Jeg har fra starten af modtaget super god vejledning fra Raqib! Han har udvist stor professionalisme og været åben for ideer til det endelige produkt. Beregninger til brug for udførelsen er nemme... Se mere
Købte en samlet komplet pakke i forbindelse med nedrivning af bærende væg mellem to lejligheder. Vi har haft en god dialog om byggeprojektet, alle beregninger var godt dokumenteret og i orden. Tro... Se mere
Vi skulle have lavet beregninger af bærende væg, der skal rives ned, og alle firmaer havde leveringstid på +4 uger. Vi fandt Engarch på Google og Raqib vendte hurtigt tilbage og sagde, at han k... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bl.a. udarbejdelse af statiske beregninger ifm. ombygning og nedrivning af bærende væg.
Jeg har fra starten af modtaget super…
Beregninger til brug for udførelsen er nemme og forståelige, og hjælper til en mere effektiv proces med håndværker.
Alt i alt kæmpe anbefaling herfra!
Bærende væg, udeblivende sluterklæring
I 2022 understøttede Raqib vores ansøgelse angående et gennembrud i en bærende væg kundigt, vedholdende og til en konkurrencedygtig pris. Men da sluterklæringen skulle organiseres, fik jeg efter utallige forsøg godt nok en kort erklæring, men efter på bedste bestik at have samlet dokumentationen og indsendt den i august 2024, og fulgt op en snes gange, venter jeg stadig på svar. Ærgeligt, når man har betalt for hele processen ved starten.
Jeg havde et samarbejde med Engarch i…
Jeg havde et samarbejde med Engarch i forbindelse med beregning af søjler og bjælker, som skulle erstatte en bærende væg i vores hus. De leverede præcise beregninger, med en rimelig pris og tidshorisont. Jeg kan varmt anbefale Engarch til andre, der står over for lignende tekniske udfordringer i deres byggeprojekter.
Hurtig og kvalificeret rådgivning ift…
Hurtig og kvalificeret rådgivning ift udvidelse af badeværelse og vurdering af reglen om 5% merbelastning. Kunne hurtigt komme videre med byggeprojektet.
Hilsen Thea
Godt samarbejde og veludført arbejde
Godt samarbejde og veludført arbejde. God og fyldestgørende rapport, indeholdende alle aftaler vi har lavet. Proffessionelt udført og er meget glad for samarbejdet.
Sammenlægning af lejligheder
Vi har haft en god dialog om byggeprojektet, alle beregninger var godt dokumenteret og i orden. Trods en lidt bøvlet sag og udfordringer undervejs fik vi løst sagen godt og fandt en super løsning.
Anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling!
Jeg har benyttet Engarch til nogle ingeniørberegninger og arbejdsbeskrivelse ifm. udskiftning af remme i begge sider af vores hus, samt ift. nogle måske støttende vægge.
Arbejdet er udført til perfektion. Håndværkerne har nemt ved at læse arbejdsbeskrivelsen, kommunikationen har igennem hele forløbet være god og så synes jeg prisen er skarp.
Den STØRST mulige anbefaling herfra!
Beregning til hul i bærende væg
Vi har nu snart haft en sag kørende vedrørende beregninger på en bærende væg i over et år. Vi hører intet fra Raqib. Hsn bliver ved med at love at vende tilbage. Vi har stadig ikke modtaget en sluterklæring Nu har vi mistet tålmodigheden. Så vores råd er: Vælg ALDRIG Engarch. Kommunikationen er ganske simpelt ikke eksisterende. Rune

Besvarelse fra Engarch
Vi har brugt Engarch til alle projekter…
Vi har brugt Engarch til alle projekter i vores ombygning og er ovenud tilfredse - ikke nok med at vi har fået, det vi har betalt for vi har fået så meget mere. Der har altid været ekstra hjælp at hente. Vi har kun rosende ord til både professionalisme, service og det faglige niveau.
Raqib var utrolig hjælpsom
Raqib var utrolig hjælpsom, hurtig og leverede et fint resultat. Vi havde en del efterfølgende spørgsmål fra vores håndværkere, som han hjalp med, uden yderligere betaling. Meget værdsat.
Rund ydelse
Grundigt, flexibelt og hurtigt arbejde såvel som forståelig, tålmodig og rettidig kommunikation, for en rimelig pris: Jeg er fuldtud tilfreds!
Super oplevelse
Super tilfreds med arbejdet udført af Raqib. Nem at få fat på pr. mail eller telefon. Gav en kort leveringstid både på Ingeniør projekt og Statiker udregninger og overholdt dem. Også en fin pris.
Jeg anmoder Engarch via…
Jeg anmoder Engarch via kontaktformularen på deres hjemmeside den 06.10.2021 vedrørende nedrivning af 2 vægge mellem 2 stuer og et køkken. Jeg får svar den 08.10.2021.
Jeg skal eftersende plantegning med mere (som de modtager den 10.10.2021), så vil de kigge på det hurtigst muligt.
Jeg ringer den 14.10.2021 for at høre, hvornår jeg kan regne med at få et tilsagn eller et ellers tak for opgaven.
Jeg får at vide, at de har lidt travlt men, at de vil vende retur i "slutningen af næste uge".
Jeg modtager i dag en mail (19.10.2021), hvor de må melde pas til opgaven "da jeg simpelthen ikke har mere plads i skemaet".
Jeg synes det er fair at melde fra. Men at der skal gå 2 uger på at få det svar og på intet tidspunkt have fået indtrykket af, at der ikke er tid til at tage opgaven, synes jeg er ringe. Jeg vil være tilbøjelig til at sige arrogant.
Jeg er sikker på, at den manglende plads til opgaven i kalenderen allerede var synlig den 08.10.2021, da jeg må antage, at jeg er foran i køen for dem der efterfølgende har henvendt sig, og bagved dem der havde henvendt sig inden mig.
Det bliver i hvert fald ikke Engarch, der bliver kontaktet vedrørende byggeprojekter fra min side, når der er nedgangstider i byggebranchen.
Uprofessionelt.
Korrespondancen foregik med Raqib, som i øvrigt var ganske flink.
E-mail korrepondance som dokumentation og rigtighed af ovenstående haves.

Besvarelse fra Engarch
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Engarch. Ud over at være absolut rimelig ift. pris oplevede vi et højt serviceniveau ifm. de mange spørgsmål der opstår ved en byggesag. Hurtig, behjælpelig og nærværende kommunikation.
Kan kun anbefales
God pris, godt udført og god behandling..
Jeg kan varmt anbefale Engarch til arkitektberegninger. God pris, rigtig godt udført og en ekstraordinær sublim hjælp med diverse ting efterfølgende.
Meget tilfreds.
Kompetent og hjælpsom
Brugte Engarch til beregninger vedr. nedrivninger af bærende væg. God vejledning og dokumentation. Var endvidere god til hjælpe med nye løsningsforslag og brug af materialer.
Virkelig god rådgivning på trods af vanskeligheder
Supergodt arbejde, god tålmodighed og god hjælp til at finde rundt i Københavns kommunes nye, dyre og ret tåbelige dokumentationskrav. Projektet var relativt lille (70 cm døråbning i bærende væg i etagebyggeri fra 30'erne) Klar anbefaling herfra.
Vildledende pris på hjemmesiden
Prisen var over 25% højere end hvad der stod på hjemmesiden, med den forklaring at hjemmesiden ikke var opdateret.

Besvarelse fra Engarch
Kompetent og hurtig beregning af bærende væg!
Vi fandt Engarch på Google og Raqib vendte hurtigt tilbage og sagde, at han kunne levere på 48 timer! Og tilmeld til en bedre pris end flere af de andre vi havde kontakt til.
Forløbet var rigtigt fint. Raqib stillede gode spørgsmål og kom med flere løsningsforslag, så vi er MEGET tilfredse og kan helt klart anbefale til alle andre i samme situation, som os.
Tusinde tak!