Esteworld Hair Transplant & Plastic Surgery & Dental Clinic

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

1. Hårtransplantationsklinik
  2. Tandklinik
  3. Plastikkirurgisk klinik

Esteworld hair transplantation, plastic surgery, dental aesthetics and skin care team is comprised of experienced health care professionals – including hair restauration specialists, plastic surgeons, facial plastic surgery specialist, dermatologists, cosmetic dental experts and support staff – who are at the ready to help you realise all your appearance goals. Our patients can choose from wide range of procedures for hair, face, breast and body, the most advanced plastic surgery and hair restauration options including robotic hair transplantation, hair auto-cloning, breast implants, facelift, nose surgery, liposuction among others. We wish you a pleasant journey to a whole new beautiful you!

Overtrædelse af retningslinjer

Professionelle!!

Fik lavet min hår transplantation hos dem, alt gik efter planen. Rigtig høflig og venlig personale. Klinikken var ren. Virkelig glad for at jeg valgte dem. Tak for alt!!

2. april 2026

Kære Haydar,

Tak, fordi du valgte vores klinik og delte din positive oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at du havde en dejlig oplevelse, og at vores service overgik dine forventninger. Dine venlige ord motiverer os til fortsat at yde enestående service til alle vores kunder. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden, så du kan få endnu en fantastisk oplevelse.

Med venlig hilsen,
Esteworld Hospital Group

Jeg vil gerne sende min dybeste tak til…

Jeg vil gerne sende min dybeste tak til hele teamet på Esteworld for den fantastiske behandling og støtte, vi har fået under hele forløbet med min datter.

En særlig tak til Dr. Bukem Cuce for hendes professionalisme, tryghed og varme tilgang – vi følte os i de bedste hænder fra første dag. Tolken Gul Uzunoglu har været en uundværlig støtte og sikret, at vi hele tiden har forstået alt, og at kommunikationen har været klar og tryg.

Sygeplejerskerne Sema og Nurhan har udvist så meget omsorg, varme og tålmodighed – det har betydet alverden for både os som forældre og for min datter. Og ikke mindst assistent Melek, som altid har mødt os med et smil og har været utrolig hjælpsom gennem hele processen.

Vi har følt os set, hørt og taget alvorligt hele vejen igennem. Tak for at gøre en svær tid lettere og for at tage så godt imod os. Vi er dybt taknemmelige.

Bahar Celik

28. april 2025

Kære Bahar,

Tak, fordi du valgte vores klinik og delte din positive oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du havde en dejlig oplevelse, og at vores service overgik dine forventninger. Dine venlige ord motiverer os til at fortsætte med at levere enestående service til alle vores kunder. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i fremtiden til endnu en fantastisk oplevelse.

Med venlig hilsen,
Esteworld Hospital Group

Aysel hanim dakik isinde basarili…

Aysel hanim dakik isinde basarili disiplinli ve guleryuzlu biri. Kendisine tesekkurler

15. august 2024

Sayın Meltem,

Kliniğimizi tercih ettiğiniz ve olumlu deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Güzel vakit geçirdiğinizi ve hizmetlerimizin beklentilerinizi aştığını duymak bizi çok mutlu etti. Nazik sözleriniz, tüm müşterilerimize olağanüstü hizmet sunmaya devam etmemiz için bize motivasyon sağlıyor. Gelecekte sizi tekrar ağırlamayı ve yeni bir harika deneyim yaşatmayı dört gözle bekliyoruz.

Saygılarımızla,
Esteworld Sağlık Grubu

Vis anmeldelser på alle sprog. (966 anmeldelser)