Svindlere
Dette er hvad der skete i et af mekonomens værlksteder:
Historik:
10. april ringer jeg til værkstedet for at bestille tid til hjulsporring på min bil og får en tid til onsdag den 12. april.
12. april kl 7.30 bliver bilen kørt til værkstedet es-motor mekonomen I Vallensbækvej 6, 2605. Jeg fortæller at rettet ryster og at jeg gerne vil have lavet hjulsporring. Jeg får oplyst at dette koster 1079 kr. Der bliver aftalt, at jeg skal hente bilen om eftermiddagen samme dag.
12. april lige før middagstid bliver jeg ringet op af værkstedet og bliver informeret at en kugleleje er defekt og bliver spurgt om dette skal laves. Jeg bliver informeret at prisen inkl. sporring vil blive mellem 3-4.000 kr og dette bliver accepteret.
12. april efter middagstid bliver jeg ringet op og bliver informeret at mekanikeren har knækket noget mens han skiftede kuglelejen. Jeg får at vide at delene skal bestilles, men at bilen ikke bliver klar inden efter påsken. Jeg har brug for en bil og spørger om jeg kan få en lånebil og bliver informeret at jeg kan leje en bil fra værkstedet.
12. april kl 16.30 ankommer jeg for at hente lejebilen og bliver vist hvad mekanikeren har knækket. Jeg informerer tydeligt, at han ikke skal betale udskiftning af den knækkede del samt delen, idet mekanikeren knækkede denne. Lånebilen bliver afleverer tilbage 18. april.
17. april ringer jeg til værkstedet for at høre, hvornår bilen bliver klar og bliver informeret, at værkstedet afventer reservedele.
25. april kl 7.30 tager jeg til værkstedet for at hente bilen og får at vide at regningen er på over 14.000 kr. Der er altså tale om en merpris på over 10.000 kr. Jeg har ikke så mange penge og vil gerne betale det aftalte beløb på maks beløb på 4.000 kr. Dette bliver nægtet. Jeg sætter mig i bilen og starter den for at se om bilen er i god stand idet jeg bliver nervøs over grunden til den høje regning. Jeg bliver stoppet, idet mekanikeren tror, at kunde vil tage bilen. Der bliver slået på bilens bagklap, som får en skade af dette. Jeg bliver voldeligt hevet ud af bilen og får en rygskade på grund af dette.
25. april kl 16.30 tager jeg til værkstedet og betaler hele regningen for at få min bil. Der er en optagelse fra samme dag, som viser, at rettet er skævt på bilen. Optagelsen kunne ikke vedhæftes til mailen, idet filen er for stor, men kan vises når der bliver behov for det.
Jeg får ingen tilbagemelding fra værkstedet og dette bliver informeret. Jeg laver nu en klage til ankenævnet og politianmelder ejeren af værkstedet.