Alt for varmt i biografen og alt for lang reklameblok ift prisen. De dyre chokolade var trykket flad. Ellers en god film.
Virkelig hjælpsomt personale, som var utrolig søde at hjælpe med at få indløst et gavekort fra GoDream (da GoDream desværre ikke mente, de skulle hjælpe). Flere skriver der er for varmt - jeg synte... Se mere
Rigtig hyggelig biograf på Nørrebro med et lækkert udvalg af snacks. Vi bruger den næsten altid når vi skal i biografen og har haft mange sjove aftner hos Empire. Service er fin men lidt sløv nogle ga... Se mere
Empire Bio er en lokal premierebiograf beliggende på Nørrebro. Empire er indbegrebet af Nørrebro, og for mange den bedste biograf i København. Programmet er omhyggeligt kurateret, så du altid kan finde en film der er værd at se. Huset bruges også til en række offentlige og private events.
Guldbergsgade 29 F, 2200, København N, Danmark
- info@empirebio.dk
- www.empirebio.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Alt for varmt i biografen og alt for…
Desværre
Desværre, desværre var biografen beskidt, skraldespandene i biografen overefyldt, toiletterne lignede noget man ellers kun ser i den 3. verden, desværre, desværre. De unge medarbejdere var ret ligeglade med at biografen trængte til en overhaling, er der virkelig ikke en ledelse tilstede ??????
Dark side of the Moon er et rock album…
Dark side of the Moon er et rock album , hvilket logisk nok skal spilles m rimelig høj volume , hvilket absolut ikke var tilfældet i Empire bio , og en ualmindelig dårlig grødet lyd.super skuffende oplevelse der burde give pengene tilbage ‼️💥TRIST.
Københavns hyggeligste bio :-) Altid…
Københavns hyggeligste bio :-) Altid hjælpsomt personale og god oplevelse.
Virkelig hjælpsomt personale
Flere skriver der er for varmt - jeg syntes temperaturen var helt tilpas.
Ulidelig varmt
Desværre anden oplevelse i træk hvor det har været ulidelig varmt. Først gang i en af de mindre sale en sommeraften, som vi accepteret heraf men samme oplevelse en aften i oktober i sal 1. er ikke i orden og ødelagde oplevelsen, desværre!
Nb. Vores nabo sæder klagede også over den ekstreme tunge varme.
Gavekort + egenbetaling....
I får 3, for jeg har ikke været inde og se filmen endnu. Jeg har bestilt billetter med et gavekort på kr. 299,00 - Men må betale kr. 45,00 selvom gavekortet lyder på to bio-billetter + sodavand og popcorn. Spændende hvad jeg så skal betale for resten.
200 grader i salene
Den 14/10 så min kæreste og jeg “No time to die” I den store sal, bageste række. Under filmen blev der så varmt, at jeg, samt en masse andre, var nede og gøre personalet opmærksomt på det. Der var helt klart noget termostat der ikke virkede. De forklarede de var opmærksomme på problemet, men ikke kunne ændre temperaturen. Desuden forklarede de til os alle, at al henvendelse skulle ske pr mail vedr. klager. Nu har min kæreste og jeg sendt mindst 4 mails siden den 14/10 og stadig intet hørt.
Den strategi I anvender er ikke særlig kundebevarende.
Jeg kan se I ikke ligefrem vælter jer i gode anmeldelser, og her har I en mere👍
Fra stor sal til hjemmebiograf
Jeg havde købt 2 billetter til Pagten til lørdag 28/8 kl 12.30 i sal 2 række 9 i midten.
Vi havde købt sodavand og slik og går til sal 2, hvor Pagten ikke vises.....uhm.... går i forhallen igen og ser at den vises i 5 1/2, tænker jeg havde set forkert, men i salen står jeg med mine billeter på telefonen og kan ikke lige finde række 9 🧐.
Ender på række 5 i en meget lille sal/hjemmebiograf 🤣.....
Valgte Empire fordi Pagten blev vist i en stor sal. Jeg synes ikke det er ok, at vi ikke fik besked i ordenligt tid så vi kunne have valgt at se den andet sted.....vi havde jo ligesom købt sodavand og div. og stod i salen og følte os snydt.
Havde bestilt forkerte billetter
Havde bestilt forkerte billetter, men de hjalp ganske hurtigt, uden problemer.
Magen til ufleksibilitet
Konen og jeg skulle søndag se Erna i krig. Da konen er med i biografklub Danmark skulle vi lørdag bestille hver for sig. Det går fint med konen men jeg kommer til at bestille m in billet til samme lørdag.
Det finder vi først ud af, da vi tropper op søndag for at se filmen.
Selvom de unge medarbejdere kan se, at billetten er ubrugt og der er ledige pladser, for vi at vide at der ikke er noget at gøre - andet end at købe en ny billet.
Sikkert ifølge de retningslinjer de unge mennesker er blevet meddelt - men resultatet er, at to ellers trofaste kunde er mistet og en erfaring til deling med dem der gider høre på os.
Man kan desværre ikke give 0 stjerner
Man kan desværre ikke give 0 stjerner, ellers havde jeg give det.
Min hustru og jeg var inde og se film tilbage i januar 2020, hvor vi oplever at der allerede inden filmen går igang, at der går båndsalat i den. Filmen kommer igang og vi ser 90% af den, da vi nærmer os klimaks (mysterie film) går der båndsalat i den igen og vores oplevelse af filmen er totalt ødelagt!
Alle tilstedet henvender sig i receptionen efterfølgende, men biografen ligger kun inde med 15-20 fribilletter. Vi andre fik besked på at sende en mail til biografen. Vi har aldrig hørt noget fra Empire bio efterfølgende, de løber med andre ord fra deres ansvar over for deres kunder.
Jeg kan på igen måde anbefale at man ser film hos Empire bio.
Starter ikke til tiden
Ulækkert toilet, dyre popcorn, og filmen starter ikke til tiden.
Hyggelig biograf og cafe
Hyggelig biograf og cafe. Altid den bio jeg vælger når jeg skal i biografen!
Stor anbefaling herfra
Stegende biooplevelse
Sad i minimum 30 grader i sal 3 til Once upon a time in Hollwood. Det ødelagde oplevelsen af den fantastiske film fuldstændigt. Flere af biogængerne var nødt til st gå ud under filmen. Stærkt kritisabelt
Meget hyggelig biograf med god stemning…
Meget hyggelig biograf med god stemning og godt udvalg af filmer.
Rigtig hyggelig biograf på Nørrebro
Rigtig hyggelig biograf på Nørrebro med et lækkert udvalg af snacks. Vi bruger den næsten altid når vi skal i biografen og har haft mange sjove aftner hos Empire. Service er fin men lidt sløv nogle gange.
øv empire....
Jeg har benyttet Empire ofte, men idag var nok sidste gang.
Min oplevelse gælder for sal 3 ved aftenens forestilling kl 1930 - lyset slukkede ikke før 10 min inde i filmen, da en gæst gik ud i billetsalget og klagede. Lyden var så høj at det var ubehageligt. Mine ører forvrængede af lydtrykket, der var overvældende selv ved ellers rolige scener, og jeg måtte ofte holde mig for ørene.
Det skal lige nævnes at jeg normalt ikke har noget problem med høj lyd til film, men dette var i en klasse før. Jeg har aldrig før seriøst overvejet at forlade biografen midt under en forestilling.
Elendig kundeservice
Vi var fire, der skulle i biografen i aften, og bestilte for flere dage siden for at få de bedste pladser. På dagen bliver den ene syg, og jeg går derfor ned for at afhente tre ud af de fire billetter. Da vi har bestilt på sidste række, vil de ikke lade mig købe tre billetter. Jeg kan kun købe to eller alle fire. Eller jeg kan rykke længere ned på nogle dårlige sæder. Jeg spørger dem om de ikke godt kan se problemet, hvortil de vælger kun at se på reglerne uden den mindste indrømmelse eller undskyldning for systemet.
Jeg har derfor netop købt fire billetter hvoraf jeg kun skal bruge tre. Jeg har sjældent oplevet så dårlig kundeservice i en biograf. Det er jo langt fra med vilje og planlagt at nogen bliver syg på dagen.
Flot gammeldags biograr
Venligt personale og flotte sale og god beliggenhed...når man har fundet frem til hvor den ligger.