Super hurtig og problemfri levering til Danmark Virkelig gode produkter til en super fair pris. Vil bestemt handle her igen.

Bestilte fredag kl 17.57. Fortrød og annullerede fredag kl 19.54 Svar fra kundeservice mandag, at den ikke kunne annulleres og jeg kunne sende gratis retur. Anfægtede at miljøet skulle belastes. De f... Se mere

Hurtig feedback. Jeg købte et par sneakers, som PostNord ikke kunne finde ud af at levere. Pakken sad fast 25km fra, hvor jeg bor. Jeg klagede til Engelsons og de bad mig i første omgang at afvente l... Se mere

1. Butik med udendørstøj og -udstyr
  2. E-handelsservice
  3. Jagtbutik
  4. Skobutik

Hos Engelsons ska det vara enkelt och möjligt att skaffa sig det som behövs för det aktiva utelivet - utan att för den sakens skull gräva allt för djupa hål i plånboken. Vi finns till för de som har en aktiv fritid, för de som vill njuta av fjällvandring, för de som älskar att påta i trädgården och för de som helst spenderar hela dagen i skogen tillsammans med jaktlaget. Engelsons finns för alla som tillbringar vardag och fritid utomhus helt enkelt!

3,6

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

3,6

Øv betaler som noget nyt Dansk krone

Øv troede jeg handlede og købte til svensk kurs som før. Har før handlet og købt flere ting i Engelson gennem årene. Det er desværre slut nu !
Har ingen fordel mere med at betale i danske kroner. Tænker at i får en super fortjeneste 30 % mere i valuta på at det er er i danske kroner. I kunne så sælge varerne billigere til Danmark. Det koster det samme i Svenske kroner.
Jeg synes det er ærgerligt at der ingen fordele er og tror i mister mange kunder.
Tager jeg til Sverige får jeg det billigere.

8. december 2025

Hej Annette!
Vi har sett en ökad efterfrågan på våra produkter, och därför har vi nu en dansk hemsida för att göra det enklare, tryggare och mer anpassat att handla hos oss, med både rätt språk och valuta. Priserna kan därför skilja sig något från tidigare, men vårt mål är alltid att ge alla våra kunder bästa möjliga upplevelse, oavsett land.

Prisskillnaden mellan den svenska och danska hemsidan kan bero på flera faktorer som bland annat valutakurser, lokala kostnader eller lokala kampanjer.

Du är alltid välkommen till vår butik i Falkenberg!
Ha en fortsatt trevlig dag! /Lovisa

Elendig ordre oplevelse

Elendig ordre oplevelse, betalte men ingen ordrebekræftelse
Betalte, men får aldrig en bekræftelse, blot en rediregering til den stadig fyldte kurv efter endt betaling.ingen mail… ingenting, blot muligheden for at betale en gang mere

6. december 2025

De bruger ulovlig geoblokking

De bruger ulovlig geoblokking. Nogen som er forbudt af EU. På deres svenske side er varen op til 20% billigere.
Lovgivningen blev indført i 2018

6. december 2025

Tack för din feedback!
Enligt förordningen är det förbjudet att hindra kunder från att besöka en webbplats, men det är inte förbjudet att hänvisa kunder till en landsspecifik hemsida.
Som kund bosatt i Danmark är du välkommen att använda och handla från vår svenska webbplats med leverans till en svensk adress, eller besöka vår butik i Falkenberg på västkusten.
Vi har lanserat en dansk webbplats för att göra det enklare, tryggare och mer anpassat för våra danska kunder – med rätt spårk, valuta och lokala villkor. På vissa artiklar förekommer det prisskillnader, och det kan bero på flera olika faktorer så som valutakurser, lokala kostnader eller kampanjer.

Vi försöker alltid erbjuda våra kunder det bästa priset vi kan, oavsett vilket land!
Har du fler frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, du når oss enklast på info@engelsons.se
/Lovisa

Bestiller (måske) ikke derfra igen

Bestiller aldrig derfra igen. Hold jer langt væk fra den side. Dårlig oplevelse ☹️

Update: De kontaktet mig siden hen og forklaret de tog fuld ansvar for at min pakke ikke var kommet frem selvom det var fragtfirmaet skyld. Det har jeg respekt for 🙂
Der er sikkert stadig meget der kan gøres bedre men vil sige min oplevelse endte med at blive ok.

1. december 2025

Hej!
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd.
Jag ser att speditören inte har levererat ditt paket. Kundtjänst har mottagit ditt ärende och kommer kontakta dig och lösa detta på bästa sätt!

Önskar dig en fortsatt trevlig dag! /Lovisa

Dårlig service og alt for dyrt i forhold til den svenske side.

Har handlet mange gange før jeg blev tvunget til at handle på den danske side.

Jeg bliver her bedt om at betale 100 kr mere for den samme varer fordi deres vekselkurser er helt hen i vejret.
Jeg kontakter derfor kundeservice og beder dem flere gange annullere min ordre da jeg ikke vil tages ved næsen. Men det kan desværre ikke lade sig gøre. Så beder jeg dem rette prisen til så den passer med den svenske krone. Det kan man heller ikke.

Det kan simpelthen ikke være rigtigt at priserne skal være så anderledes grundet en dansk hjemmeside.
Øv øv hvor dårlig service.

Ordre W7929339

Update

Efter at have skrevet her er min ordre nu endelig blevet annulleret.

23. november 2025

Hej!
Tack för din recension, vad tråkigt att höra att du inte var nöjd med din köpupplevelse.

Vår kundtjänst kollar på ditt ärende och ska försöka makulera din order. /Lovisa

Så steg priserne med 20-25%

Hvor er det trist, at I nu tvinger alle jeres danske kunder over på jeres danske hjemmeside. Før kunne vi uden problemer handle via Engelsons.se, nu SKAL vi handle via Engelsons.dk.
Konsekvenserne er, at alle priser er steget med 20-25%. Om det så er returfragten, så er den blevet markant dyrere end den var før.
Der er ingen gevinst for danske kunder ved dette pivringe tiltag - kun en prisstigning på de samme varer.

3. oktober 2025

Alt i alt, en god oplevelse

Ingen problemer med bestilling og levering. Desværre viste det sig at min varer var for stor og måtte sende den tilbage for en ombygning.
Her var der heller ingen problemer, har modtaget den nye jakke passer som den skal.

Kundeservice tog lidt tid om at vende tilbage via mail, her snakker vi en dag eller to, men var ellers søde og hjælpsomme.

26. september 2025

Besvarelse fra Engelsons

Hej Liselotte, tack för din fina feedback!
Vad kul att höra att du är nöjd med ditt köp, trots att du behövde byta din vara.

Vi önskar dig en trevlig dag och välkommen åter! /Lovisa

Engelssons har nu lavet en webside for danskere

Engelssons har nu lavet en webside for danskere som nu gør at danskere kun kan handle online hos dem gennem denne webside med danske kroner. Priserne er ikke justeret så de passer med den svenske kurs og derfor skal alle danskere som handler online betale mere for varerne. Utrolig dårlig kundeservice for danskere.

30. september 2025

Besvarelse fra Engelsons

Hej och tack för din feedback!
Vi jobbar för att förbättra helhetsupplevelsen för våra danska kunder och är glada att kunna erbjuda en helt danska hemsida. Jag förstår att det blir en liten prisskillnad, men många andra delar har lyfts istället.
Vi har nu fler betalningsalternativ och att välja ombud i Danmark har länge varit efterfrågat!
Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst: info@engelsons.se

Ha en fortsatt trevlig dag! /Lovisa

Altid gode varer til gode priser.

Jeg har handlet mange gange på engelsons.dk og har altid været tilfreds med kvaliteten, prisen og vare udbuddet. Hurtig forsendelse til DK. Senest har jeg ved en fejl fået bestilt to af samme vare og desværre også i for stor størrelse. Returnering er super enkel og jeg havde min erstatningsvare 2 dage efter jeg oprettede en retur. Absolut intet at klage over. Til efteråret går turen til deres fysiske butik.

2. august 2025

Besvarelse fra Engelsons

Hej Christian! Tack för din recension, vad kul att höra att det fungerar lika bra att handla från Danmark som från Sverige :)

Du är mer än välkommen att besöka vår butik när du har vägarna förbi!
Ha en fortsatt trevlig vecka! /Lovisa

Har nu købt varer to gange

Har nu købt varer to gange. Hurtig levering og fin kvalitet til prisen

27. juni 2025

Hej Linda!

Tack för din recension, vad kul att du hittat oss och att du gillar vårt sortiment!

Hoppas du får en härlig sommar och välkommen åter! /Lovisa

Jeg kFlot serviceøbte et par jagtstøvler med…

Jeg købte et par jagtstøvler med elektrisk varme i.
Efter 1 år virkede tænd/sluk knappen ikke på den ene støvle.
Jeg ringede til dem og fik forklaret hvad det handlede om. Fik postmærkat tilsendt og efter 1 uge et par nye støvler. Fin service

23. januar 2025

Besvarelse fra Engelsons

Härligt att du är nöjd med oss! Stort tack för ditt fina omdöme och njut av värmen i stövlarna i vinter! Ha en fin helg! //Agneta

Dårlig service ifm. fejl i levering

Jeg bestilte flere ting og alle tingene levede egentlig op til mine forventninger - leveringstiden var en smule længere end lovet, dog fik jeg besked om at jeg ikke var glemt og at det simpelthen var på grund af travlhed - ok.
Jeg bestilte et underställ til min datter, men det var pakket forkert i produktionen, så blusen var den rigtige størrelse, men bukserne var en størrelse større. Da jeg ringede til Engelsons og forklarede problemet fik jeg at vide at jeg bare skulle sende det retur og bestille nyt. Da jeg spurgte ind til omkostningerne ved at sende retur på de 55 SEK, fik jeg at vide at de kunne blive refunderet. Da jeg så spurgte ind til omkostningerne til levering af det nye sæt, fik jeg bare at vide at det kunne de ikke hjælpe mig med - når man laver en fejl helt nede på produktionsniveau, skal man altså sørge for fri fragt hele vejen igennem. Jeg skal ikke betale ekstra fordi Engelsons ikke formår at levere den rigtige vare. Det er dårlig service, og det er så ærgerligt, fordi jeg synes ellers at det er godt hele vejen igennem og at produkterne er gode.

22. januar 2025

Besvarelse fra Engelsons

Hej Thea! Här har det skett ett misstag - självfallet ska du inte behöva betala för frakten. Vi ber verkligen om ursäkt för extra besvär men det vore jättebra om du mailar oss på info@engelsons.se och berättar kort ditt ärende så ska vi se till att allt blir bra. Hoppas att vi får en ny chans och att du blir nöjd med oss! Ha en fin helg! //Agneta

God kundeservice

Jeg har handlet hos Engelsons flere gange. Pakkerne kommer hurtigt frem. Super god kundeservice både på chatten og på mail.

19. december 2024

Besvarelse fra Engelsons

Härligt att höra Annette! Stort tack för att du väljer att handla hos oss och för ditt fina omdöme. Vi på Engelsons önskar dig en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År! //Agneta

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med køb. Man skal være indstillet på en leveringstid på ca en uge, og at pengene bliver trukket inden afsendelse. Jeg blev lidt nervøs pga nogle af anmeldelserne, så jeg ringede til dem. Rigtig søde medarbejdere, og jeg fik klar besked på, hvornår jeg kunne forvente pakken, hvilket var helt korrekt.
Produkterne er så gode, både i kvalitet og udseende.
Det ene produkt var for stort og måtte returneres, hvilket også var utrolig nemt med den medfølgende returneringsseddel, og den modtagede returnering blev hurtigt behandlet.

Det er ikke sidste gang, at jeg handler der.

30. september 2024

Besvarelse fra Engelsons

Härligt att höra! Stort tack för att du valde att handla hos oss och varmt välkommen åter. //Agneta

Betaling trukket og ingen varer

Betaling trukket, og varer ikke afsendt.
Mangen til fup firma skal man lede længe efter.
Man har fint hævet betalingen sidste mandag, dog uden at sende varerne.
Bliver politianmeldt i morgen for bedrageri.
Ligeledes bliver banken orienteret.
Så hold jer væk fra denne side.

15. september 2024

Altid gode priser og hurtig levering

Altid gode priser og hurtig levering. Returnering fra dk ingen problemer, kan absolut anbefales.

15. juli 2024

Besvarelse fra Engelsons

Härligt att du är nöjd med oss! Hoppas du får mycket glädje av din beställning. Vi på Engelsons önskar dig en underbar sommar! //Agneta

Fin levering og god pris

Fin levering og god pris
Levering til Danmark på 3 dage.
Lækre produkter til gode priser.
Kan anbefales til Outdoor folket.

27. maj 2024

Besvarelse fra Engelsons

Härligt att du är nöjd med oss Nicolai! Stort tack för att du tog dig tid att recensera oss och för det fina betyget. Vi på Engelsons önskar dig en fin sommar med mycket outdoor! //Agneta