Engelgaar VVS Teknik A/S Anmeldelser 11

2,1

2,1

Under middel

Dårlig stil stikker af

En af deres mediearbejdere i firmabil rammer en vejarbejder da han går på vejen og ordner det han skal, den pågældende vælger at stikke af selvom der bliver løbet efter ham samt lyst med lygte alt dette sket den 25-2-24 kl 7-7:30 på Amager vi nåed ikke at tage reg nr men kontakte firmaet men de har ikke vendt tilbage så de tænker så længe de ikke høre mere så la vi de ligge

Tænker de skulle tage at under søge hvor mange ny transit costom?
Eller hvem der plejer at være montør på de ejendomme?
Eller om de har en medarbejder der bor der?

25. januar 2024

Vi havde Engelgaard ude for at opsætte…

Vi havde Engelgaard ude for at opsætte en ny radiator. I første omgang opsatte de radiatoren alt for skævt, ligesom der var en tydelig ridse på radiatoren. Flot. Derefter anerkendte de dog, at de måtte opsætte en ny, hvorefter de adskillige gange aflyste aftalen kort tid inden…med en forklaring om sygdom. I den forbindelse var vi forstående, på trods af, at det har kostet mig adskillige selvbetalte fridage.

Efter radiatoren endelig blev sat op korrekt gik der flere måneder før de sendte en regning…til en fejlagtig e-mailadresse. Da vi endelig modtog regningen, var betalingsdatoen 13 dage før modtagelsen.

Firmaet ønskede ikke at give nogen form for kompensation på trods af totalt rod og dårligt udført arbejde. De forklarede sig med, at vi jo havde accepteret aflysningerne….det betaler sig bekendt ikke at være flink.

Alt i alt et firma uden styr på tingene.

6. april 2023

Samme oplevelse som nogle af de…

Samme oplevelse som nogle af de nedestående. De snyder og bundefanger kunder, du betaler for diverse ting som er absolut uhørte hos andre selskaber. De aftaler en pris og ophæver en der er langt over.

Ærgeligt at diverse boligforeninger anbefaler de her tyve.

11. maj 2022

Hurtig respons og god service

Udskiftning af rør i loftet (overboens køkkenafløb) i andelsforeningen.

Kontaktede dem tirsdag og fik straks en tilbagemelding om at de kunne komme onsdag kl. 7:30.

Den udsendte medarbejder (Michael) vurderede en løsning, som ikke var ligetil, men fandt en løsning, hentede reservedele og fik løst opgaven med det samme.

Han gav desuden gode råd i forbindelse med vores køkkenudskiftning mht. afløb til vask samt radiatorløsning.

Michael fortjener stor ros for hans service og effektivitet.

1. juli 2021

Vi fik dem forbi til at montere afløb…

Vi fik dem forbi til at montere afløb på tørretumbler og fikse dårligt køkkenafløb.

Vi havde sendt billeder af tørretumbler afløbet så de kunne vurdere om det kunne lade sig gøre hvilket de bekræftede.

Men da vvs manden kom forbi så var han sådan “det der kan jeg ikke”
Og “det køkkenafløb ved jeg da ikke hvad I havde tænkt jer at jeg skulle gøre ved” indtil han hentede en motorsplit.

Det blev skide dyrt og det fiksede på ingen måde vores afløb. Måtte få et kloakfirma ud fra kloakkompagniet som fiksede problemet med det samme til den halve pris.

12. januar 2021

Vær opmærksom på kvalitet og regning

Har brugt Engelgaar to gange, da de er tilknyttet andelsboligforeningen, hvor jeg bor.

Flinke medarbejdere, mulighed for tider med kort varsel og de kommer til tiden.

Alligevel blev det desværre en overordnet negativ oplevelse pga. nedenstående. Jeg kommer ikke til at bruge firmaet igen.

Klargøring til opvaskemaskine, vaskemaskine og køkkenvask.
- De kørte efter reservedele gentagne gange og snakkede i telefon udenfor i 20 min.
- Placerede ikke rør tæt på væggen som efterspurgt, så mine køkkenskabe skulle beskæres i bagbeklædningen.

Installation af køkkenvask og vand til armatur og vaskemaskine:
- byttede rundt på det varme og kolde vand (hvilket de kom tilbage og rettede)
- fakturerede 2 timer selvom arbejdet kun tog 45 min. (ændret til 1,5 t efterfølgende)
- fakturerede for værnemidler. Jeg så ikke skyggen af et værnemiddel (blev fjernet efterfølgende)
- efterlader en vaskemaskine, der ikke tager vand ind og henviser til producenten. Fungerede uden problemer før.

3. december 2020

Dygtigt firma med stor viden

Jeg har brugt med Engelgaar VVS Teknik i snart et år i mit virke som indehaver for Boligforeningernes Samhandel. Mit fokus er værdi og omkostningsstyring for bestyrelserne og foreningerne. Håndværkere er jo altid "øretævernes holdeplads", og i sidste ende falder det tilbage på mig, hvis tingene ikke er optimale. Men jeg er super tilfreds, selvom jeg er krævende, så har jeg hurtigt svar, gode løsninger og fornuftige priser som aldrig stikker af. Jeg forventer kompetent svar indenfor 48 timer, til vores boligforeninger, og det har jeg altid fået. Da vi også nogle gange skal se på forsikringsskader for at vide om det er byggesjusk, eller en pludselig opstået skade, er det en kæmpe for os at de har en taksator uddannet serviceleder, så vi sikrer at vores foreninger ikke betaler for ting som forsikringen bør dække. Man skal jo også f.eks. sikre at en evt. entrepriseforsikring ikke er udløbet, og har vi ikke rette knowhow bliver en skade hurtigt til en kæmpe tidsrøver. Vores foreninger er jo glade hver gang, og det er jo et vi sigter efter!

18. august 2020

kr. 6.000,- for udskiftning af to rørbøjninger lige ved siden af hinanden.

Engelgaar VVS blev kontaktet, da det dryppede fra to rørbøjninger. Virksomheden ligger 3 minutter fra husstanden. Engelgaar har efter sigende brugt to mand i 3,5 time til udskiftning af disse to bøjninger i væskerummet. Bøjningerne er placeret i god arbejdshøjde (ca. 170 cm), hvor der ikke er nogen forhindringer rundt om. Der sidder afspærrings- og aftapningshane lige ved siden af i samme rum. De valgte også af udskifte to kuglehaneventiler, som fungerede. Engelgaar har taget kr. 6.000,- for udskiftning af disse to rørbøjninger. Har ringet til deres hovednummer, men de mener ikke, at priser er for høj.
Jeg ved i hvert fald godt, hvilken virksomhed jeg ikke vælger næste gang.

25. juni 2020

12.900,36 for at skifte et toilet.

12.900,36 for at skifte et toilet.
EVT blev kontakte en lørdag grundet en WC der utæt.
Montøren ankommer og konstatere at det ikke kan laves og at det skal skiftes.
Han anbefaler at vente til om mandagen idet det vil koste ekstra at hente et WC i weekenden.
Montøren bliver bedt om at ikke smide det gamle wc brædt ud, idet det var helt nyt.
Om mandagen bliver det skiftet og det hele virker som det skal, bortset fra at det gamle wc brædt ikke er efterladt.
Der bliver sendt 2 sms til montøren for at høre om hvor han har det gamle brædt, men ingen respons.
Regningen kommer. 12.900,36 for at skifte toilettet.
Selve toilettet bliver faktureret til kr. 4.954,50 + 1.587,50 for brædtet.
Vi har undersøgt prisen på et Gustavsberg Nautic og har IKKE kunne finde toilettet til den pris NOGEN steder.
Billigste er kr. 1.777,00 og brædtet 340,00. En forskel på 4.425,00
Jeg fortår fuldt ud at EVT ikke bruger tid på at købe på nettet, men en merpris på 4.425,00 er ikke acceptabelt.
Ved henvendelse til EVT kan man ikke forklarer hvorfor det gamle brædt er blevet smidt ud og med hensyn til prisen på WC og brædt henviser de til at der er listepris fra deres grossist.
De vil ikke oplyse hvem grossisten er og kan ikke se at prisen er urimelig.
De kan heller ikke forklare hvorfor der er faktureret en kvik leverings gebyr, idet det jo var aftalt at det lige netop IKKE skulle skiftes i weekenden, men at det kunne vente til mandag for at undgå dyre gebyrer.
EVT er nok ikke det første firma jeg vil henvende mig til næste gang der opstår et VVS problem i hjemmet, så skal jeg ihvertfald have fast pris fra starten.

19. maj 2020

Mangelfuldt arbejde og imødekommenhed

Jeg har fået monteret en vandhane i køkkenet, som efter 6 måder har løsnet sig helt og kører rundt på bordpladen. Fejlen var ikke graverende i starten, hvorfor jeg har ikke anmeldt det før. Jeg har ringet til firmaet og spurgte om de vil sende en vvs-mand til at stramme op vandhanen på garantien. Og fik desværre et nej.
Jeg kan derfor ikke anbefalde firmaet, som udfører et mangelfuldt arbejde og er ikke villig til at udbedre det uden yderligere omkostninger. De siger, at det er ikke en garanti sag, hvad jeg kan ikke forstå. Jeg har ALDRIG i mit liv oplevet at en vandhane sidder ikke fast, når den er først blevet monteret. Jeg kan ikke se, hvordan en almindelig husholdnings brug af en vandhane i 6 måneder, kan resultere i at vandhane sidder ikke fast. Dette er i mine øjne en klart mangel fra Engelgaar VVS Teknik side, og viser deres manglende imødekommenhed. Så min anbefalding er at finde en mere pålidelig leverendør.

15. maj 2020

Er dette din virksomhed?