Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Styling til danmarks bedste priser !
Strandgade 56, 5683, Haarby, Danmark
- rg@enurg.dk
- www.enurg.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
God kvalitet og god service!
Kan varmt anbefale at handle med enurg.dk, har købt xenon pærer samt logo lys.
Hurtig levering, hjælp til montering at pærer, meget venlige og nem at komme i kontakt med.
Kvalitets pærer, med kanon godt lys
100% den bedste virksomhed inde for pære
Enurg.dk yder virkelig en kanon god service, er sikker på de er de billigste i dk. Ang xenon pære og andet. Jeg køber kun selv mine pære igennem Enurg.dk deres pære holder fantastisk og skulle en pære ryge sig en tur, ja så koster det ikke meget for et par nye, de er virkelig billige og af god kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet. Man bliver på ingen måde skuffet eller snydt af deres vare. Skulle en vare være defekt, er der ikke nogle lange vente tider og snakken frem og tilbage om hvorfor. Nej den er bare blevet ombyttet uden nogle problemer. Det er satme en service det er i top . Har ikke noget og klage over ved dette firma . Fantastisk arbejde. :-) .
Søren.
Kanon service og produkter i top kvalitet til billige penge.
Har udelukkende kun haft positive oplevelser af enurg.dk produkter og service.. Har købt bla. xenon, logo lights, diverse pære, og alt har bare været iorden.. Og har aldrig fået pakken forsent når jeg har bestilt.
Hvis men har spørgsmål eller har været i tvivl om monteringen, så har men altid ku ringe dem op og fået en omhyggelig vejledning over tlf. Eller bare komme derhen så hjælper de også gerne. Det eneste online sted hvor jeg har fået top kvalitet og service..
Kanon service
Købte engang et sæt Xenon hos Enurg.
Kanon kvalitet og god manual, til montering, hvis man ikke havde prøvet det før :)
Det var bestemt ikke bare noget billigt "made in taiwan"-xenon kit :)
Kan varmt anbefales ...
Fin vare og god service. Personalet er nemme at komme i kontakt med og yderst hjælpsomme, så det er ikke sidste gang jeg har handlet der.
Sådan Enurg.dk :-)
NEM AT BESTILLE, HURTIG LEVERING!
Jeg bestilte nogle LED kørelys hos enurg. Der stod, at de ikke var på lager, men bestilte dem lørdag aften og de kom tirsdag morgen.. Men god service og hurtig levering!
Fin service
Et firma med rigtig god service og hurtig levering.
Kan varmt anbefales.
Kanon gejl til biler og til billige penge..
Jeg købte på et tidspunkt xenon kit til min bil, fik selv monteret i mine tågelygter men i mine normale lygter havde jeg problemer, så jeg kontakte enurg.dk om de kunne hjælpe mig, jeg fik hurtig svar at jeg kunne kigge forbi i den kommene weekend. Jeg kom forbi og så satte de det til så det virket.. GRATIS.. Pisse god service i den biks..
kan kun varmt anbefale enurg.dk
oplever kun positive ting når jeg handler ved enurg.dk. og de er altid hjælpsomme med info om montering osv.. det er altid flinke og imødekommende folk man møder eller snakker med. og deres vare er af en rigtigt god kvalitet jeg køre både med LED kørelys og en hel stak dioder samt xenon og ikke mindst lige købt to sæt car door led light med min bils mærke i.. alt i alt rigtig lækkert kram de sælger.
hilsen steffen (:
Bedste service til dato
Fangede først Rune på bilgalleri angående noget LED logo til min Skoda, havde en masse spørgsmål angående de LED logoer. Rune svarede med det samme, og jeg har ikke dankort, men spurgte om jeg kunne betale med bankoverførelse. Der gik 5 min. Hvor konto og reg nr var i en mail jeg skulle bare til screenshot og vedhæfte mail. Jeg fik her til eftermiddag billede af min pakke som var afsendt! Glæder mig til imorgen til og få mine vare. Ikke sidste gang jeg handler der
Total i orden biks..!
Så fine at handle med..
Købt LED-DRL kørelys hos dem, hvis bare varen er halvt så god som deres behandling af kunder, så er den sgu i vinkel..!
Jeg kan varmt anbefale enurg.dk, til alle med hang til LED lir..
flinke og meget troværdige fyre... fik sågar monterings vejleding over telefonen.. :)
Service niveauet er i top!
Har købt lidt forskelligt.
bla. Bi-Xenon og LED Kørelys.
Fik det dagen efter jeg havde bestilt det!
Varene er også i top, og man kan mærke det er kvalitet.
Top forhandler! anbefales.
Bare i orden
Har handlet med Enurg et par gange og aldrig nogen problemer.
Kender personligt ejeren, og ved at han er til at stole på. Kan varmt anbefales!