finder du Danmarks største udvalg af Klarborg Nisser og Etly Klarborgs unikke designs. Etlyklarborg.dk drives af familien selv, Etly Klarborg og hendes 3 sønner Martin, Mads & Mathias. Vi har 60 dages fuld returret og 365 dages byttegaranti. Etly Klarborg har i mere end 39 år designet utallige unikke designs og på etlyklarborg.dk finder du Danmarks største udvalg med mere end 450 forskellige designs. Du finder også mere end 50 designs som kun forhandles hos Etly selv, som er vores Collectors Kollektion. På etlyklarborg.dk og i vores butik Gammelbo, ønsker vi at gøre vores bedste for at du som kunde får den bedste oplevelse og vi står altid klar til at hjælpe. Find også Klarborgs digitale samlerkatalog på samlerkatalog.dk. Opretter du dig på samlerkatalog.dk, så får du adgang til det online samlerkatalog, hvor du kan tilføje de produkter som du har i din samling og derved holde styr på din Klarborg samling.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Det er en dejlig butik

Det er en dejlig butik. Pigerne var søde.
Skal helt sikkert der op igen ❤️

28. maj 2026

Hej Marianne

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i Butik Gammelbo, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Mors dags bamser ;)

Jeg køber mors dags bamser hos Klarborg og jeg er super tilfreds med købene ;)

Hej Michaeliya

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at mors dags-bamserne blev taget godt imod. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Venlig betjening

Venlig betjening

26. maj 2026

Hej Ulla

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede en venlig betjening. Vi håber at byde dig velkommen i Gammelbo igen snart.

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig levering. Bestiller helt sikkert igen.

26. maj 2026

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os at hører, at du havde en gd oplevelse med både vores hjemmeside og leveringen.

Vi håber at byde dig velkommen igen!

Ida Marie / Klarborg Kundeservice

en stille og rolig med god tid til at…

en stille og rolig med god tid til at se alle nisserne

Hej Tove

Tak for din anmeldelse og for dit besøg i Butik Gammelbo.

Vi er glade for, at du oplevede butikken som et sted, hvor der er tid og ro til at nyde alle de små detaljer. På gensyn i Gammelbo.

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

Hej!

Tusind tak for anmeldelsen!

Vi er glade for, at du er tilfreds med både service og levering.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse

GODE TILBUD

GODE TILBUD, HURTIG AFSENDELSE OG 1 LILLE OVERRASKELSE I PAKKEN🙂

Hej Elaine

Mange tak for anmeldelsen!

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både tilbuddene, den hurtige levering og den lille overraskelse i pakken.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Ida Marie / Klarborg Kundeservice

Jeg modtog i dag min pakke for Klarborg…

Jeg modtog i dag min pakke for Klarborg jeg har bestilt to morsdag 26 og en mors dagsbamse 22 da jeg åbnede pakken så var det kun en mors dagsbamse 26 og en mors dag 22 jeg mangler en mors dag bamse og jeg ringede til firmaet dårlig service dårlig kundeservice nu venter jeg bare på at se om de ville sende mig den morse jeg mangler 26

22. april 2026

Besvarelse fra Etlyklarborg.dk

Jeg har snakket med min kollega der tog telefonen. Så vidt jeg forstår har hun gjort alt hvad hun kunne, da hun ikke står for webshoppen. Hvis der er nogen fejl i en ordre er det bedst at skrive til info@klarborg.com da det er her alle spørgsmål og reklamationer bliver taget. Dem i vores butik har ikke noget med webshoppen som sådan at gøre. ☺️

Derudover er vi selvfølgelig kede af at du mangler en vare, men vi er kun mennesker og med mange ordre sker der desværre fejl engang imellem.
Vi har sendt dig en ny vare og vi håber selvfølgelig på at du har lyst til at bestille hos os en anden gang. ☺️

Vi beklager besværet.
Mvh. Anja / Klarborg kundeservice

Den bestilte vare, svarede nøjagtig til det lovede og det jeg havde set på hjemmesiden.
Den kom lynhurtigt og glæder mig over, at det sker hver gang jeg bestiller noget fra jer.
Tak 🙏

Nemt og hurtigt

Det er nemt og finde og bestille vare, fra deres hjemmeside.
Og de leverer super hurtigt.

Meget nemt at bestille.

Meget nemt at bestille.
Godt indpakket
Og hurtigt leveret

Pakken kommer hurtigt

Pakken kommer hurtigt, og hvis der er nogle skader på figurene, så er det nemt og hurtigt at komme i kontakt med kundeservice, og der er ingen problemer med at få byttet en vare med fejl på.
Hilsen Jeanette

Mvh. Anja / Klarborg kundeservice

Hurtig levering, Nissen var pakket godt ind.

Altid et godt køb

Altid en god fornemmelse af, at det er mit rigtige valg af nisse køb… 😁😁😁
Dejligt med online køb… og hygge ved præsentationen af varerne
Tak for jer…

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. 😊
Dejligt at hører du synes vores præsentationer er hyggelige.

Fantastiske dejlige

Fantastiske dejlige, søde nisser. Og smukke morsdagsbamser. Elsker alt ved klarborg.

Mvh. Anja / Klarborg kundeservice

super hurtig og sikker levering

super hurtig og sikker levering. Altid pakket forsvarligt ind.

Besvarelse fra Etlyklarborg.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. 😊