1. Taske- og kuffertbutik
  2. Taskebutik
  3. Bagagebutik

Discover EPIC Travelgear—bold, durable travel companions crafted in Gothenburg since 2004 with a signature Scandinavian flair that elevates your adventures. At epictravelgear.com you’ll find lightweight yet durable luggage, backpacks, and travel accessories built to handle every journey. From expandable hard-shell suitcases to sleek cabin bags and smart packing gear, every product combines Scandinavian design with practical innovation.

3,0

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

5 års garanti helt ubrugelig

Købte en kuffert Epic POP 6.0 i juni 2023. Allerede på min første rejse med kufferten viste de første svaghedstegn sig. Hjørnerne på den sorte kuffert blev helt hvide. Den virkede ikke til at kunne klare alm. brug og bagagehåndtering i lufthavnen. Efter 5. tur her i maj måned 2025 gav det ene hjørne efter og blev bulet/trykket ind. Jfr. Medfølgende garantibevis lovede Epic 5 års garanti.
Dvs. denne garanti blev afslået med begrundelsen:

“vi kan ikke stå inde for hvordan de firmaer, som man overlader sin bagage til, behandler den.
Kufferten fejler intet, tværtimod har den været en god beskyttelse for bagagen under rejsen, og "kosmetikken" skal man klare med handling selskabet”

Jeg mener det er for dårligt, at en kuffert ikke kan klare almindelig håndtering. Noget tyder på at kuffertens kabinet er af for dårlig kvalitet. Den er simpelthen ikke robust nok. Jeg giver ikke meget for de 5 års garanti / den er ubrugelig. Køber aldrig en Epic kuffert igen. Jeg kasserer kufferten, da jeg er bange for at den flækker helt, på næste tur. Køber helt klart en Samsonite igen. Her kan man stole på kvaliteten.

2. juni 2025

Hurtig og effektiv service

Jeg havde et problem med lynlåsen på min kuffert fra 2021. Lynlåsen var knækket, og derfor kunne kufferten ikke lukkes ordentligt, samtidig med at låsen ikke virkede. Jeg kontaktede kundeservice søndag aften, og blev hurtigt mødt med professionel og venlig hjælp næste morgen. Allerede tirsdag morgen stod en helt ny kuffert som erstatning klar til mig!

Jeg blev virkelig imponeret over, hvor hurtigt og effektivt min sag blev håndteret - og hele processen forløb helt uden problemer. Jeg er meget tilfreds med deres kundeservice og den lynhurtige levering, og jeg kan varmt anbefale dem til andre.

Tak for en rigtig positiv oplevelse!

26. januar 2025

EPIC KUFFERT, Hold jer væk

I 2021 købte vi 1 stk. kuffert EPIC GTO 5.0., Stor model, via NEYE’s hjemmeside,
Uheldigvis kom jeg til at stramme den ene bagage rem i kufferten, så plastik spændet knækkede.
Jeg kontaktede herefter NEYE i Ballerup Centret, hvor vi afhentede kufferten, som bad mig kontakte Scandinavian Travel Innovation vedr. problemet.
Efter telefon kontakt og mails frem og tilbage med konsulenten for Danmark/ Scandinavian Travel Innovation (epictravelgear.com) , må jeg konstatere, at Epic kufferter er et produkt, man skal holde sig langt væk fra!

Siden den 2. februar 2024, har konsulenten gjort hvad han kunne for at fremskaffe en reservedel.
Har bl.a. modtaget kopi af hans forespørgsel til kollegaer i Sverige/ aftersales_epictravelgear.com, og har selv forsøgt at ringe og kontakte dem via mail, men uden held og svar.
Vi taler om et lille ekstra spænde - et såkaldt buckle, til en forholdsvis dyr kuffert, som jeg iøvrigt var parat til selv at betale for, men intet er sket i forløb på 7 måneder ???

Obs! Har efterfølgende erfaret at man kan købe et sæt
“Sea To Summit Field Repair Buckle - Spænde 38mm” i Eventyrsport til kr. 45,-

Godt gået EPIC … USANDSYNLIGT RINGE !!!

Mvh Brian Rosenkilde

1. oktober 2024

Reservehjul til HDX / Phantom ikke tilgængelige

Købte i 2019 to EPIC kufferter 65-68L (HDX/Phantom) som begge har fået ødelagt hjulene efter få (5-6) rejser. Der er ikke tale om hård baggagehandling, men om alt for hurtigt slid.
Forhandleren (Neye.dk) har efter at have tjekket med EPIC, oplyst mig om at der ikke findes hjul til HDX kufferten længere. Kufferten er dermed ubrugelig. Jeg havde forventet både en længere holdbarhed og et højere serviceniveau fra denne producent. Det bliver med garanti et andet mærke næste gang.

31. juli 2024

Efter en for mange ture gennem…

Efter en for mange ture gennem bagagebåndet røg halvdelen af dobbelthjulet på min Epic Crate EX kuffert af. De havde ikke præcis den rigtige model hjul, men sendte i stedet et helt nyt sæt hjul som passede på kufferten.
I samme ombæring fik jeg også en erstatning for en lynlås trækker der var faldet af.
Alt sammen GRATIS!

Jeg købte mine EPIC kufferter fordi jeg vidste jeg kunne få reservedele til normalt slid. Pissefedt, for nu har jeg sparet penge på en ny kuffert!

9. marts 2023

Epic Phantom kuffert er en skrøbelig…

Epic Phantom kuffert er en skrøbelig ting. Jeg og min kone købte hver sit Epic Phantom kuffert.
Begge kufferter er revnede efter kun få flyrejser !

Producente fraskriver sig ethvert ansvar, og fortæller os, at flyselskaberne skal betale.

Ærgeligt, at købe dyre kufferter, som kun holder i kort tid.

Almae Barenntsdottir & Eirikur Kristiansson Andresen

20. juli 2022
Vis anmeldelser på alle sprog (23 anmeldelser)