Episode Anmeldelser 17

2. Tøjbutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Butik med genbrugstøj
  5. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SECOND HAND CLOTHING, SHOES & ACCESSORIES | REMADE CLOTHING | VINYL RECORDS

1,8

Under middel

Ingen spejle i prøverummene, men ellers en fed butik

Stort udvalg af forskelligt secondhand tøj 👌 MEN der er ikke spejle i deres prøverum. Det burde der være som minimum når man heller ikke kan bytte tøjet efter det er købt. Please opgrader jeres prøverum. Det er ikke i orden at man skal løbe ud og ind af prøverummene til de to spejle, som står ude foran rummene. Når alle som prøver tøj skal bruge de samme to spejle, står der pludselig folk fra et andet prøverum foran en, når man prøver tøj, det er ikke hensigtsmæssigt og som sagt kan man ikke bytte tøjet igen.

25. april 2026

Virkelig dyrt og dårligt prøverum

Virkelig dyrt. Shein type produkter bliver sat til salg igen for sådan 150kr. OG FÅ JER NOGLE SPEJLE INDE I OMKLÆDNINGSRUMMET, PLEASE. Hver gang jeg skal prøve noget bliver jeg nød til at gå ud og vise mig frem for sådan 15 fremmede mennesker. det er ikke så svært at købe spejle

17. december 2024

Meget fint secondhandtøj, MEN

Meget fint secondhandtøj. Derfor er det super ærgerligt at kundeservicen er en skændsel/pinlig. Min hustru og datter ville købe bl.a. en jakke og skulle kæmpe for at afbryde en privat samtale mellem de to ansatte, der meget tydeligt signalerede, at de blev forstyrret i deres samtale og i øvrigt fortsatte samtalen, mens de gennemførte salget/handlen.

16. juli 2024

Dårlig kundeservice

Jeg oplevede i dag, at jeg gerne ville købe en flyverdragt og fik øje på en hel pose med flyverdragter der skulle hænges op i butikken samme dag inden for få timer. Posen var åben, så jeg troede man gerne måtte kigge. Et par minutter efter kommer en ekspedient over og siger med en meget bestemt og uhøflig måde at vi ikke skal kigge i den da det ikke hænger i butikken endnu og først om et par timer. Jeg er i godt humør og siger at jeg gerne vil købe den fra toppen af posen (som var den eneste jeg havde taget op og havde prisskilt i). Hun siger nej, og jeg spørger hvornår jeg så kan købe den, hvor hun knap nok vil svare. Jeg synes det var utrolig uprofessionelt og dårlig kundeservice.

26. oktober 2023

Ville købe 4 slips Det var umuligt Der…

Ville købe 4 slips Det var umuligt Der begrænsning på sagde en meget uinteresseret ekspedient Det står ingen steder i butikken der begrænsninger på køb Sagde til ekspedient at det skal de oplyse i butikken Nææææ hvorfor ham sagde det Super dårlig oplevelse

12. juni 2023

God oplevelse

Købte en trøje, ingen problemer god kvalitet god pris god service.

Trods de mange dårlig anmeldelser så tag afsted alligevel forhelved

14. december 2022

Jeg blev beskyldt for at stjæle

Jeg blev beskyldt for at stjæle.
jeg roede rund i min taske ved en kurv fyldt med ting og sager, og da jeg gik ud af butikken fulgte en medarbejder efter mig og fik alarmerne til at bippe (Jeg ved det ikke var mig der bippede da jeg allerede stod på gaden da det skete). Jeg blev hevet ind i butikken og viste gerne min taskes indhold, da jeg vidste at jeg ikke havde noget i den der var fra butikken. Da de fandt mine egne læderhandsker (som jeg havde på da jeg kom ind i butikken!!!) i min taske blev jeg omringet af 3-4 medarbejdere mellem kassen og indgangen og de beskyldte mig for at have stjålet de handsker. Medarbejderen havde fulgt efter mig hele vejen gennem butikken og havde med vilje sat alarmen igang da han mente at jeg havde stjålet noget fra dem. (Jeg ved at det var ham der satte alarmen igang, da den først startede da han gik igennem den og den sagde ikke en lyd begge gange jeg selv gik igennem. Og så var der heller ikke alarmer på de de mente jeg havde stjålet så det kan kun have været medarbejderen selv der har startet alarmen)
Jeg prøvede at forklare at det var mine egne handsker og at der tydeligvis IKKE var alarmer eller episode mærke på handskerne, men de var fast besluttede på at tilbageholde mig indtil de havde tjekket videoovervågning (hvilket i øvrigt er ulovligt). Da de så efter laaang tid tjekkede at der ikke manglede noget fra der hvor de mente at jeg havde stjålet, fik jeg til sidst lov til at gå. Jeg fik ingen undskyldning og den eneste grund til de lod mig gå var fordi de ikke havde noget bevis selvom de var meget sikre på at jeg havde stjålet. Dette var noget af det mest ubehagelige jeg nogensinde har prøvet og jeg var dybt rystet over min behandling og deres måde at håndtere situationen på. Aldrig har jeg oplevet noget så uprofessionelt!!! Jeg kan med sikkerhed sige at jeg aldrig sætter fod i den butik igen.

17. november 2022

Ulovlig overvågning

Episode har installeret et ulovligt overvågningskamera som filmer folk i prøverummene, hvilket er dybt ulovligt, og da jeg spurgte ind til det sagde de at de brugte til st filme i anledning af tyveri som dokumentation, dette er meget ulovligt og alle dem der er nøgne i deres prøverum bliver filmet og gemt.

30. december 2021

Smidt ud af butikken

Jeg blev smidt ud af episode København, da jeg ikke bar mundbind. Jeg er fritaget og har heller ikke mulighed for at bære et mundbind. Jeg informerede medarbejderen om dette men hun bad mig tage et mundbind på eller at forlade butikken. Jeg spurgte derfor om, om de på deres hjemmeside informere deres kunder om at mundbind er et krav og fritaget personer dermed ikke er velkommen i deres butik. Til dette blev jeg henvist til et skilt på deres hoveddør(her stod intet om fritaget personer) Jeg undersøgte derfor deres hjemmeside og under deres covid-19 politik, står ingenting om hverken mundbind eller visir. Min kritik lyder på at man som kunde er meget dårligt informeret og informationerne ift covid-19 er misvisende. Så til alle jer, der ligesom mig ikke har mulighed for at benytte mundbind/visir, er episode ikke en butik at besøge.

1. maj 2021

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK!
De har stjålet 1000 kr., jeg skulle have haft refunderet for en frakke. Jeg har ALDRIG fået hverken frakken udleveret efter den reparation, Episode insisterede på, trods ekspedienten lovede ved køb, at jeg kunne få mine penge tilbage, hvis der opstod problemer med frakken, ELLER de 1000 kr., jeg gav for frakken. De har simpelthen beholdt BÅDE frakke OG mine penge. Trods UTALLIGE mail, kvitteringer på frakken sendt afsted adskillige gange, mange besøg i butikken(med utrolig dårlig og uvenlig service), mange, mange telefonopringninger gennem et halvt års tid, har de beholdt både frakke OG penge, indtil jeg til sidst gav op, fordi det var for udmattende og tydeligvis ikke førte til noget at blive ved. SÅ KLAMT.

Ved køb fik jeg lovning på, at jeg ville kunne få pengene tilbage(jeg havde allerede haft én dårlig oplevelse med en brugt pelsjakke derinde fra, der hurtigt faldt fuldstændigt fra hinanden), hvis der var problemer med frakken. Efterfølgende gik frakken kort efter i stykker i foret og faldt fra hinanden i syningerne; jeg indleverede frakken i den gode tro, at jeg ville få mine penge tilbage, som lovet, men frakken blev sendt til reparation og selv efter ca. 100 mail og flere besøg i butikken, har jeg hverken fået frakke ELLER pengene refunderet. Fuldstændig vanvittigt. Det er decideret tyveri, som burde anmeldes.

Lad være at støtte så klamt et sted.

12. oktober 2020

Infected and shitty vintage

Man kan vidst kun kalde denne butik for vintage udgaven af Amazon. Medarbejderne ser ulykkelige ud med snotnæser, tvunget på arbejde, med risiko for at smitte ikke kun kunderne men også hinanden. Ledelsen gjorde ingenting da jeg var vidne til en medarbejder blive overrumplet af en diskriminerende og ubehøvlede kunde. Derudover er der intet nyt eller spændende i butikken...

9. september 2020

Hævede prisen ved kassen!

Hævede prisen ved kassen!

Havde den værste oplevelse i Episode København april 2020. Ville købe en skjorte til 120 kr, da jeg kommer op til kassen slår ekspedienten skjorten ind til 150 kr. Jeg forklarer, hun har lavet en fejl. Men i stedet informerer hun mig bare om at det slet ikke er nogen fejl - hun har bare ikke nået at hæve prisen på varen, som det ellers var planen. Jeg siger, at det er imod dansk lovgivning - hun ringer til sin chef, hvor de taler om "at jeg da vist ikke forstår noget" - jeg bliver tilbudt at købe skjorten til den hævede pris eller gå igen - jeg valgte så at gå og sjovt nok kommer jeg ikke igen.

Når man har en butik i Danmark må man sætte sig ind i dansk lovgivning, og så er det i øvrigt dårlig stil at hæve priserne på tøj under en corona-krise (i havde 4 kunder i butikken)

Karma!

17. april 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto