1. VVS-installatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

VVS-Installatør Erik Nielsen A/S, vvs, køkkener, varmeinstallation, vvsarbejde, arbejde, rør, zinktagrender

2,1

Under middel

Hold jeg væk for Erik Nielsen VVS

Har haft besøg at Erik Nielsen VVS for ca. et halvt år side.
Efter det ufærdige arbejde og dårligt håndværk, kræver de fuld pris for deres arbejde, så var vi nødt til at få et andet firma vvs firma til fejlfinde og skifter nogle komponenter som ikke som ikke sad ordentligt. Erik Nielsen krævede 5600 for deres uduelige arbejde og de gav kun komparation på 1000 kr fo det ringe stykke arbejde, som de udførte + det andet firma selvfølgelig også skulle havde penge. Så i alt har det kostet os over 8000 kr. Tak for ingenting.

25. november 2021

Vandvarmeren står af fredag aften

Vandvarmeren står af fredag aften. Vi ringer til vagten, der høfligt gør os opmærksom på, at det er alt for dyrt hvis de kører ud nu, pga. nattakster. Han råder os derfor til at ringe kl. 8 dagen efter. Det gør vi så, og 2 timer efter står der en skidehamrende høflig ung VVS'er, der fixer vores vandvarmer. Og så får vi endda efterfølgende en faktura der passer på timeforbruget. Vi bruger aldrig andre end en-vvs.dk fremover.

19. marts 2019
Erik Nielsen VVS-logo

Besvarelse fra Erik Nielsen VVS

Hej Michael
Tak for de rosende ord, vi er altid glade for feedback, specielt når det er ros.

Hilsen
Jimmy S. Tønnesen
Leder af serviceafdelingen.

En TOP god oplevelse:)

En TOP god oplevelse:)
Når man taler om mangel på gode håndværkere og uendelige ventetider som privat person, for at få lavet noget i dag.... så må jeg blot sige at jeg har været SUPER heldig. Havde et defekt gæstetoilet. Medarbejderen jeg talte med hos Erik Nielsen, var for det første ekstremt imødekommende, dernæst aftalte vi at jeg sendte nogle billeder af hvad der var defekt, så fik jeg booket en tid der passede mig med det samme og i løbet af no time var problemet løst. Jeg anbefaler med glæde Erik Nielsen VVS.

20. november 2018

Hurtig udrykning + OK udført arbejde, men ALT for dyrt!

Jeg havde en simpel frostsprængning i stalden, hvor en flange til få kr var flækket. Udskiftningen af en sådan tager normalt 15-20 minutter, så jeg havde regnet med at blive faktureret for højst 1 time alt inkl. Firmaet sendte ikke 1 mand til opgaven men derimod 2 mand - uvist af hvilken årsag. Selvom jeg havde fortalt firmaet hvad der var sket, havde de ikke medbragt denne flange, som ellers er en standardkomponent som enhver VVS vogn burde have med. For denne simple opgave fik jeg en faktura på 2.346 kr!! Jeg klagede, men fik intet svar og firmaet sendte en rykker med gebyr. Jeg klagede igen og fik denne gang en revideret faktura på 2.089 kr for 2 svende x 1,5 time + 3 timers servicevogn (!) + ca 100 kr materialer... Konklusion: Pas på når I bestiller dem til en opgave - indhent først et skriftligt tilbud.

3. marts 2017

Elendig service - dårligt udført arbejde. Find en anden VVS

For en måned siden måtte vi benytte os af virksomhedens vagtordning (lørdag eftermiddag) da vandet pludselig fossede fra vores fjernvarmeunit ud på gulvet. Da medarbejderen fra EN VVS ankommer konstaterer han, at det skyldes en mangel ved installeringen af fjernvarmeuniten - man havde glemt at montere et afløbsrør fra overløbsventilen. Svendes bemærkning til det udførte installationsarbejde var "jeg håber ikke det er os, der har installeret den", hvortil jeg knap så muntert svarede ham, at det var det!!!!!!; for små 4 år siden. Jeg har derfor forsøgt at kontakte EN VVS for at høre, om de selv synes det er rimeligt, at jeg nu står med en eksorbitant stor regning, som kunne have været undgået, hvis bare EN VVS fra start af, havde udført deres arbejde ordentligt. Jeg har kontaktet dem tre gange, og har hver gang fået samme besked om, at Mester (Erik Nielsen) vil kontakte mig snarrest muligt. Der er nu gået en måned, og det eneste jeg har modtaget fra virksomheden er en rykker.........

13. oktober 2016

Mangler på service

Hvis du har et ønsker om dårlig behandling, så har du fundet det rette firma!
Sådan burde Erik Nielsens slogan være..

Sagen drejer sig om en utæt udluftning fra et badeværelse som er lavet for 4 år siden. Når man kontakter firmaets "dygtige", og virkelig uforskammede overmontør er svaret næsten at det er hvad man kan forvente!
Fik at vide der jo ikke evig garanti på vores arbejde og det skyldes kondens.
Udfra den udmelding, og tætning foretaget af et andet firma på 10 minutter, er min konklusion at at dette firma er for fagligt dårligt stillet til at kunne drive en virksomhed på dette område..

30. januar 2016

Dårligt håndværk og ingen service.

Har lige betalt 2000 kr for et toilet, der nu er utæt et nyt sted - efter Erik Nielsen's arbejde. Kontaktede Erik Nielsen - anbefalet af Ifø - da mit toilet var delvis utæt og dryppede. Overmontør kommer og skifter en del, hvorefter mit toilet bliver mere utæt. Vandet skyller nu ud over gulvet, når toilettet benyttes - og kan nu slet ikke benyttes. En ommer. Erik Nielsen VVS har svært ved at overholde aftaler. Anden aftale blev aflyst en time efter EN VVS burde være fremme - og hvor jeg har taget fri fra arbejde. Så kommer en ny montør og skifter en ny del. Jeg får at vide, at det ikke er den rigtige del, for den skal bestilles hjem. En midlertidig del sættes ind. Jeg forventer, at EN VVS vender tilbage. Så kommer regningen. I mellem tiden opdager jeg at toilettet løber hele tiden, men tænker at det hænger sammen den "uægte" del. Efter samtale med overmontøren får jeg at vide, at sådan er det bare. Toiletter i dag er åbenbart så advanceret, at selv ikke professionelle kan finde problemet uden "trial-error"-princippet. Hvis jeg vil have toilettet til at virke, må jeg betale mere - siger "over-montør". EN VVS har efter egen mening løst opgaven og har intet med det "nye" problem at gøre. Jeg beslutter, at kontakte et andet VVS-firma og må erkende, at jeg har betalt 2000 kr for et toilet, der løber - men heldigvis ikke ud på gulvet.

23. december 2015

Uopfordret arbejde og regning, usympatisk efterbehandling.

En meget flink vvs-mand var hos os for at udføre noget kommune-bestilt vvs-arbejde. Min kone spurgte manden hvilket værktøj der skal bruges til at uskifte pakningen i en dryppende vandhane. Han vil kigge på det, sagde han.
Nogle få minutter efter var pakningen udskiftet. Der skal bare bruges en papegøjetang. En meget flink mand, tænkte min kone.
Så fik vi en regning. Kr. 533 for en halvarbejdstime og en pakning (som kan købes for lidt over en 100-lap i Bauhaus). Hanen drypper stadigvæk.
Der var ingen nåde hos Erik Nielsen. Man få ikke lavet vvs-arbejde gratis, sagde han. Betal med det samme ellers sender jeg den til inkasso.
Hverken sekretæren eller mesteren var bekendt med begrebet høflighed.
Som privat person ville jeg absolut ikke anbefale EN-vvs. Det er åbenbart nødvendigt at have advokat bistand til at handle hos EN-vvs.

8. maj 2015