De charger 80€ for ingenting det koster 14$ husk at bruge adressen der ender på .gov - ikke .org der ikke er beskyttet men kan benyttes af alle platuglerne. Hvorfor er der ikke re... Se mere
ESTA.DK er ikke en virksomhed - Det er et SCAM!!! De oplysninger du skal give er ikke tilstrækkelige til at få et ESTA. De stjæler ganske enkelt 99 dollars fra dig og i værste fald står du i US Custom... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Efter 12. januar 2009 er det et krav, at alle danske statsborgere, der rejser til De forenede Stater under Visa Waiver Programmet skal søge om ESTA (Electronic System for Travel Authorization). ESTA er en obligatorisk rejsetilladelse.
Brug IKKE esta.dk
Dette er bedrageri - det koster 14 dollars, og man skal ansøge om ESTA på Homeland Securitys officielle website
Esta.dk tager 100 dollars - og leverer ingen nødvendig service. Det er en skandale, at denne og andre lignende sider ikke forlængst er lukket ned af Forbrugerombudsmanden.
ESTA Electronic system for travel…
ESTA Electronic system for travel authorization
PAS GODT PÅ. BRUG ALDRIG DENNE SIDE DE TAGER KR. 10.657 FOR NOGET DER KOSTER 14 DOLLARS
Bondefangeri !!!!!!!!
Bondefangeri !!!!!!!!
Hjemmesiden ligner grangiveligt en dansk udgave af esta ansøgningen, men Charger bare +80USD mere Per ansøgning end den officielle side. Vi kæmper stadig med at få vores penge retur. Brug aldrig den service (eller mangel på samme) !!!!
Tvivlsom forretningsmodel men god behandling
Samme oplevelse som andre i forhold til at føle mig vildledt om fakta for ydelsen. Når dette er skrevet så fremgår alle fakta rent faktisk af deres forretningsbetingelser når disse læses grundigt.
Når jeg giver 5 stjerner er det fordi jeg uden det mindste bøvl (dagen efter) fik refunderet mine penge for 2 ansøgninger. Den ene dog fratrukket de obligatoriske 14 USD da ansøgningen var gået igennem og vi havde modtaget visum.
Så tvivlsom forretningsmodel men trods alt ærlige mennesker.
Falsk hjemmeside
Falsk hjemmeside, der godt nok arrangerer et esta visum til dig, men trækker overpris. Det lykkedes os at få dem til at refundere beløbet, men den eneste kontakt med dem der er mulig, er over kontaktformularen på hjemmesiden. Hverken mail eller telefonnummer er ægte.
FØJ FOR SØREN!
FØJ FOR SØREN!
Snyd og bedrag i Kenneth Falke klasse. Skulle søge en ESTA til en klassetur med min skole, og min lærer sagde, at jeg skulle anvende mig af denne hjemmeside. Teknisk er han måske ikke, men et ekstragebyr på 74 USD? Det er sgu for groft. Tænk på, hvor mange mennesker den her hjemmeside snyder dagligt! Ikke nok med det, så er hjemmesiden baseret i Guatemala og ejet af en gut ved navn Mario Solis. Meget troværdigt.
Så nederen
Så nederen!!!!
så er min mand lige blevet frarøvet
88$ - kæft det er noget fusk
samme oplevelser som alle andre
samme oplevelser som alle andre - er bare blevet røvet for 500 kr :(
Hold jer langt væk fra denne hjemmeside …
Hold jer langt væk fra denne hjemmeside og søg på den officielle gennem udenrigsministeriet.
Ren og skær fup!
Det er ren og skær fup. Der stod, de ville tage 14$ for det, men da betaling var gået igennem, stod det pludselig, at 88$ ville blive trukket. Da jeg kort efter ringede til min bank for at spærre mit kort, var pengene allerede trukket.. meget træls oplevelse!
Herinde så jeg dog efterfølgende, at nogle enkelte havde haft held med at skrive en mail til den pågældende side, hvorefter de fik pengene tilbage. Det lykkedes heldigvis også mig - trods alt. Men hold jer langt væk og benyt den eneste rigtige side, der ender på .gov
Hoppede i samme fælde
Hoppede i samme fælde! Utroligt det lovligt!
Kortet bliver spærret men er bange for de personfølsomme oplysninger så som pas mv.
Fusk
Fusk! De sælger dine oplysninger videre, og du er “heldig” hvis du blot slipper med at betale overprisen de charger for at administrere din ansøgning!
Hoppede i samme fælde so alle andre …
Hoppede i samme fælde som alle andre her.
Afventer nu svar på, om jeg kan få mine penge igen, og er spændt på om det bliver en sag for politiet, i tilfælde af at der bliver trukket yderligere.
ØV
Ren tyveri
Ren tyveri. Skulle bestille ESTA så jeg (en fattig studerende) kunne besøge mine forældre til jul i USA. Fandt hurtigt ud af, at de havde trukket 73 dollar ud over det sædvanlige 14 dollars regeringsgebyr for min ansøgning.
Et ESTA koster 14 dollar, og kan bestilles igennem den officielle hjemmeside: https:// esta .cbp .dhs .gov /esta/
Hold jer væk fra esta.dk / immigrationfirst.com
Hold dig langt væk
BEMÆRK! Privat virksomhed registreret i Guatamala ! Brug ikke denne hjemmeside - man får godt nok et gyldigt visum, men til voldsom overpris! Man kommer til at betale næsten 500 kr mere, end som det kan fås til hos den officielle amerikanske ESTA hjemmeside, hvor det koster $14 (ca. 92 DKK).
Svindelfirma
Svindelfirma. Tager 75$ for at ansøge om ESTA. Det samme koster 14$ på det officielle ESTA site.
Men meget professionelt lavet, så selv jeg som garvet IT-mand kan blive snydt.
Svindler / scam / con man
Svindler / scam / con man
Ufattelig dårlig moral.
Tager 87USD (ca 500DKK) for noget som ellers kun koster 14USD på det officelle site. Det officelle site er: esta.cbp.dhs.gov
Layout er forholdsvis professionelt, faktisk bedre en den officelle version. Man skal dog være opmærksom på at de afkræver oplysninger om pas og creditkort nr og det er ikke til at vide hvad der sker med disse efterfølgende.
Phishing
Phishing? Opkræver US$ 87,- for noget, der kan fås for langt mindre.
Ender med at kende dine kreditkortinformationer og indsamler pasnummer og en masse personfølsom info.
Jeg har spærret mit VISA-kort.
Falsk
Denne hjemme side kræver for meget for en ESTA! Man kan få det for 14$! Jeg håber jeg kan få mine penge retur!