Estaldo Anmeldelser

4,2

Fantastisk forløb med Estaldo – kan varmt anbefales. Jeg har netop solgt mit hus i Saltum gennem Estaldo, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Salget gik lynhurtigt. Allered... Se mere

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med mit boligsalg med Estaldo. Mit indtryk er at normale ejendomsmæglere typisk sender en elev som aldrig har set lejligheden før og derfor heller ikke kan... Se mere

Jeg kendte faktisk ikke Estaldo, inden jeg skulle sælge mit hus, så jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente. Men jeg må sige, at jeg er blevet utrolig positivt overrasket. Jeg har være... Se mere

Via Facebook fik vi af Estaldo.com mulighed for at checke boligværdi på vores hus. Svaret vi fik var ca. 50% fra den virkelige verden, hvilket jeg efterfølgende gjorde opmærksom på. Man undskyldte si... Se mere

1. Ejendomsmægler
  2. Boligmægler

Om Estaldo

Landsdækkende ejendomsmægler Estaldo er skabt, fordi vi mener, det er uretfærdigt, at man skal betale så mange penge for at sælge sin bolig.

Køberne besøger ikke længere de lokale ejendomsmæglerkontorer. I stedet finder de boligen online på boligportalerne. Derfor kan boligsalget i dag gøres nemmere, smartere og ikke mindst til en meget lavere pris.

Hos os får du alt det, som du forventer af et boligsalg!

Hvis du blot tager dig af fremvisningerne, så tager vi os af resten. Det er jo også dig, der kender boligen bedst. Vi har ingen skjulte gebyrer eller smarte bonusaftaler, kun én fast pris.

Fair og gennemskueligt.

Vores priser:
Start dit boligsalg 6.995 kr.
Når din bolig bliver solgt 17.500 kr.

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

35 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Et rigtig godt og billigere alternativ…

Et rigtig godt og billigere alternativ til typiske mæglere. Jeg har sparet mange ved at vælge Estaldo, men er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Der er et par ting, man skal gøre selv i modsætning til andre firmaer, men dette kræver ikke alverden. Solgte min lejlighed på 1,5 måned efter blot 3 fremvisinger. Håndteringen har været professionel gennem hele forløbet.

5. december 2024

Penge sparet ✅
Kvalitet ✅
... Og vigtigst af alt - Boligen solgt ✅

Tusinde tak for de mange rosende ord - Det sætter vi enormt meget pris på 😊🙏

Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe til med endnu et salg i fremtiden. Vi sidder i hvert fald altid klar til at hjælpe 😊

Estaldo.com

Fra EDC til Estaldo - Det virker!

Vi gik fra EDC til Estaldo og fik en helt anden oplevelse af et boligsalg. Estaldo havde, i modsætning til førstnævnte, et klart engagement, lynhurtige besvarelser og en effektiv markedsføringsstrategi. Vi fandt vores egne fremvisninger langt mere effektive ift. vidensdeling og opfølgning. Jeg har solgt hus 8 gange før og kommer ikke tilbage til de "traditionelle" ejendomsmæglere igen, der reelt set blot er uinteresserede døråbnere med for mange kunder. Så, Estaldo, forfin jeres forretningsmodel, men gå ikke ind i samme lejr som de andre. God jul!

20. december 2024

Wow! 🙏🤩

Tusinde tak for anmeldelsen - det er helt overvældende 😊

Vi er så glade for, at du har haft et godt forløb her hos os. Vi stræber altid efter at skabe et boligsalg, hvor kunden er i centrum, og hvor tingene gøres lidt mere effektivt.

Vi fortsætter med at gå vores egne veje - Og forhåbentligt kan vi gøre hele processen endnu bedre og en smule smartere, end man ellers er vant til som boligsælger.

Du må endelig vende retur i fremtiden - Så sidder vi klar til at hjælpe endnu engang 😊

Estaldo.com

Jeg har solgt både sommerhus og…

Jeg har solgt både sommerhus og rækkehus gennem Estaldo, og jeg kan varmt anbefale dem. De er utrolig gode til at give detaljeret feedback og altid styr på, hvad både sælger og køber skal have udfyldt.

12. december 2024

Hej Brian,

Tusinde tak for de søde ord, som er bragt direkte tilbage til Teamet her hos Estaldo.

Held og lykke fremad 😊

Nemt

Nemt, hurtigt og lige til
Helt klart anbefales

12. december 2024

Hej Dorte,

Kort og godt.
Du får det kort tilbage også: Tusinde tak for de søde ord 😊

God oplevelse!

Efter at have forsøgt med en "normal" mægler i et par år... uden at have solgt huset, så valgte jeg at gå med Estaldo.
"Normale" mægleres evner ved eksempelvis fremvisninger, opfølgning mm. har sjældent imponeret mig - nærmere det modsatte... og da jeg selv arbejder som sælger til dagligt - så var valget ganske let!
Oplevelsen med Estaldo har hele vejen primært været super god - og jeg vil til enhver tid anbefale alle... at overveje at vælge Estaldo frem for en "lokal" mægler.

26. november 2024

Hej Michael,

Tusinde tak for dine 5 stjerner.

Så lang tid du har en erfaren ejendomsmægler med til at forhandle, lave papirarbejde og stå for alt det juridiske. Så kan du netop fremvise bedre end nogen anden.

Jeg er helt overbevist om at de lokale mæglere også er dygtige, men vi er overbevist om hos Estaldo, at det er dig som kender din bolig bedst selv.

Du er altid velkommen i fremtiden, hvis du skulle stå i en salgsituation igen.

Venlige hjælpsomme kompetente…

Venlige hjælpsomme kompetente folk.Ingen ventetid når man kontakter dem.Det dur.

26. november 2024

Hej Thomas,

Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder mere end du aner og vi gør vores bedste på at samle på 5-stjernede oplevelser.

Vi sidder klar på telefonen fra 9-16, hvis du skulle få lyst til at snakke med os en anden gang :)

Estaldo.com

Har været en perfekt oplevelse...KÆMPE ANBEFALING HERFRA!

Jeg kan på alle måder anbefale Estaldo. Deres professionelle måde at drive dette skarpe koncept giver mig som sælger mulighed for selv at fremvise og svare mulige køber. Min kontakt ved Estaldo, Kim, har været fantastisk effektiv og en god forhandler for mig. Estaldo kan med deres lave pris og skarpe koncept udkonkurrere alt andet jeg har kigget på. Ved tidligere salg af hus betalte jeg 75.000 kr. for et salg ved en alm. ejendomsmælger, ved Estaldo sparer jeg ca. 65% - Tak for det!

22. november 2024

Det er os der takker Thomas 🙏😊
Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe med salget.

Tusinde tak for de rosende ord - Vi er blæst helt bagover af positiviteten. Jeg sørger for at sende det forbi Kim og resten af teamet.

Du må endelig vende retur igen 🏡😊

Oplagt valg

For en sælger som mig (der ikke har noget imod selv at stå for fremvisninger af rækkehuset) er Estaldo et ikke bare prisbilligt valg men også et oplagt valg, for det er lidt sjovt at kunne følge salgsprocessen på nært hold. Mere nært hold end med en traditionel mægler.

13. november 2024

Besvarelse fra Estaldo

For os er det vigtigste i salget gennemsigtighed. Vi er derfor enormt glade for, at du netop lægger vægt på den del af processen.

Tusind tak for anmeldelsen, og for at vi måtte være en del af dit boligsalg. 😊

Estaldo.com

Professionel håndtering af vores boligsalg

Allerede fra første samtale, havde vi en god og tryg kommunikation med Estaldo /Steffen og resten af holdet bag Estaldo.
De har alle haft tiden og kompetencerne til at svare på alle vores spørgsmål, og været en god sparringspartner ifbm. med vores egne fremvisninger og ikke mindst, da der stod to hold købere, som vi skulle forhandle med og vælge imellem.
Vi havde haft til salg i et år før vi gik til Estaldo, og herefter tog det 3½ mdr. - nu kan vi endelig komme videre.
Tak til Estaldo og alle deres medarbejdere, som jeg kun kan give de bedste anbefalinger herfra. Derudover så er det skønt at kunne sælge sin bolig, uden at blive "flået" på økonomien. Eneste forskel er kun, at vi selv skal åbne døren for køberne - ellers er der ingen forskel - og det ved vi, idet det nu er det 8.hus vi sælger. Så ...hvis det nogensinde bliver aktuelt igen - så vil jeg helt sikkert vælge Estaldo igen.

4. november 2024

Besvarelse fra Estaldo

Vi er simpelthen så glade for, at vi kunne hjælpe jer videre 😊 Tusinde tak for tilliden i forbindelse med salget af boligen 🙏

Jeg sørger for at sende de rosende ord videre til hele teamet her hos Estaldo - Og ikke mindst Steffen, der har hjulpet med jeres salg.

I må endelig vende retur igen i fremtiden - Så hjælper vi gerne endnu engang 🏡

Held og lykke med de nye boligeventyr 😊

Meget hjælpsom.

Meget hjælpsom.
Venlig

1. oktober 2024

Tusinde tak for din anmeldelse Bente 😊
Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse.

Jeg sender dine 5 stjerner forbi hele kontoret! ⭐⭐⭐⭐⭐

Estaldo.com

Jeg har brugt Estaldo til to salg som…

Jeg har brugt Estaldo til to salg som gik hel fint med god dialog mellem mægler og jeg.
Jeg har primært haft Kim og han har været super god.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger dem :-)

23. oktober 2024

Besvarelse fra Estaldo

Tak fordi vi måtte være en del af dine boligsalg 😊
Og tusinde tak for anmeldelsen - Den sørger jeg for at sende forbi Kim og resten af teamet.

Du må endelig vende retur i fremtiden 🙏

Ikke særlig stor succes

Jeg havde desværre ikke den store succes med Estaldo. Efter næsten et år resulterede det kun i 6 fremvisninger og 2 uforpligtende bud. Efter at have skiftet til Home fik jeg på blot 1.5 måned omkring 14 fremvisninger og 4 seriøse bud, og solgt.

En anden udfordring med Estaldo var, at man ikke kunne angive foretrukne tidspunkter for fremvisninger. Det betød, at dialogen med potentielle købere ofte startede negativt, da jeg ofte måtte afvise deres foreslåede tidspunkter. Det burde være relativt enkelt at implementere en sådan funktion, som kunne forbedre købsoplevelsen.

Jeg synes stadig, Estaldo er et spændende koncept, og det virker sikkert godt i mange tilfælde – måske var jeg bare uheldig, og dårlig til at fremvise selv (har zero sælger gener)

Økonomisk set: Home koster mig 75.000 kr. ved salg i alt, og ingenting, hvis boligen ikke sælges. Med Estaldo ville det have kostet mig 27.000 kr. ved salg i alt, mens der var en udgift på ca. 3.000 kr. selvom de ikke fik den solgt. Set i bakspejlet kunne jeg dog have sparet penge, hvis jeg havde valgt Home fra starten, da stigende obligationskurser har ført til, at jeg nu tjener 60.000 kr. mindre på at indfri mit lån til en dårligere kurs. Dette er noget, man bør overveje, når man vælger en billigere ejendomsmægler i håb om at spare penge.

Redigering efter Estaldos svar (som de har afgivet efter en e-mailkorrespondance, meningen var vi skulle have et video-opkald men blev brændt af, på trods af jeg tog midlertidigt pause for arbejde og gik ned på en café og afventede):

👉 Salgspris og bud:
Jeg solgte min bolig for 1.085.000 kr., efter Home satte den til salg for 1.165.000 kr. Desværre var markedet præget af, at boligen havde været til salg i et år uden succes, hvilket gjorde det udfordrende for Home.

Under Estaldo modtog jeg et bud på 1.080.000 kr., som jeg accepterede, men køberen kunne desværre ikke få godkendt sit lån i banken. Derudover kom der et bud på 1.000.000 kr., som jeg i første omgang takkede nej til, da jeg ikke var klar over, at obligationskurserne var hastigt stigende. Først efter Estaldo havde videregivet mit afslag, blev jeg oplyst om kursændringerne. Jeg ændrede derfor mit afslag til en accept, men køberen var desværre allerede ude af billedet.

Kan desværre ikke dele boligens addresse, da Estaldo rapporterer min anmeldelse til trustpilot når jeg gør. Generelt gør de en del for at få den fjernet.

👉 Kursgevinst:
Ved buddet på 1.000.000 kr. gjorde Estaldo mig efterfølgende opmærksom på, at det var en fejl at sige nej, da kurserne var stigende. Det frustrerede mig, at denne information ikke blev givet tidligere som en del af deres rådgivning. Dette var den sidste dråbe, der fik mig til at skifte til en mægler, der både kunne sælge boligen og give ordentlig vejledning. Ingen af delene lykkedes med Estaldo.

👉 Fremvisninger:
Estaldos 3D-model er en god løsning til at filtrere mindre seriøse købere fra, men det fungerede ikke optimalt for min bolig. Lejlighedens største salgsparameter er panoramaviewet over Øresund, som ikke kom til sin ret i et 3D-scan eller billeder.

Den endelige køber blev en ung kvinde, der blev tiltrukket af Homes præsentation, som benyttede lettere redigerede billeder for at skabe interesse. Dette sikrede, at hun kom til en fremvisning og forelskede sig i udsigten. Det førte til, at Home kunne få hende til at hæve sit bud fra 1.000.000 kr. til 1.085.000 kr.

Det er korrekt, at rentefaldet over sommeren sandsynligvis havde en positiv effekt, men det afgørende for salget var Homes fokus på at få folk til at opleve udsigten i virkeligheden.

👉 Booking-funktion:
Glad for at Estaldo trods alt værdsætter min feedbank.

14. august 2024

Hej,

Tak for din feedback.

Jeg er ked af, at din oplevelse med Estaldo ikke levede op til dine forventninger, men jeg er glad for, at du har fået solgt din lejlighed nu.

Som du gør opmærksom på, så var renteniveauet i perioden, hvor vi havde lejligheden til salg og markedet noget anderledes svært.

Jeg kan se det bedste bud vi havde, var på 1.080 mio kr. og at du er endt med at sælge boligen i samme prisniveau hos den lokale mægler - dog til et højere salær 😢

Derfor er det naturligvis også endnu mere ærgerligt, at de to potentielle købere vi havde til din lejlighed ikke endte med en endelig handel.

Vi arbejder hver eneste dag på at gøre det billigere, lettere og mere enkelt at sælge sin bolig.

Jeg sætter derfor også stor pris på din feedback, som er sendt videre til vores team og jeg er glad for, at du fortsat ser potentiale i Estaldo.

De bedste hilsner 😊

Estaldo.com

Fedt koncept som sælger din bolig…

Fedt koncept som sælger din bolig mindst lige så hurtigt som traditionel ejendomsmægler.

Vi oplevede som sælger kun positive tilbagemelding på os som fremviser. Vi kender trods alt ejendommen bedre end en traditionel mægler nogensinde vil.

De varmeste anbefalinger herfra.

1. oktober 2024

Besvarelse fra Estaldo

Der er nemlig ingen, der kender boligen bedre end ejeren selv 😊

Tusinde tak for at give os lov til, at blive en del af salget. Du må endelig vende retur igen i fremtiden 🙏

Lejlighed solgt hurtigt

Lejlighed solgt hurtigt, Estaldo er med dig hele vejen gennem salg af din bolig👌

4. oktober 2024

Besvarelse fra Estaldo

Vi er så glade for, at lejligheden blev solgt hurtigt 💪🥳

Men det betyder mindst lige så meget for os, at du har oplevet et forløb, hvor vi har været med hele vejen igennem salget 🙏

Tak fordi vi måtte være en del af dit boligsalg.

Estaldo.com

Let, gennemført og god kommunikation

Det har været en god oplevelse at bruge Estaldo. Det er nemt og hurtigt at komme i gang og platformen har en fin on-boarding ift. at komme i gang og hjælpe med at uploade de ting der skal bruges.
Den "manglende" fysiske kontakt bliver uden problemer udlignet med en god kommunikation med ejendomsmægleren over mail og telefon (i vores tilfælde Mikkel).
Det har været en tilfredsstillende oplevelse hele vejen igennem og kan roligt anbefale andre at prøve dem ad :-)

16. september 2024

Let, Gennemført og Godt 🥳
... Så simpelt kan det siges 🙏

Tusinde tak for de rosende ord - Vi er så glade for, at din oplevelse hos Estaldo var positiv. Også selvom vi ikke mødes fysisk - Heldigvis sørger vi for at smile alt vi kan i telefonen 😊

Du må endelig vende retur igen på et senere tidspunkt 🙌

Estaldo.com

God kundeservice og markedsføring og…

God kundeservice og markedsføring og efterfølgende et hurtigt salg med en professionel afvikling

12. september 2024

Besvarelse fra Estaldo

Tak fordi vi måtte være en del af dit boligsalg 😊🏡
Det er vi så glade for.

Og tusinde tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Transparent

Transparent, nemt og smidigt...
lettere kan det ikke siges.

11. september 2024

Besvarelse fra Estaldo

Transparens er netop hvad vi kæmper for i branchen 😊💪

Så vi er enormt glade for, at det netop er den del, du fremhæver. Vi håber, at vi kan være med til at gøre boligsalg mere gennemskueligt og ikke mindst billigere for alle boligejere.

Tak for at vi måtte hjælpe med dit salg 😊🏡

Estaldo.com

Ikke værd at gentage en anden gang

For at være ærlig, så oplevede jeg, at Estaldo var meget opsøgende og hjælpsomme lige op til underskrivelsen af kontrakten, til at hjælpe med mit salg.

MEN..
Jeg har gentagne gange (og udelukkede) oplevet manglende initiativ og engagement fra Estaldos side i forbindelse med salget af min ejendom. På trods af mine egne forsøg på at tage initiativ til åbent hus-arrangementer og prisjusteringer jeg skal tage kontakt til Estaldo hver gang. De er hverken proaktive eller særligt interesseret når først boligen går live. Det er en skam, og ikke værd at gentage en anden gang.

Det er bestemt ikke den mindre besparelse værd i forhold til andre traditionelle ejendomsmæglere.

Jeg har bedt om at komme ud af formidlingsaftalen af samme grund 👆🏼

26. august 2024

Hej Mark,

Tak for din anmeldelse. Jeg vil gerne besvare den så præcist som muligt. 😊

Efter din anmeldelse har vi haft en god samtale på et videokald, og jeg takker for din tid.

Her nævnte du, at du faktisk havde modtaget e-mails fra os med forslag til åbent hus og prisniveau, men at du havde slettet dem.

Derfor er jeg også ked af, at du beskriver os som uinitiativrige.

Jeg har desuden taget et ekstra kig på det område, din lejlighed ligger i.

Her kan jeg se, at flere lejligheder på din vej har været til salg hos lokale ejendomsmæglere i op mod 1.200 dage, og du desværre allerede har opsagt aftalen hos os efter kun 100 dage.

I den periode har vi annonceret din bolig på sociale medier, Boligsiden, Boliga og DBA, hvilket har resulteret i over 1.200 besøg og næsten 700 virtuelle 3D-fremvisninger. Så selvom der ikke har været fysiske besøg, har mange interesserede købere set din bolig online hjemme fra sofaen.

Med tanke på, at vi har rakt ud med både pris og åbent hus, synes jeg selvfølgelig, det er drønærgerligt, at du sidder tilbage med en oplevelse af, at vi ikke har været proaktive.

Derfor vil vi bruge din oplevelse til at forbedre vores kommunikation fremadrettet. 👍

De bedste hilsner,

Direktør, Estaldo.com

Proffesionel ejendomsmægler

Man betaler 50000 Kr mindre, end hos andre mæglere, og får samtidig god support.

19. august 2024

50.000,- sparet - Og så endda med god support 😊
... What's not to like 🤷‍♂️

Vi er så taknemmelige for, at vi fik lov til at hjælpe med boligsalget. Du må endelig vende retur igen i fremtiden 😊